Şimdi Ara

LPG'Lİ TOYOTALAR BURAYA (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
0
Favori
44.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BANA BAY BAY BU SİTEDEN HAYIR YOK
  • quote:

Orjinalden alıntı: 98 special

levantino arabamı çok zorlu pazarlıklardan sonra 16.000 ytl ye aldım.ARABAMDA KLİMA.HAVA YAST,ABS,TOYOTA SERVİSİNDE ÖZEL YAPILMIŞ (KONUŞAN) PARK SENSÖRÜ,8600 PAYNIR BAGAJDAN CD ÇENNÇ,ÇELİK JANT,SIRALI SİSTEM VEDE ARACI 97 BİNDE ALDIM.AYRICA ÖZEL SES YALITIMI YAPILMIŞ.(KAPUT ALTI-BAGAJ İÇİ VE KAPUT TAVANI-İÇ DÖŞEME ALTI VE ARAÇ ALTI MEGES KAPLAMA YAPILMIŞ-BİRDE KAPI İÇİ DÖŞEMELERİNİN ALTINADA SES BANTLARIYLA KAPLATMIŞ ADAM.YANİ ANLICAN ÇOK TİTİZ BİR KİŞİDEN ALDIM MARABAYI AMA NELER ÇEKTİM BİR BİLSEN AMA DEĞDİ DOĞRUSU.VERDİĞİM PARA HELAL OLSUN ÖZEL BİR ARABA ALDIM.BU KASALARA HASTAYIM.BİRDE SPECİAL Kİ GEL KEYFİM GEL 114 BEYGİR.SON EFSANE KASAYA SAHİBİM.HEPİMİZE ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANMAK NASİP ETSİN LEVANTİNO.İLK ÖLÇMEMDE 202 KURUŞ YAKTI AMA BİRAZ DAHA BAKACAM.GAZ BURDA 1780 YTL.SELAMLAR..TOYOTAAAAAAA BAŞKA TANIMAM..

benim sık sık kısa mesafeli kullanım ile 200 ykr yakıyor
    şehirdışı 130 ykr düşüyor

• Konuyu biraz faklı mecraya çekceğim ama yeni topik açmak istemedim.
    Aşağıdaki aracım lpg li. 110 bin de.
    Şehiriçinde ve dışında fırsatını bulursam genelde boşa sallıyorum vitesi. Yani aracın gürültüsü azlıyor ve yakıttan tasarruf sağlıyor. Tabi biraz frene asılıyorum arada. Bir zararı olurmu? Şanzımana zararı olabilir deniliyor doğrumudur?
    Şanzıman ve difransiyel yağının azaldığı nasıl anlaşılır?
    Klimanın da iyi soğutmadığını zannediyorum. Yani öğle sıcağında arkada oturanlara hiç faydası olmuyor. Gaz mı bastırmak lazım.
    Kardeş aracı boşa almak yakıt tasarrufu yerine yakıtı arttırır. nedeni ralentide çalışan motorun yakıt/ hava karışım oranı1/8 iken gaza bastığın zamanki oran 1/16 dır. ayrıca diğer tehlikeleri söylemek gereksiz.en güzeli şehir içinde aracı mümkün olan enyüksek viteste zorlamadan kullanmak uzun yolda istediğin gibi kullan
  • bu da benim toyotam..Easyjet taktırdım..

LPG'Lİ TOYOTALAR BURAYA
  • renk nedir kardeş metalik turkuaz diye mi geçiyor..

quote:

