Şimdi Ara

LPG Komple Değişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2005 model bir araç aldım ancak LPG sistemi çok eski.. Tankın tarihi 2008. Usta komple sistemi yenileyelim dedi.

Şimdi ben sistemi yeniletsem tekrar muayene mi yaptırmam gerek?

Ruhsatta zaten LPG işli. Muayene Kasım ayına kadar var.. Şimdi sistemi yenileyip kasımda muayene yaptırsam olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim sitemde 2008 yılında taktırmıştım aralıkta muayeneye gittim taktırdığım zaman gaz borusunun üstüne sipiral şarttı şimdi olunca muayeneden kaldım lpg ciye gittiyimde lpg dolum yerinin değişmesine ve koruyucu sipiral borunun sökümü için 80-100 arası gider dedi mayıs ayında lpg tankınında süresi doluyordu silindir tank yerine simit taktırayım dedim onunla birlikte yaklaşık masrafın 400 tl olacağını belirtti bende yeni sitem ne kadar diye sorunca 1200 den başladığını belirtti en son atiker grand için peşin 1500 tl ye anlaştık. tabi muayene tekrarına giderken tam dadilat için gerekli evraklar hazırlandı ve muayene ye vererek geçtim.
    tabii extra 1000 tl lik masrafa değer mi? bu sayede hem yeni bir sisteme hem de kafam rahat eder dedim sonuçta 10 yılını dolduran bir sistem vardı önümde bana göre can güvenliği herşeyden önce gelir. bundan dolayı tercihimi yeni sistemden yana kullandım
  • selam

bir laf var eskinin derdiyle uğraşacağınıza yenin borcuyla uğrasın diye. yeni her zaman 10 yıllık bir cihazdan daha iyidir. zaten tank değişimi de gelmiş.

sistemi yenilettiğinizde muayene yaptırmak mecburidir. fakat zaten ruhsata işli olduğu için işlemlerinizi yaptırıp aracınızı kasım ayına kadar kullanıp kasım ayında evraklarınızı alıp vize de işletirsiniz. ekstradan bir para ödememiş olursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.