Şimdi Ara

lpg de yeni sistem sallamasyon devri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bakınınz arkadaşlar bu sektörlerde artık rekabetin doruk noktasına ulaşılmış artık insanlar bir yerden sonra pazarlama esnasında olan olmayan şeyler söylemeye başlamıştır.bu tamamen bilgi kirlilğine yol açmıştır .herbirinin yola çıkış hikayesi birbirine benzer lpg de devrim ,lpgde yeni teknoloji,nano teknoloji,falan teknoloji filan sistem gibi karın ağrıtıcı saçmalıklar türedi.Bunun nedeni daralan pazar şartlarında maliyetler yakınlaşınca ön plana atılacak bir unsur aranır .İşin en çirkin olanı ise bu noktada söylenen yalanlar .Bu senelerce sürdüren firmalarda varken yeni yeni başlatanlarda bunların devamcıları olmaya aday.Ama güneş balçıkla sıvanmaz .Lpg konusunda dünyada başlıca yazılım konusunda uğraşan bir kaç dev marka varıdr.örneğin AEB firması .Bir çok firmaya Ecu yapar Zavolli,Tartarini,Emmegas,Lovato.....v.s Ama Brc ise kendi bünyesinde devamlı bir arge barındırıran kombine üretim yapan sir ünitedir.Bugün uzakdoğuda bir çok markaye benzer ecu yaptırılmaktadır .Forumlarda şirin ve bilge gözüken bir firmaya gerçekler inciltebilir .ama hernedense benimle bilgileri paylaşcak kadar sevimli ve bilgili değiller her nedense .Ben şunu açıkca söylüyorum sahtekar olan her iş elbet açıkca ayyuka çıkar.Bir firma yeni bir sistem den bahsediyor mantık neymiş çift işlemciliymiş de daha hızılı bilgi transferliymiş.Ona bakarsak RSI firmasanın ecuları Aldesanın kullandığı ecular ana işlemci hariç 4 işlemcili .herbiri bir enjektörü tek başına kumanda ediyor .vede aldesa bu ecuyu yıllar önce getirdi .Peki işlemci 2 olmuş 3 olmuş neyi değiştirir.Tek bir ana işlemci hız açısından daha da bile iyidir .tüm bilgi orada derlenir .ama aldesanın rsı modelinde şunun gibi bir avantaj olabilir enjektör için ayrı birer işlemci olduğundan arıza durumnuda ana işlemci zarar görmez.demek istediğim teknik açıdan fuzuli bir detay pazarlamının ana unsuru haline getirilerek satış yapılmaya çalışılıyor.siz tüketicilerden ricam sallamasyon sistem modasına takılmayın aklınıza ve mantığınıza uyan ciddi firmaların ürünlerini kullanın.bol yedek parçalı ve sürekli devamlı var olan cihazlarla yola devam edin .

• mühim olan bilinçli tüketici kardeş oda bizde yok dediğin gibi millet önüne konan her şeyin yiyor sonrada karnı şisiyor Velhasıl bizde böle ense olduktan sonra daha çok şaplak yeriz
  • sayın çakı34 dediklerinize tamamen katılıyorum. Malzeme pazarlamak için olur olmadık saçma sapan taktikler kullanılıyor. İnsan bi bakıp düşünüyor ne bu diye... Kim kimi neden kandırıyor. Ve tüketicinin bilinçlisi de bunu ayırt edemeyebilir. Çünkü ortada o kadar agız birliği yapmış kişiler varkii.. Ve tüketiciler malesef belli bir noktada kandırılıyor. Malı nerede yaptırıyorsa yaptırsın nasıl işlemci kullanıyorsa kullansın malzeme kaliteli mi bu önemli ... Yok bi ecuyu microsoft yazmış yok birini honda yapmış insanın kafası karışıyor. Honda yapınca microsoft yapınca insanda güven oluşuyor.
    Ama bakıyorsunuz web sitelerine ürünlerin ortada hiçbir şey yokk.. Çin malı da olsa malzeme eger çalışıyorsa ve de pazarlama taktiği sattığı malın mensei ile alakalı değişmiyorsa yürüsün ilerlesin. Ama bu bizde yok..
    Mutlaka reklam şart ama lpg cilere ne oluyor anlayamıyorum..
    ps: RSI ecular gerçekten kaliteli ecu carlo bu konuda gerçenten başarılı birçok projesi daha var. Ama Aldesa firması neden bu ecuyu değiştirmiştir bunu anlayamıyorum. Ecuyu kendi üretse anlarım sonuçta yerli piyasa kazanır. Ama RSI ecuları technoseq ile degiştirmesi gerçekten üzücü.. Sanırım pazarlama taktikleri ucuz ürün satma ihtiyacı sonucunda oluyor böyle durumlar. Hoş technoseq i pazarlıyan firma da Türkiyede ki aldesa bayilerine normal kitleri de onlardan alınabilecegini hatta ve hatta bu konuda da distribitör olduklarını belirtmekte. Bizzat en son firma ziyaretimde şahit oldum. Bu konuda karbüratörlü aldesa satıcıları pazarlarının yok oldugunu harcandıgını belirtmekteler.
    Aldesa yetkilisi ulaşırsa firmalarla alakalı detaylı bilgi de verilebilir.
    vesselam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.