Şimdi Ara

LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.511
Cevap
193
Favori
196.088
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 temmuz pazartesi saat 15:00 THY ile Budapeşte uçuşum var. Baska sehirden geldiğim icin sabah erkek havaalanında olacağım . Cip salonuna beni de yanında sokabilecek busssiness ya da elit card sahibi arkadAs var mı acaba😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekayak

Bugün Sabiha Gökçen İç hatlar LGM Lounge yararlandım.
    Sıcak ve soğuk içecekler sürekli yenileniyor. Alkol olarak şarap ve bira var. Çerezler sıcak. Sandviç, tuzlu ve tatlı atıştırmalıklar yeterli. 1 çeşit çorba 2 çeşit ara sıcak da mevcut. Ayrıca 2-3 çeşit zeytinyağlı da var. İhtiyacı olana 2 adet masaüstü bilgisayar ve 1 adet yazıcı var. Gazeteler çeşitli ama dergi konusunda beklentimi karşılamadı. Temizlik ve boş tabakları toplama sürekli yapılıyor.

Ben hizmetten memnun kaldım visa platinium kartlarınıza veya maximiles select kartlara 22.5 tl ( 1 adet misafirinizi de aynı ücrete alabilirsiniz) , pegasus biniş kartını gösterene ise 38 tl.

Hocam maximiles select ile SAW iç hatlar lounge 22.5 olduğuna emin misiniz? Yarın uçuşum var da

• Vodafone Red kodu olan var mı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Camit

quote:

Orijinalden alıntı: tekayak

Bugün Sabiha Gökçen İç hatlar LGM Lounge yararlandım.
    Sıcak ve soğuk içecekler sürekli yenileniyor. Alkol olarak şarap ve bira var. Çerezler sıcak. Sandviç, tuzlu ve tatlı atıştırmalıklar yeterli. 1 çeşit çorba 2 çeşit ara sıcak da mevcut. Ayrıca 2-3 çeşit zeytinyağlı da var. İhtiyacı olana 2 adet masaüstü bilgisayar ve 1 adet yazıcı var. Gazeteler çeşitli ama dergi konusunda beklentimi karşılamadı. Temizlik ve boş tabakları toplama sürekli yapılıyor.

Ben hizmetten memnun kaldım visa platinium kartlarınıza veya maximiles select kartlara 22.5 tl ( 1 adet misafirinizi de aynı ücrete alabilirsiniz) , pegasus biniş kartını gösterene ise 38 tl.

Hocam maximiles select ile SAW iç hatlar lounge 22.5 olduğuna emin misiniz? Yarın uçuşum var da

Evet hocam kullandım 9 temmuzda eminim. Iyi uçuşlar.

• Ataturkte vodafone lounge mu daha iyi turk telekomun orasi mi daha iyi

• Vodafone daha iyi

• http://yazgibiyaz.vodafone.com.tr/ sitesinden telefon numaramı girince izmir adnan menderes'deki lounge'dan ücretsiz yararlanabileceğim yazıyordu. Tarifem Vodafone RED M.
  • tekayak T kullanıcısına yanıt
    Parafly platinum karta da ayni fiyat midir acaba? Visa logosu var

• Saw dış hatlar için tavsiyeniz ve geçerli bir kampanya var mı ?

• 30 Temmuz 06:00 da AHL dış hatlardan seyahatim var gece 1 gibi AHL de olurum, CIP lounge şifresi nasıl oluyor ?
  • Aldığımız şifreler ne kadar süre geçerli arkadaşlar bilen var mı?
    Mesela ben bugün şifre alıp, ağustos ayı içinde kullanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Saw dış hatlar için tavsiyeniz ve geçerli bir kampanya var mı ?

Sabiha Gökçen LGM Lounge
    Visa Platinum kartınız varsa, Sabiha Gökçen Havalimanı LGM Lounge’larda %50 indiriminiz var!

Visa Platinum kartınız ile Sabiha Gökçen Havalimanı LGM Lounge’a iç hatlar terminalinde 22,5TL, dış hatlar terminalinde 27,5TL ödemeyle giriş yaparak seyahatinize daha keyifli başlayabilirsiniz.

