Ryan Gosling de disleksi diyolar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Low IQ olmaktan nefret ediyorum (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam
kocaelili konusu zannettimhahahaha o cocuğu banladım ben sırf o konuları açıyor diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tr de yaşıyorsan çokta zorlanmaman gerek şaşırtıcı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iq ile zekanin (ozellikle sosyal) alakasi yok hatta yuksek iqlu bile olabilirsin.
https://www.scientificamerican.com/article/bad-news-for-the-highly-intelligent//
ozetle diyorki yuksek iqlularda ansikyete ve okb gorulme riski daha fazla.
-
habire dışarıda gezen instagramda dolanan kızlara mesaj atan insanların zeki oldugunu mu sanıyosun
-
IQ, zeka birimi demek zaten. Nasıl alakası yok?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: xotacHocam senin derdin low iq'luktan ziyade sosyal olamamak ve özgüven eksikliği olabilir mi? Konu dönüp dolaşıp buralara gelmiş gibi görünüyor çünkü. Buradaki çoğu insanın sosyal hayatı yok, sevgilisi de yok fakat bu hayatı bu hale getiren biziz.
Şimdi mütevazılık yapmayacağım tipim, diksiyonum, konuşma tarzım vs. yerimde ama benim de bir sosyal hayatım yok mesela. Benim de sevgilim yok, dışarıda kız arkadaşlarım yok. Çıkıp takıldığımız birileri yok. Bunu biz seçiyoruz, bu hale biz getiriyoruz. Aileye, başkalarına suç atmanın bir anlamı yok.
Biraz da insan boşluktan bu hale düşüyor, kendine bir aktivite edin. Ne bileyim müzik, spor, resim, dans falan neyi başarabiliyorsan. Bir şeyleri başarmış olma duygusu insanın hayattaki çoğu şeyini değiştirir.
Hocam benim bugüne kadar sevgililerim oldu fakat mesela 6-7 aydır yok bulamıyorum bu elimdede değil ret yiyorum çünkü kıZa görüşelim diyorum yok diyor direk başka bi kıza diyorum bi ihtimal diyor biri söz vermeyim diyor yani bizim elimizde değil insanların kararları sen 100 kızı çağırsan dışarı 1 tanesi anca gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
insanlarin zeka diyince bahsettigi sey iqya denk gelmiyor iste. iq genel kulturu, konusma becerisini, duygu kontrolunu olcmuyor. matematik bilgisini bile olcmuyor. iq testlerinde ne kadar basarilisin bunu olcuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X