Şimdi Ara

LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.508
Cevap
191
Favori
195.471
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kartın avantajları kısmında ücretsiz yararlanma tarzı bir şeyler yazıyormuş az önce baktım da yine de bilmiyorum
  • dün saw iç hatlar lgm'ye girdim. visa platinium ile 22.5 ödedim.
  • teb antalyada lounge açmış galiba deneyen varmı?
  • Atatürk Havaalanı dış hatlar Primeclass Lounge da geçerli kartlar arasında Money Club Pro vardı (siyah renkte olan)
    Yanımda olmadığı için kullanamadım ama bir dahaki sefere deneyeceğim yani 19 Mayıs'da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutytu

Atatürk Havaalanı dış hatlar Primeclass Lounge da geçerli kartlar arasında Money Club Pro vardı (siyah renkte olan)
    Yanımda olmadığı için kullanamadım ama bir dahaki sefere deneyeceğim yani 19 Mayıs'da

Hocam market indirim kartı o yada kurumsal firmalar bakiye yükleyip gıda yardımı için çalışana dağıttığı kart o nasıl oluyorsa dış hat cip geçiyor onu anlamadım yanlışın olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemek çay veriyorlar mı

• gecenlerde izmirdeki lounge ı vodafone şifresiyle kullandım esenboğaya göre mekan olarak daha rahat, ikramları daha bol ve çeşitli... tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Atatürk Havaalanı dış hatlar Primeclass Lounge da geçerli kartlar arasında Money Club Pro vardı (siyah renkte olan)

Hocam market indirim kartı o yada kurumsal firmalar bakiye yükleyip gıda yardımı için çalışana dağıttığı kart o nasıl oluyorsa dış hat cip geçiyor onu anlamadım yanlışın olmasın

Evet hocam aynen o dediğinden.. Bize de şirket yılbaşlarında veriyor. Hatta yanlış mı anladım acaba diye yetkiliye sordum onayladı ve kart yanınızda olsa ücretsiz girerdiniz dedi. 19 Mayıs'ta bizzat deneyeceğim haber veririm

• quote:

quote:

quote:

Evet hocam aynen o dediğinden.. Bize de şirket yılbaşlarında veriyor. Hatta yanlış mı anladım acaba diye yetkiliye sordum onayladı ve kart yanınızda olsa ücretsiz girerdiniz dedi. 19 Mayıs'ta bizzat deneyeceğim haber veririm

Kartın görünümü bu şekilde
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

quote:

quote:

Çok ilginç üç haneli ?.. K limitli kredi kartı olanlar giremiyor bu kartla giriş çok garip geldi

• halkbank - parafly lounge kullanımına yeni kural getirilmiş: "• USD ekstre talebi olanlar kampanyadan faydalanamayacaktır.". web sitesinde yazıyor, müşteri temsilcisi de doğruladı.
  • merhaba arkadaşlar

gelecek ay Atatürk dış hatlar primeclass lounge'a girmeyi planlıyorum.

Fakat gece 01:00 - 04:00 arası gireceğim. Bu saatlerde açık oluyor mu?

Ayrıca arkadaşımın vodefone red'i ile girmeyi planlıyorum. Şifreyi bir gün önceden alsam bir süresi vs. yoktur değil mi? Sıkıntı olur mu?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler, iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tequilla1984

merhaba arkadaşlar

gelecek ay Atatürk dış hatlar primeclass lounge'a girmeyi planlıyorum.

Fakat gece 01:00 - 04:00 arası gireceğim. Bu saatlerde açık oluyor mu?

Ayrıca arkadaşımın vodefone red'i ile girmeyi planlıyorum. Şifreyi bir gün önceden alsam bir süresi vs. yoktur değil mi? Sıkıntı olur mu?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler, iyi günler.

Açık oluyor evet.

• Sabiha gökçen iç hatlardaki Loungelar hakkında bilgisi olan var mı? Hangi kredi kartıyla hangisine giriş var? Ücretler nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TatarSüvari -- 5 Mayıs 2016; 9:36:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

Orijinalden alıntı: tequilla1984

ben de merak ediyorum, arkadaşta Vodafone red var.

Bana kod verse yanımda arkadaşım olmadan girebilir miyim? Örneğin Atatürk dış hatlardaki lounge'a?

Ben kullandım
    Yahu lounge için konu açılmiş kimse cevap vermiyor

Şimdi anlatayım kodu aldık arkadaştan telefon numarasini da aldık
    Bankodaki görevli kişi soruyor isim söy isim ben tabi kod sahibini söyledim ne olur ne olmaz diye
    Sonrasında yanımda 1 kişi daha var dedim indirimli 25 tl girebilir dedi

Ve içeri girdik ilk zaten alkollü içecekler dikkatimi çekti viski şarap votka vs vs hersey sınırsız
    Tam piste karşı harika
    Yemeklerden tavuk sote plan börek ve tatlı bir sürü şey var

Yani benim için güzel bir deneyim oldu izmir Havalimanı nda vodafone red kullandım harika

Hocam arkadaşımın vodefone red'i ile girmeyi planlıyorum. Şifreyi bir gün önceden alsam bir süresi vs. yoktur değil mi? Sıkıntı olur mu?

Siz kodu alır almaz mı girdiniz yoksa daha önceden mi almıştınız. Öyleyse kaç saat önceden almıştınız kodu?

• Vodafone red kampanya kodu satacak arkadaş var mı?
  • Money Pro Kart ben de var. KArdeşime anket yapan bir çocuk içinde 10tl hediye money ile vermiş. Ben de Lounge için kullanımıyla ilgili bir bilgi edinemedim. Cumartesi Atatürk Havalimanı dış hat uçuşum var yanıma alsam mı ki?
  • tequilla1984 kullanıcısına yanıt
    Sifrenin gecerlilik suresini bilmiyorum
    Am a garanti olsun dersen ayni gun al
    Ben Helen kullandim

• Money Club Pro giriyor ise on numara
  • merhaba

kodun geçerlilik süresi ile ilgili bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.