Kampanya Koşulları
    •Bu kampanya, 1.01.2016 - 31.09.2016 tarihleri arasında geçerlidir ve “LGM Havalimanı İşletmeleri Ticaret ve Turizm A.Ş.” (“LGM”) tarafından düzenlenmektedir.
    •Türkiye’de ihraç edilmiş tüm Visa Platinum kredi kartları ve Visa Platinum Banka Kartları (ticari kartlar ve ön ödemeli kartlar dahil değildir) bu Kampanyada geçerlidir.
    •Kampanya dahilinde LGM İç Hatlar ve Dış Hatlar CIP Lounge alanlarına girişte ödenen hizmet bedelini Visa Platinum kartı ile ödeyenler hizmet bedeli üzerinden %50 oranında indirimli olarak yararlanacaktır. Güncel cari hizmet bedelleri İç Hatlar Lounge için 45 TL (KDV Dahil), Dış Hatlar Lounge için 55 TL (KDV Dahil)’dir. Bu doğrultuda mevcut fiyatlar üzerinden Visa Platinum kart sahipleri, İç Hatlar Lounge kullanımı kapsamında 22,50 TL (KDV Dahil), Dış Hatlar Lounge kullanımı kapsamında 27,50 TL ( KDV Dahil) bedel ödeyecektir.
    •Yetişkin yanında gelen 6 yaşına kadar olan çocuklardan ücret alınmayacaktır.
    •Kampanyadan ancak Visa Platinum Kart Sahibi yararlanabilir ve Visa Platinum Kart sahibi her bir giriş için yanında maksimum 1 kişiyi (kendisi hariç) aynı indirimli koşullar dahilinde Lounge alanına sokabilir.
    •Kampanya, LGM İç Hatlar ve Dış Hatlar CIP Lounge alanları hizmet bedelinin sadece Lounge alanı girişlerinde ödenmesi durumunda geçerlidir. Kampanya, ISG mobil app ya da farklı bir kanaldan Lounge hizmeti satın alımlarında geçerli değildir.
    •Kampanya kapsamında indirimli alınan Lounge alanlarına giriş hizmetleri üçüncü kişilere her ne şekilde olursa olsun satılamaz, indirimli veya ilave ücretle ya da başka şekilde satışı teklif edilemez; satın alınan hizmet herhangi bir promosyon veya diğer ticari amaçlarla kullanılamaz. Böyle bir durumda LGM ilgili kampanyayı uygulamama hakkına sahiptir.
    •Katılımcıların kayıt için verdiği kişisel bilgiler sadece tanıtım, promosyon ve bilgilendirme amaçlı olarak kullanılacaktır. Bilgilendirilmek istemeyen katılımcılar her zaman ps@sgia.aero’a email atarak tercihlerini değiştirebilirler.
    •Bu kampanya LGM İç Hatlar ve Dış Hatlar CIP Lounge alanlarına uygulanan başka promosyon, kampanya veya indirimlerle birleştirilemez.
    •Kampanya süresince Visa Platinum kart sahibi ayrıcalığı dilediği kadar kullanılabilir.
    •Bu kampanya ayrıcalığı paraya çevrilemez, başkasına devredilemez.
    •Hizmetin verilmesi sırasında yaşanabilecek teknik ya da lojistik sorun ve aksaklılardan VISA ve iştirakleri sorumlu değildir.
    •Kampanyayı düzenleyen kuruluş, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve istediği zaman kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. Böyle bir durumda yeni koşullar visa.com.tr sitesinde duyurulacaktır.
    •ISG’nin Kullanıcı Koşulları ve detaylı bilgi için:www.sabihagokcen.aero.adresi ziyaret edilebilir.
    •Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.
    •VISA mükerrer veya kötü niyetli katılımları eleme hakkına sahiptir. VISA kampanya boyunca, kampanya katılımlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde mobil ve/veya bilgisayar teknolojilerini ve/veya başka unsuları kullanarak hile yaptığı tespit edilen katılımcının o güne kadar olan bütün katılım verilerini ve kazandıkları indirimleri hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.
    •Sorular için: ps@sgia.aero

