Lpgye 22 kurus indirim geldi. Bayramda radar sayilari arttirilip daha cok ceza kesip kasayi doldurmak istiyor olabilirler tuzaga dikkat edelim. Malum tatilde gezmek istiyor insan bu indirim psikolojisiyle gaza fazla dokunup ceza yiyip misli misli para odememek icin yumusamayin . tr tarihinde boyle bir indirim tek seferde ilk kez oluyor bile olabilir onceki zamlari hatirinizdan cikartmayin. Evinizdeki elektrige bile son 1 yilda %60 zam yapildi
Öyle olsa başta mazota indirim gelirdi
quote:
Orijinalden alıntı: Olur Öyle Şeyler
Öyle olsa başta mazota indirim gelirdi
En cok lpgli araclar ceza yiyor. Yani surumden kazanacaklar planlanmis bir uygulama gibi sanki
Bir cok surucu yakitin ucuz olup cezalarin fazla olmasini kabul eder. Ceza yasagin cignenmesinden dolayi yaziliyor. Ayrica lpg ucreti dustu diye kimse cok gezmez. Indirim yerine zam gelseydi kimse arabasi ile cikip gezmeyecekmiydi 😂 Sacma bir cikarm olmus
quote:
Orijinalden alıntı: kcart
En cok lpgli araclar ceza yiyor. Yani surumden kazanacaklar planlanmis bir uygulama gibi sanki
Alıntıları Göster
Böyle bir istatik mi var ? En çok lpg li araçların ceza yediğine dair ?
Kaynak alabilir miyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: Olur Öyle Şeyler
Böyle bir istatik mi var ? En çok lpg li araçların ceza yediğine dair ?
Kaynak alabilir miyim ?
Alıntıları Göster
tabıkı evet arac adetıyle dogru orantılı. Dizel araclar cogunlukla kamyon otobus tşcari vs oldugu ıcın kurallara uyuyorlar radara pek gırmzeler ama lpglı araclar halk tarafından yaygın kullanılıyor dolayısıyla daha cok ceza yıyorlar. KAynak bızzat benım, okuma yazma bılmeyen bakanlara guvenıyorsunda bana guvenmıyor musun yoksa
Bu kaçıncı veda... Pardon. Bu kaçıncı boş konu
Don't feed the troll
Diyorum artık.
quote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo
Bu kaçıncı veda... Pardon. Bu kaçıncı boş konu
Don't feed the troll
Diyorum artık.
yav kapasıte meselesı tabıkı adam konuyu anlamıyorsa fazla zorlamamak lazım herkesın iq su farklı sonucta
Ceza ile kasa falan dolmuyor. Bunu bilmediğin için konu çöp üye ban
Devletin tahmini vergi ve ceza geliri 800 milyar lira, geçen yıl trafik cezaları toplamı bu rakamın 1/20.000 i, 20.000 de biri yani 20 binde biri. Anlayabiliyor musun?
Kasa dolacakmış
quote:
Ceza ile kasa falan dolmuyor. Bunu bilmediğin için konu çöp üye ban
Devletin tahmini vergi ve ceza geliri 800 milyar lira, geçen yıl trafik cezaları toplamı bu rakamın 1/20.000 i, 20.000 de biri yani 20 binde biri. Anlayabiliyor musun?
Kasa dolacakmış
ahaberde tıyatro ızleyen sensın ben degıl
kcartK
kullanıcısına yanıt
Daha sabah dedim televizyon izlemiyorum çok şükür diye.
Veriler devletin resmi kanaldan verdiği bilgiler, 2018 trafik ceza geliri toplam 40 milyon lira. Sen şimdi araştırmaya üşendiğin gibi hesap yapmaya da üşenip 800 milyarın 20 binde birini de bilmiyorsundur.
Nereden uyduruyorsan artık o haber bu haber. Kendin uydurup kendin inanıyorsun, KK hayranı mısın nesin
Neise artık, yönetim sağolsun senin konuları boş konular bölümüne taşıyor. Blok atayım da kendine iyi bak sen.
quote:
Daha sabah dedim televizyon izlemiyorum çok şükür diye.
Veriler devletin resmi kanaldan verdiği bilgiler, 2018 trafik ceza geliri toplam 40 milyon lira. Sen şimdi araştırmaya üşendiğin gibi hesap yapmaya da üşenip 800 milyarın 20 binde birini de bilmiyorsundur.
Nereden uyduruyorsan artık o haber bu haber. Kendin uydurup kendin inanıyorsun, KK hayranı mısın nesin
Lpg kullanan cok luks arac yokki lpg alip gazlasin veya lpg taktiran kisilerde zaten tasarruf icin taktiriyor gazlamak icin degil yani
damsina00D
kullanıcısına yanıt
Sehir icunde asla 80 ni gecmem sehirler arasi yol iyi ve hava sicaksa 120 yeter sizlerede tavsiye ederim hem ceza yeme oraniniz hemde guvenliginz icin maalesef dediginiz dogru yapacak bise yok:(
Bu nasıl bir paranoyadır
Herşey iyi güzel de "en cookk LPG araclar cezaa yiyo demiş" off offfff offfff sende 120 geçme kardeşim 140-160 hiz neyine neyimize üfff
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme