Şimdi Ara

LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.508
Cevap
191
Favori
195.474
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5 gün sonra sabah 06:00,2da Fransa uçuşum var.

Hava limanına geceden gidip 3-4 saat lounge'da takılmak istiyorum fakat bileti alıp pasaport kontrolünü geçmek gerekiyor.

Uçak biletini uçuştan kaç saat öncesine kadar veriyorlar en erken?

Online check-in yapmayı da düşünebilirim fakat Fransa'da Bogota'ya aktarma yapacağım. Sıkıntı olur mu diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tequilla1984

selam arkadaşlar

5 gün sonra sabah 06:00,2da Fransa uçuşum var.

Hava limanına geceden gidip 3-4 saat lounge'da takılmak istiyorum fakat bileti alıp pasaport kontrolünü geçmek gerekiyor.

Uçak biletini uçuştan kaç saat öncesine kadar veriyorlar en erken?

Online check-in yapmayı da düşünebilirim fakat Fransa'da Bogota'ya aktarma yapacağım. Sıkıntı olur mu diye düşünüyorum.

Kiosklara pasaportu okutarak bilet yazdırabilirsiniz bagaj veremeyecekseniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim,

evet bagaj vermeyeceğim. Umarım dediğiniz şekilde yapabilirim.
  • Artık lounge olayının bir sıcaklığı kalmadı genel olarak maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar

şu an ataturk dış hatlar primeclass lounge'dan yazıyorum

bu konu altında sorduğum sorulara yine kendim cevap vereceğim :D

buraya arkadaşın vodafone red şifresi ile girdim, girişte telefon numarası şifre ve isim soruyorlar. İsim olarak telefon hat sahibinin ismini söyledim ben sıkıntı olmadı, siz de oyle yapın

sifreyi 1 gun oncesinden almistim, sıkıntı olmadı, yani zaman kısıtlaması yok, daha önceden alabilirsiniz şifreyi.

Gelelim lounge imkanlarına;

Anadolu yakasında oturuyorum, uçak sabah 6da kalkacak toplam yolculuğum 21 saat sürecek.

Ben tabi ki bir donanımhaber ölücüsüne yakışanı yaparak 6daki uçak için gece yarısı taksi ile hava limanına gidip 80tl taksi parası bayılmak yerine aksam 11de marmaray ve metro kombinasyonu ile 00:20 civarı havalimanına vardım ve şu an loungeda 4. beles biramı yudumluyorum. Bileti hava limanındaki kiosktan yani bilgisayrdan kendim alım. Yoksa counterın açılmasını uçak kalkıştan 2 saat oncesine kadar beklemem gerekecekti. Gorduğum madarı ile kiosktan airfrance ve klm biletkerini aktarmalar dahil alabiliyorsunuz. Boylelikle bilet gişesinin açılmadını beklemeden pasaport kontrolunden gecebildim.

Votka viski vs. dışında Efes malt ve normal ayrıca miller var burada. Paketli peyman fındık ve tuzlu fıstık ve lays cipsler var. bunumdısımda su boregi ve ciğ kofte durum ve corba var. herhalde gece yarısı ikramlar azalıyor, bir de gun ortası gelip denemek lazım.

ücretiz internet var, her yerden çekiyor ayrıca her koltuğun ve masanın yanında telefonunuzu vs. şarj edebileceğiniz pr'zler mevcut.

ÖNEMLİ UYARI: yanınızda gelirken kazak, kapşonlu vs, bir şeyler kesinlikle getirin zira klimalar çok soğutuyor mekanı.

telefondan yazdığım için yazım hataları affola, iyi gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tequilla1984 -- 2 Haziran 2016; 2:56:31 >

• tequilla1984 kullanıcısına yanıt
    Bagaj konusunu nasıl hallettiniz?
    Galiba bagajsız yolcusunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tequilla1984

Ben tabi ki bir donanımhaber ölücüsüne yakışanı yaparak 6daki uçak için gece yarısı taksi ile hava limanına gidip 80tl taksi parası bayılmak yerine aksam 11de marmaray ve metro kombinasyonu ile 00:20 civarı havalimanına vardım ve şu an loungeda 4. beles biramı yudumluyorum.

