Şimdi Ara

LPG Lİ ARAÇ FERİBOTA BİNEBİLİRMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
35.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÇANAKKALEYE GİŞDECEKTİK AMA FERİBOTLAR LPG Lİ ARAÇLARI ALMIYOR DENDİ GİTMEDİK
    FERİBOTLARA LPGLİ ARAÇLAR BİNEMİYORMU...

• kimsenin haberi yok galiba
  • İDO'nun sayfasında şöyle bir bilgi var;

quote:

LPG ve CNG'li ARAÇLAR

LPG ve CNG ile çalışan araçlar, kapalı garajlı hızlı feribotların kullanıldığı aşağıdaki hattı kullanamamaktadır.
    Yenikapı -BANDIRMA - Yenikapı

___________________________________________________________________________________

LPG ve CNG ile çalışan araçlar, aşağıdaki hatları kullanabilirler :

Yenikapı - BURSA - Yenikapı *

Yenikapı - YALOVA - Yenikapı **

Pendik - YALOVA - Pendik **

* Yenikapı - BURSA - Yenikapı hattında, Turgut Özal ve Adnan Menderes hızlı feribotları kullanıldığında , LPG ve CNG ile çalışan araçlar alınmamaktadır.

** Yenikapı - YALOVA - Yenikapı ve Pendik - YALOVA - Pendik hatlarında, yedek hızlı feribotlardan Cezayirli Hasan Paşa ve Turgut Reis kullanıldığında, LPG ve CNG ile çalışan araçlar alınmamaktadır.

http://www.ido.com.tr/index.cfm?page=SubPage&textid=782&kapsam=77&ln=tr

• ido feribotları için böyle bir durum varmış sanırım. fakat çanakkale ile ilgili sorunuz eğer çanakkale-eceabat arası çalışan feribotlar ise, lpgli araç alıyorlar defalarca geçtik
  • Benim bildiğim alıyor. Ancak almasa bile Çanakkale Ecabat arası ile Çardak (lapseki nin beldesi) - Gelibolu arasında özel teknelerler araba taşınıyor, onlardan faydalanabilirsiniz.
  • Çanakkale Boğazında çalışan feribotların tamamına LPG li araçlarla binebilirsiniz hatta Bozcaada ve Gökçeada feribotlarına da binmekte herhangi bir sorun yaşamazsınız, LPG li araçlar için kısıtlama yok. Çanakkale'de ikamet ediyorum bu arada
  • lapseki gelibolu arası gidecektik...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta'ya lpg
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dun eskihisardam bindim aracim lpg degil ama lpg kontrolu yapilmadi
  • gestaşta böyle bir sorun yok lgli biniyor.
  • 2 tarafıda açık olan feribotlara alınıyor bildiğim kadarıyla.
  • Arabalı vapura binersin ama feribota binemezsin.
  • lpg'nin kontrolünü nasıl yapıyorlar?
    benim aracın lpg depo girşi tamponun altında ve dışarıdan bakılınca belli olmuyor.
    depo simit olduğu için stepnenin yerinde ve üstünde kapak ile eşyalar olduğu için bagajı açınca yine anlaşılmıyor.

ruhsata falan mı bakıyorlar?
  • buraya sormak yerine başkalarının aklına uyduk erdekten çanakkaleye geçmeden geri döndük...
  • ben lpg li aracımla çanakkalede bindim feribota bakmadılar bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Arabalı vapura binersin ama feribota binemezsin.

"Feribot yolcularla birlikte yolcuların araçlarının da taşındığı deniz taşıtıdır"
    feribot ile arabalı vapur zaten aynı şey.
  • Feribot ile arabalı vapur aynı şey değil.

Farkı merak edenler Yenikapı-Bursa ya da Yenikapı-Bandırma arası çalışan "FERİBOT" ile Eskihisar-Topçular arasında çalışan "ARABALI VAPUR" farkını gidip yerinde görebilir.

Yönetmelik de farklıdır. Açık olan arabalı vapura her türlü binersin ama feribotlara LPG'li araç alınmaz.
  • Yaz mevsiminin gelip forumdaşların tatil yolculuğuna çıktığı bu günlerde konuyu hortlatayım:

Lpg'li araçlar bazı feribotlarda mevcut olan kapalı garajlara alınmamaktadır.

Bunun dışında kalan tüm feribot ve arabalı vapurlara lpg'li araçların girmesinde bir sakınca yoktur.

Detaylı bilgi altta mevcut:

LPG Lİ ARAÇ FERİBOTA BİNEBİLİRMİ

http://www.ido.com.tr/t...er/lpg-ve-cngli-araclar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.