arkadaslar yakın bır tarıhte clıo marka aracımı sattım.(noter satısı verıldı.parayı teslım aldım.)
aracımda lpg vardı ve ben taktırdıgım zaman sızdırmazlık ve dıger rapor faturaları alarak muayene ıstasyonunda gereklı ıslemlerı yaptım ve onaylı olarak gectım. lakın zamanım olmadıgı ıcın trafık tescıle gıdemedım ve muayene uzerınden 2 ay gecti.
arabayı alan arkadasa bu sekılde ılettım olayı ve gereklı olan tum evrakların hazır oldugunu ve ruhsat yapragını cıkartırken lpg yazdırması ıcın baska bır sey yapmasına gerek olmadıgını belırttım.kı bu bana tuvden soylenen ve trafık tescılde soylenen seydı.(trafıkte gezmedıgım ve yakalanmadıgım ıcın bana herhangı bır yaptırımın olmayacagı soylendı.)
arkadas ıse muamelecıyle gorustugunu ve bu sekılde ruhsatı uzerıne alamadıgını belırttı. gerekcelerı ıse lpg ruhsata ıslenmemıs sekılde trafıkte dolasmak ve 1 ayı gecırmekten dolayı 58 tl mı ne ceza olmasaymıs. ve bunu alıcı odeyemıyormus.
sıstemde boyle bırsey mevcut mu? zıra ısımden dolayı pek zamanım yok ve yakın zamanda uzun bır sure ıl dısına cıkacagım.ılgılenemezsem de dava acılcak aleyhımde vs.