Şimdi Ara

LPG Lİ TEK NOKTA ENJEKSİYONLU ARACLAR İÇİN %15-20 ARASI YAKIT TASARRUFU İSTEYENLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
15.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fakat bu formda konu hakkında bilgisi olmadan yazı yazan bazı kendini bilmezler yüzünden bu konuyu burda bitirmek istiyorum.Yaptığım bu kutu sistemini alan ve kullanan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Eğer herhangi bir sebepten dolayı sorun yaşarsanız bana cep numaramdan ulaşabilirsiniz.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanusta -- 30 Ekim 2007; 22:08:39 >
  • hakan hocam sizmi imal ettiniz bunu?
  • Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler.
    Fakat bu formda konu hakkında bilgisi olmadan yazı yazan bazı kendini bilmezler yüzünden bu konuyu burda bitirmek istiyorum.Yaptığım bu kutu sistemini alan ve kullanan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Eğer herhangi bir sebepten dolayı sorun yaşarsanız bana cep numaramdan ulaşabilirsiniz.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanusta -- 30 Ekim 2007; 22:08:59 >
  • Hakan usta adres alabilirmiyim . R.21 concordum var ve yaptığınız bu sistem ile ilgileniyorum. Hatta adresi biraz tarif ederseniz sevinirim çünkü bir kez geldim ama okadar karışık bir yerki bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gakgunlu -- 28 Haziran 2007; 23:21:43 >

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanusta -- 30 Ekim 2007; 22:09:15 >
  • 50 ytl olsa iyi olurdu

birde usta Ankara dışı nasıl olacak tut ki aldık kim takacak
  • antalyada takan yer var mı??
  • Hakan Ustam otomatik vitesli araçlardada bu sistem uygulanabilirmi???

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanusta -- 30 Ekim 2007; 22:09:41 >

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanusta -- 30 Ekim 2007; 22:10:53 >
  • 1998 model proton persona modeli ve otomatik vitesli bunada uygulanabilirmi şuan km de 200 bin lira yakıyor

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanusta -- 30 Ekim 2007; 22:11:19 >
  • Bu sistem sadece gaz pedalına basılmasıdğında giriyor doğrumu?

Birde kutunun resmini koysanız, prensiplerini yazsanız güzel olur.

Bendede Renault 19 energy motor var tek nokta enjeksiyonlu. Düşünebilirim.
  • forumdaki kullanıcılardan bu aparatı taktıran oldumu acaba ? izlenimlerini alsaydık.
  • Hakan usta merhaba daha evvel ...............Hakan usta adres alabilirmiyim . R.21 concordum var ve yaptığınız bu sistem ile ilgileniyorum. Hatta adresi biraz tarif ederseniz sevinirim çünkü bir kez geldim ama okadar karışık bir yerki bulamadım. .............. şeklinde mesaj atmıştım ve yanına gelerek tanışmıştık . Hatırlarsan aracım çok nokta enjeksiyonlu concorde, ve sen bazen stop etme problemi yaşandığını söylemiştin concordeler için , sebep olarak yanlış hatırlamıyorsam, gaz beyninden gelen gaz borusunun çok uzun olması , cutoff un devreden çıkarken gazın uzun boru yüzünden gelişinin gecikmesi ve bu yüzden bazen aracın stop etme sıkıntısı olarak söylemiştin. Çözüm olarakta bir elektrikli bir vana ile sıkıntıyı aşabileceğini söylemiştin. Bu konuda bir gelişme oldumu , bilgi verirsen sevinirim.
    .

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanusta -- 30 Ekim 2007; 22:12:19 >
  • Hakan usta tekrar merhaba , önceki mesajlarında yer eden çok nokta enjeksiyonlu motordaki stop etme olayı yaşayan araç R.21 concorde veya menager 2000 cc ise , bu stop etme olayı tamamen sizin taktığınız sistemden kaynaklanmayabilir. Biz R.21 kulübü başlığı altında lpg ustasının dahi çözemediği ve lpg nin R.21 lere lpg uygun değildir söylemine neden olan (concordelerin ve menager 2000 cc lerin) ve lpg ile kullanımında kaynaklanan stop etme düşük veya yüksek rölanti problemini çözdük.
    Eğer dediğiniz stop etme sıkıntısının tamamen sizin taktığınız aparatdan kaynaklanıyorsa son mesajında söylediğiniz elektrikli vana yı beklemekten başka çare yok ,
    ama stop etme sıkıntısı sizin taktığınız aparatdan değilde lpg ustalarının dahi çözemeyip baştan savdığı sıkıntılardan kaynaklanıyor ise-ki dediğim gibi biz bu sıkıntıyı aştık - aparatınız şu an bile R.21 lerde kullanılabiilir.
  • Tebrik ederim çok başarılı bir çalışma olduğunu düşünüyorum.. umarım karbüratörlüler içinde bir gelişme kaydedersiniz.. bizde yararlanabiliriz...
  • Bende ilgilenebilirim ama hakanustadan halen yeterli bir açıklama alamadım. Beni teknik kısmı ilgilendiriyor. Çalışma prensibi.
  • Benim aracım 99 palio 1.4HL buna olur mu?

Ayrıca bu kutu internetten nasıl alınıyor.
    Herhangi bir linki var mı?

Bir de bu kutuyu alıp deneyen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.