• Merhaba,

27.07.2016 Çarşamba gecesi eşim, ben ve 1,5 yaşında bebeğimizle Sabiha Gökçen'den Pegasus ile yurt dışı uçuşumuz olacak. Havalimanında 4 tane Lounge salonu görünüyor. 2'si yelkencilikle ilgili yanlış hatırlamıyorsam, 1'i THY'ye ait yolcular için, diğeride genel kullanım için galiba? (Verdiğim bilgiler yanlış olabilir ama belki cevaplarınız için önemlidir) 2 gündür bakınıyorum, Vodafone RED'li değilim, Visa Platinium yok, Pegasus'un sunmuş olduğu %50 fırsatı ile kişi başı 48 TL'ye geliyor ki 2 kişi için 96 TL ödemem gerekecek, bana çok geliyor açıkçası. Var mı bir önerisi olan?

Düzeltme: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompetan -- 26 Temmuz 2016; 0:40:18 >
  • Atatürk dış hatlar Telekom Lounge gittim ttnet fiber (89tl-prime) müşterisiyim dedim tc kimliğimi verdim toplam 10 hakkın var dedi 3 kişi girmiş olduk 3 hak kullanarak

• quote:

Orijinalden alıntı: kompetan

Merhaba,

27.07.2016 Çarşamba gecesi eşim, ben ve 1,5 yaşında bebeğimizle Sabiha Gökçen'den Pegasus ile yurt dışı uçuşumuz olacak. Havalimanında 4 tane Lounge salonu görünüyor. 2'si yelkencilikle ilgili yanlış hatırlamıyorsam, 1'i THY'ye ait yolcular için, diğeride genel kullanım için galiba? (Verdiğim bilgiler yanlış olabilir ama belki cevaplarınız için önemlidir) 2 gündür bakınıyorum, Vodafone RED'li değilim, Visa Platinium yok, Pegasus'un sunmuş olduğu %50 fırsatı ile kişi başı 48 TL'ye geliyor ki 2 kişi için 96 TL ödemem gerekecek, bana çok geliyor açıkçası. Var mı bir önerisi olan?

Düzeltme: İmla.

Hocam bütün ihtimalleri devre dışı bıraktınız malesef.
    Adios premium falan olsa o da olurdu.

• Dalaman Havalimanındaki Lounge ile ilgili indirim var mı? CIP Lounge var, başka var mı bilmiyorum.
  • arkadaşlar yarın atatürk'ten iç hat uçuşum var. bi arkadaş saolsun vodafone red lounge şifresini verdi. soruma gelicek olursak bu primeclass lounge nerede oluyo? normalde businness biletim olduğunca thy'nin cip salonuna gidiodum da burası orası değil sanırım. bi de uçuşa giderken bu lounge'dan servis mi alacak yoksa uçuş için açılan kapıya mı yönelicem yine? bilgi verecek arkadaşlara teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damienn

arkadaşlar yarın atatürk'ten iç hat uçuşum var. bi arkadaş saolsun vodafone red lounge şifresini verdi. soruma gelicek olursak bu primeclass lounge nerede oluyo? normalde businness biletim olduğunca thy'nin cip salonuna gidiodum da burası orası değil sanırım. bi de uçuşa giderken bu lounge'dan servis mi alacak yoksa uçuş için açılan kapıya mı yönelicem yine? bilgi verecek arkadaşlara teşekkürler şimdiden.

Öncelikle hayırlı yolculuklar
    Lokasyon: İstanbul Atatürk Havalimanı, İç Hatlar Gidiş Terminali Güvenlik geçişi sonrası, asma kat.
    Büyük ihtimalle kendiniz kapıya gideceksinizdir

• serhatogun S kullanıcısına yanıt
    saol hocam, bi arkadaş daha mesaj atarak bilgi verdi. açılan kapıya gitmemiz gerekiyomuş :)
  • 15 gün sonra sabiha dış hatlardan 3 kişi uçuşumuz olacak visa platinum maximiles vs. mevcut değil en uygun yöntem nedir şuan için arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.