Şimdi Ara

LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.508
Cevap
191
Favori
195.471
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TatarSüvari

Sabiha gökçen iç hatlardaki Loungelar hakkında bilgisi olan var mı? Hangi kredi kartıyla hangisine giriş var? Ücretler nasıl?

Lgm var. Platinum kartlara 22.5 TL idi. Aratınca Sabiha Gökçen sitesinde detaylar çıkıyor. Milplus platinum ücretsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, Finansbank Gold kart kullanıyorum uzun zamandır fakat hiç bir faydasını göremedim :)) Kredi kartımı değiştirmeyi planlıyorum yılda yaklaşık 100 uçuş yapıyorum (İş için Onur-THY-Atlas) Ağırlıklı olarak Atatürk ve Antalya uçuşları oluyor bu lounge'lerde geçerli avantajlı hangi kartı önerirsiniz teşekkür ederim

• 21 Mayıs 2016 da SAW den dış hat uçuşum var, iç hat aktarmalı olduğundan yaklaşık 6 saat vaktim olacak. Dışarı çıkıp nereye gideceğim, bunun yerine bir lounge mantıklı geliyor. Eskiden Atatürk Havalimanında bir çok alternatif vardı ve banka müşterilerin ücretsizdi. Şimdi hepsi kapanmış. SAW de en mantıklısı LGM galiba 27,50TL, detayları aşağıdaki gibi, başka önereceğiniz bir kampanya, ücretsiz giriş saylayan kart vs. var mı?

Kampanya dahilinde LGM İç Hatlar ve Dış Hatlar CIP Lounge alanlarına girişte ödenen hizmet bedelini Visa Platinum kartı ile ödeyenler hizmet bedeli üzerinden %50 oranında indirimli olarak yararlanacaktır. Güncel cari hizmet bedelleri İç Hatlar Lounge için 45 TL (KDV Dahil), Dış Hatlar Lounge için 55 TL (KDV Dahil)’dir. Bu doğrultuda mevcut fiyatlar üzerinden Visa Platinum kart sahipleri, İç Hatlar Lounge kullanımı kapsamında 22,50 TL (KDV Dahil), Dış Hatlar Lounge kullanımı kapsamında 27,50 TL ( KDV Dahil) bedel ödeyecektir.

• okuzucu kullanıcısına yanıt
    Starbucks kahveleri var 13 TL den aşağı degildir zaten havalanında her türlü mantıklı olan lgm.

• DreamX kullanıcısına yanıt
    Hocam yılda 100 uçuşa yakın kullanıyorsanız havalimanını bence kredi kartı seçimininden ziyade Lounge Card oluyor, tam adını unuttum ama sadece yurtiçi değil yurttdışında da 100lerce lounge salonunu ücretsiz kullanabiliyorsunuz onu alın öncelikle derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anisiz

Hocam yılda 100 uçuşa yakın kullanıyorsanız havalimanını bence kredi kartı seçimininden ziyade Lounge Card oluyor, tam adını unuttum ama sadece yurtiçi değil yurttdışında da 100lerce lounge salonunu ücretsiz kullanabiliyorsunuz onu alın öncelikle derim.

Tavpass kart var o olabilir yada en temizi thy ile uçuşaa thy elite kart edinebiliri

• Az önce aldığım bilgiye göre money pro kartlar ile sadece %25 indirim sağlanabiliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thuglife -- 9 Mayıs 2016; 12:07:45 >
  • thuglife kullanıcısına yanıt
    Geçen birisi bedava diyordu hiç ihtimal bile vermemiştim onca yüksek limitli banka kartları var onlar bile kapattılar lounge olayını alt tarafı içinde alışveriş için bakiye olan bir kart ile girmek saçma gelmişti bana

• quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

Geçen birisi bedava diyordu hiç ihtimal bile vermemiştim onca yüksek limitli banka kartları var onlar bile kapattılar lounge olayını alt tarafı içinde alışveriş için bakiye olan bir kart ile girmek saçma gelmişti bana

Bende öyle düşündüm teyit etmek için money club pro iletişim kısmından bilgi almak istedim. Bu görseli ve bilgiyi ulaştırdılar.

TAV Personellerinin haberi bile yok onlarada mail attım herhangi bir anlaşma olmadığını söylediler. Kısacası kendilerinden haberleri yok
  • vodafone red devam ediyor mu ?

• thy biletini business alınca lounge ücretsiz oluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

thy biletini business alınca lounge ücretsiz oluyor mu

olur hocam
  • hacikemal kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. üç beş mil var. business'a yükselteyim biletimi :)
  • merhaba arkadaşlar

Şu soruma cevap alamadım yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler;

Vodafone red kodunu bir gün önceden alsam ertesi gün kullanabilir miyim? Zaman sınırlaması vs. var mıdır?
  • tequilla1984 kullanıcısına yanıt
    Hayir istedigin zaman kullanabilirsin.
  • Bugun ilk defa esenboga anadolujet primelounge kullandim,fena degildi..

• Arkadaşlar acil cevaba ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Yarın 4 saat süreyle Atatürk Havalimanı'nda olacağım. Bonus gold kredi kartı dışında kart kullanmıyorum. Ücretini ödeyerek kullanabileceğim hangi lounge'lar var ve hangisi en mantıklısı sizce?
  • aL-Pi kullanıcısına yanıt
    Bugün ben de ordaydım. Yiyecekler, içecekler herşey güzeldi, interneti kullanamadım sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveHeart -- 11 Mayıs 2016; 1:21:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serta2 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler,

Haziran başı gece 01:00 - 05:00 arası Vodafone Red ile kullanacağım.

Lounge değerlendirmemi yazarım buradan.
  • ertanizmir E kullanıcısına yanıt
    Vodafone RED 31.07.2016 tarihine kadar devam ediyor...
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.