Tam bize yakışanı yapmışsın kardeşim
  • tequilla1984 kullanıcısına yanıt
    4 biradan sonra 21 saatlik uçuşta git gel olmasın diye koltuğu wc'ye taşımışsındır hocam
  • lounge olayı bitmiş. hiç gitmek kısmet olmamıştı ancak eskiden gidebilme ihtimali bile çok daha kolaydı.
  • vakıf kartı aldırdı lounge u iptal etti ne güzel dünya
  • quote:

Orijinalden alıntı: polyo

Antalya Havalimanı İç Hatlar Terminali'ndeki TEB Lounge'tan ise siz ücretsiz, beraberinizdeki bir misafiriniz de TEB'e özel fiyatla yararlanabilir.

teb yıldız

iyi oldu bu,hafta sonu test edeceğim.

kullandınız mı? alkol ve diğer ikramlar nasıldı?
  • karasac K kullanıcısına yanıt
    viski dışında her türlü alkol mevcut,bira kutuda.klasik soğuk sandviç çorba var..
    Giriş bedava misafire 25 tl.sadece teb platinum kartlara özel yapılmış.
  • quote:

viski dışında her türlü alkol mevcut,bira kutuda.klasik soğuk sandviç çorba var..
    Giriş bedava misafire 25 tl.sadece teb platinum kartlara özel yapılmış.

oke teşekkürler yıldız kartım var . fırsatım olunca kullanacağım
  • quote:

Antalya Havalimanı İç Hatlar Terminali'ndeki TEB Lounge'tan ise siz ücretsiz, beraberinizdeki bir misafiriniz de TEB'e özel fiyatla yararlanabilir.

teb yıldız

iyi oldu bu,hafta sonu test edeceğim.

Teb Yıldız Platinum ve Teb Yıldız Priority kartlardan sizde hangisi var? Farkları neler? Internet sitesinde pek bir fark göremedim. Bir de maaş müşterilerinden kart aidatı alınıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarius82 -- 9 Haziran 2016; 2:22:38 >
  • sarius82 S kullanıcısına yanıt
    Teb Yıldız Platinum Dr var.120 tl ücreti var.Ama itiraz bile etmiyorum .Yıllık 1000 tlden fazla kazanımım oluyor.Transfer,lounge derken...
  • quote:

Teb Yıldız Platinum Dr var.120 tl ücreti var.Ama itiraz bile etmiyorum .Yıllık 1000 tlden fazla kazanımım oluyor.Transfer,lounge derken...

Bu karti almak icin banka kredisi cekmek veya 75bin tl aylik mevduat gerekiyor yaziyor sitesinde. Siz bu sartlari saglayarak mi aldiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Bankamızdaki konut kredisi bakiyenizin yarısı veya varlık toplamınızın 30 günlük ortalamasının 75.000 TL ve üzeri veya muadili para olma koşulunun sağlanması durumunda, TEB Yıldız Priority Card ve TEB Yıldız Platinum Card’lardan yıllık kart ücreti tahsil edilmemektedir.

Şartlar kartı alabilmek için değil hocam ama belirli bir kart limitine verdikleri kesin.
  • teb i kullanarak bilet alanınız var mı ? bir sitede fiyatlarının yüksek olduğu ve puan toplamanın jor olduğu yazılmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykmn

Bankamızdaki konut kredisi bakiyenizin yarısı veya varlık toplamınızın 30 günlük ortalamasının 75.000 TL ve üzeri veya muadili para olma koşulunun sağlanması durumunda, TEB Yıldız Priority Card ve TEB Yıldız Platinum Card’lardan yıllık kart ücreti tahsil edilmemektedir.

Şartlar kartı alabilmek için değil hocam ama belirli bir kart limitine verdikleri kesin.

o zaman yine cahil cühela bir müşteri temsilcisine denk geldik. kart alım şartı için ısrarla bu iki maddeyi öne sürdü. bu teb hakikaten kötü bir banka.
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de çok bilgili değilim açıkçası. Sadece o madde dikkatimi çekti ve paylaşmak istedim.
    Kartı kullanan bir arkadaş yardımcı olursa iyi olacak.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.