Şimdi Ara

Lpg icin istasyon tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar lpg icin yakitinizi nereden aliyorsunuz? Kimisi shell autogas der kimisi opet aygaz der. Kimisi de nerde ucuz bulursa oradan alir. Opet aygaz icin performans konusunda iyi diyorlar ama katkı soylentisi de var araca zarar verdiği soyleniyor bilmiyorum ne derece doğru. Ben antalyada yaşıyorum milangazin ana bayisi var yolumun ustunde genelde oradan aliyorum fiyati da uygun digerlerine göre. Sizlerin bu konudaki dusuncesi nedir tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cnkcoskun C kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 15 gün önce 2a brc istanbul genel merkezindeydim aygaz haricinde bilindik markaların tümünü kullanabilirsiniz dedi. Bende sizin gibi milangazdan alıyorum dedim olumsuz birşey söylemedi total dan da alabilrsiniz dedi. Filtre biraz kirli geldi bana milangaz öncesinde po, shell, aygaz karışımı olmuştu depoda biraz daha milangaz ile devam edip denemek istiyorum çekiş, km gayet iyi ama 1 senede filtredeki kirlenme bana fazla geldi.
  • Merhaba,

BRC kullanıyorum, taktırdıktan sonra ilk 10bin km'de tüm markaları denemek için kullandım. Bakım yapılırken filtrede kararma vs yoktu, hatta görsel olarak değişmese bile olurdu.
    Tercihen Aytemizgaz ve Milangaz kullanıyorum. Hem diğerlerinden daha ucuz (şu an 1.89-1.99 aralığında) hem de daha uzun yol gidiyor.
    Aygaz'ı menzilinin az olması ve hafif yığılma yaptığı için özellikle tercih etmiyorum.

• Bugun lpg bakımını yaptirdim. Filtre baya kirli cikti. Gazi opet aygaz yada shell autogas al dedi ustam.

• bildiğim kadarıyla gaz karışım oranları ve katkıları değişiklik gösteriyor, bilindik tüm firmalar aynı gaza sahip değil. böyle düşündüğüm için sadece shellden yakıt alıyorum, lpg ayarı da bu gaz varken yapıldı zaten. ustalar veya sektörden arkadaşlar konuyu aydınlatırsa hepimiz için faydalı olur.
  • ersin310 E kullanıcısına yanıt
    Aynen kardesim ustalarimiz tecrubelerini paylasirsa cok daha iyi olur. Ben opet hic kullanmazdim. Ama ustam opetin eskisi gibi olmadigini söyledi. Bundan sonra opeti denicem bakalim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.