Şimdi Ara

Lpg de tekleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar 2006 polo aracim var. Lambada beklerken 15 20 sn den sonra aracta hafif hafif teklemeler oluyor. Lpg yeni takilmis. 3000 km kadar olmus. Ben yeni aldim. Markasi akl. Ilk ayar yapilmamis falan dendi. Ne yapmaliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu ustalardan yardimci olacak biri.

• Benim araçtada belli belirsiz bir rölantide titreme problemi var. Fakat çok hafifde olsa benzer durumu benzinde de farkettiğim oluyor. buji, buji kabloları, bobin değişimi bile bir çözüm getirmedi. Kablolar kontrol edildi, kelebek boğazı temizlendi, lpg ayarı yapıldı. bulunduğum yer itibariyle çok da anlayan usta olmadığı için bir çözüm bulamadım. Umarım sen bulursun. Öncelikli olarak benzinde de kullan ve çok hafif de olsa bazen yapıyor mu ona dikkat et derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CYBORGXXX

Selam arkadaslar 2006 polo aracim var. Lambada beklerken 15 20 sn den sonra aracta hafif hafif teklemeler oluyor. Lpg yeni takilmis. 3000 km kadar olmus. Ben yeni aldim. Markasi akl. Ilk ayar yapilmamis falan dendi. Ne yapmaliyim.

muhtemelen titreme yapıyordur.. servisinizde ayarlattırın.
  • Benzinde titreme nadir oluyor. Genelde lpgvde yapiyor. Lpgvyi tekrar ayarlatip bi de oyle deneyecegim .cevap icin tskler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.