Bildirim
LPD hizmeti sorun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
lpr yerine lpt olmasın o ?
yeni bağlantı noktası oluşturu değil var olan bağlantı noktası kullandan lpt1 i seç amacın unix uzerinden bir dosyayı windowsdaki yazıcıdan yazdırmak mı? -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: tla776
quote:
Orijinalden alıntı: bymyself
quote:
lpr yerine lpt olmasın o ?
yeni bağlantı noktası oluşturu değil var olan bağlantı noktası kullandan lpt1 i seç amacın unix uzerinden bir dosyayı windowsdaki yazıcıdan yazdırmak mı?
LPR hocam,local yazıcı eklenecek.
Baglamak istwdigin cihaz ne birde baglantikablosunun resmini eklermisin
bu işlem 2008 server R2 makinada yapılmaya calısıyor.Local makinaya bağlı nokta vuruşlu yazıcı eklenmeye çalışıyor.LPR dışında ekleme yaparsak diğer makinalar yazıcısı görmüyor.LPD seçenegi nie aktif olmaz anlamıyorum.
-
-
Features (Türkçesi nasıl bilmiyorum, özellikler? Roller değil, diğeri) kısmında LPR Port Monitor'u aktif hale getirmeniz gerek. -
quote:
nokta vuruslu yazıcı usb veya lpt porttan bağlanır, senin bağlamak istediğin kablo aşağıdakiyse zaten, lpd servisi ile işin olmaz var olan bağlantı noktasını kullanı seçip lpt1 ile devam edebilirsin.
hocam yapı şu şekilde 1 adet server var programın kurulu olduğu.On adet local makina var hepsi servera bağlanıp programı kullanıyor,bu makinaların bazılarında yazıcı kurulu bu arada yeni nokta vuruşlular usb ile calısıyor.1 nolu makina servera eşitigi zaman 2 nolu makinanın yazıcısını program üzerinde kullanabilmeli.Fatura dizaynlarında bozulma olmaması icin lpr secenegi ile ekliyoruz.
ekran görüntüsündeki gibi LDP bir türlü getiremedim
-
quote:
Orijinalden alıntı: caerium
Features (Türkçesi nasıl bilmiyorum, özellikler? Roller değil, diğeri) kısmında LPR Port Monitor'u aktif hale getirmeniz gerek.
aktif görünüyor hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X