Şimdi Ara

LOVATO İLE İLGİLİ HER GÜN YENİ BİR BİLGİ ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lovato hakkındaki tüm güncel bilgilerini çözüm otogazın geçmişten gelen tecrübesiyle birleştirerek sizlerle paylaşmak istiyoruz ..

• SMART SİSTEMİ NEDİR?

Lovato'nun en son sürümü olan Smart ile sizlere daha iyi bir dizayn, kullanılabilirlik, performans ve ekonomi sunuyoruz.

- Çok daha ileri teknoloji ECU (Elektronik Kontrol Ünitesi)
    - Daha akıllı olan ECU beyin artık sistemden çok daha net sinyaller alarak, MAP (Manifold Hava Basınç) ihtiyacını ortadan kaldıran sensör,
    - Kullanılan yeni 2+2 şeklindeki enjektör kütükleri sayesinde daha ergonomik bir kullanım,
    - Aynı zamanda gaz basıncını ve ısısını okuyabilecek enjektör kütükleri ile,

Kısacası bu yeni kolay ve hızlı sistem, Lovato'nun öncüsü olduğu LPG dönüşüm sektörüne sunduğu yepyeni ve pratik bir çözümdür.
  • arkadaşlar lovato smart sistem taktırdım ford focus aracıma kesinlikle tavsiye ederim gerçekten mükemmel performans sağlıyor yakıt için bişey diyemem kullanımına göre değişiyor aynı benzin gibi yapmışlar.bide en önemlisi işçilik ankara ivedikte damla otogazdan taktırdım ihsan usta yaptı montajını en ufak bir sorun olduğundada mutlaka ilgileniyo sorunu çözmeden göndermiyo 2 aracımada orda taktırdım işletme olarakta tüm ticari ahlaka sahipler herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay-06 -- 17 Aralık 2011; 12:13:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay-06

arkadaşlar lovato smart sistem taktırdım ford focus aracıma kesinlikle tavsiye ederim gerçekten mükemmel performans sağlıyor yakıt için bişey diyemem kullanımına göre değişiyor aynı benzin gibi yapmışlar.bide en önemlisi işçilik ankara ivedikte damla otogazdan taktırdım ihsan usta yaptı montajını en ufak bir sorun olduğundada mutlaka ilgileniyo sorunu çözmeden göndermiyo 2 aracımada orda taktırdım işletme olarakta tüm ticari ahlaka sahipler herkese tavsiye ederim.

sayın OKTAY 06.Lovato ve İHSAN bey.mükemmel ikili.vogaz takmaka da aynı başarıyı gösteriyorlar.şanslısınız.iyi günlerde kullanın.saygılarımla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.