Şimdi Ara

Love death robots bölüm sırası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu dizinin bölümleri her netflix kullanıcısına random mu atılıyor az önce netflixten 2 bölüm olarak beyond the aquilia rift'i izledim internete bölümü yazığımda sezon 1 7.bölüm diyordu

• Yapay Zekanın Yanıtı

Love, Death & Robots Bölümlerini İzleme Sırası

"Love, Death & Robots" antoloji dizisi, birbirinden bağımsız kısa animasyon bölümlerinden oluşur. Her bölümün kendine özgü konuları, tarzları ve anlatımı vardır. Dizinin bölümlerini hangi sırayla izleyeceğin konusunda resmi bir izleme sırası yoktur.

Bununla birlikte, bazı bölümlerin diğerlerinden daha iyi bir izleme deneyimi sunduğu düşünülmektedir. İşte önerilen izleme sıralarından bazıları:

• Kronolojik Sıralama: Bölümleri, "Sonnie's Edge"den başlayarak "Jibaro" ile bitene kadar üretim sırasına göre izle.
    • Tür Bazında Sıralama: Belirli türleri tercih ediyorsan, korku bölümlerini arka arkaya, komedi bölümlerini ise ayrı ayrı izleyebilirsin.
    • Tematik Sıralama: "Love, Death & Robots" bölümleri genellikle aşk, ölüm ve teknoloji gibi temaları işler. Benzer temaları paylaşan bölümleri bir arada izlemek daha ilgi çekici bir deneyim sağlayabilir.

Sonuç olarak, "Love, Death & Robots" bölümlerini izleme sırası tamamen kişisel tercihlere bağlıdır. Yukarıdaki öneriler, daha keyifli bir izleme deneyimi için bazı rehberlik sağlayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende de ikinci sırada Aquila Yarığı'nın Ötesi / Beyond the Aquila Rift görünüyor.

Dediğiniz gibi IMDb'de ve
    love, death & robots wiki
    Beyond the Aquila Rift
    https://lovedeathrobots.fandom.com/wiki/Beyond_the_Aquila_Rift
    bu sayfada da 7. bölüm diyor.

Bölüm sırası önemli değil ama. Bölümler birbirinden bağımsız. Rastgele izleseniz de olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 19 Mart 2021; 12:59:55 >

• Abi şimdi farkettim, bölüm sıraları değişmiş. İlk izlediğim zamanki ile şimdi gördüğüm bölümlerin sıraları farklı.

Ama dediğim gibi önemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 19 Mart 2021; 13:7:7 >
  • Bende ilk izlediğimde sonnie's edge ile başlamıştım ikinci bölüm three robots'du şuan ilk three robots ile başladım internette araştırdığım üzere 4 farklı bölüm sıralaması varmış netflix kullanıcılara rastgele olarak bu sıralardan birini atıyormuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.