Orjinalden alıntı: 98 special

LPG'Lİ TOYOTALAR BURAYA

• 1200 km yol gittim sadece gidiş benzinin litre fiyatı 3.22 ytl 450.00 ytl yakıt yaktım 9 saatte gittim.
    gelirken de 1200 km yol geldim benzinin litre fiyatı 3,22 ytl 220.00 ytl benzin yaktım 13 saatte geldim. bu benzin değerlerim
    lpg değerlerim ise şöyledir : 65 ytl lpg birim fiyatı 1.69 yapılan kilometre 400. kilometre başına 162 krş
    20 ytl lpg birim fiyatı 173 yapılan kilometre 130. kilometre başına 153 krş
    performans ve cekişlerde kesinlikle düşüş yaşanmamaktadır.
    bu değerlerin tümü istanbul trafiğinde dur kalklarda test edilmiştir.
    lpg kiti ile toplam yapılan kilometre 650 km dir. sanıyorum 1000 kilometre sonra tam değerler ortaya çıkacaktır. aracım toyota corolla 1997 model xei 1.6 enjeksiyonludur. lpg kiti düz emilatorlü sistemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman53 -- 31 Mart 2008; 17:13:40 >
  • arkadaslar meraba,benimde 96 XLİ var lpg li ama çok yakıyor! 20 ytl yani 11 ltre ile 65 km yapıyor şehir içinde.beyini yeni deyiştim bujileri yeni deyiştim yag bakımını 3bin km önce yaptım .
    hava filt ise gerektirmedigi için yenilemedim.
    ama aracım çok yakıyor.
    şehir içi =11litreye=65 kmyapıyor her hafta ayar için beyini taktıran ustaya gidiyorum bende sıkıldım bu gidişten bana yol gösterin lütfen

LPG'Lİ TOYOTALAR BURAYA

LPG'Lİ TOYOTALAR BURAYA

• quote:

Orjinalden alıntı: aram21

arkadaslar meraba,benimde 96 XLİ var lpg li ama çok yakıyor! 20 ytl yani 11 ltre ile 65 km yapıyor şehir içinde.beyini yeni deyiştim bujileri yeni deyiştim yag bakımını 3bin km önce yaptım .
    hava filt ise gerektirmedigi için yenilemedim.
    ama aracım çok yakıyor.
    şehir içi =11litreye=65 kmyapıyor her hafta ayar için beyini taktıran ustaya gidiyorum bende sıkıldım bu gidişten bana yol gösterin lütfen

lpg filtresini değiştirdin mi?

avans ayarını kontrol ettir

olması gereken şehiriçi 11 litre ile 100km civarı
  • BALCI KARDEŞ BİRAZ GEÇ OLDU AMA DOĞRU RENK METALİK TURKUAZ 98 MODEL GLİ SPECİAL

LPG'Lİ TOYOTALAR BURAYA

LPG'Lİ TOYOTALAR BURAYA
  • Selamlar herkese.

Bende 94' Mazda 323 Kullanıcısıyım (Pop-Up farlı olanlardan)

Aracım 116 bin km de ve üstünde Emmegas Lpg kiti var.

Tüketim ve performansdan son derece memnunum.

Motora olumsuz etkilerini saçmalamadan teknik olarak tartışacak arkadaşlar varsa buyuralım.

Forever LPG Beni de aranıza alr mısınız Mazda-Toyota Japonlar kardeştir :)
  • Valla ben de taktırıcam da tamamen tereddütdeyim arkadaş güzel yazmış tüm tropiği okumama ramen yine de içinde şüphe var..
    Ha bir de şimdi şu konu var Devletimiz sağolsun nereye rabet varsa oraya zam yağdırıyor örnek verecek olursak motorin nerdeyse benzinle aynı fiyata gelir oldu yok bir zamanlar da bu doblo,kango tarzı araçlara lüks vergi girişimi olmuştu aha şimdi de bu lpg için aynı olay olursa vay halimize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 26 Nisan 2008; 10:22:34 >
  • kardeş senin arabada special oldugu için abs ve airbag var mı?
  • arkadaşlar marka olarak brc mi tartarini mi tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak114

arkadaşlar marka olarak brc mi tartarini mi tavsiye edersiniz?

ben tartarini kullanıyorum, çok memnunum.
  • MİKSERLİ VAR ARACIMDA MEMNUNUM

LPG'Lİ TOYOTALAR BURAYA

LPG'Lİ TOYOTALAR BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanderr -- 3 Mayıs 2008; 19:34:53 >

•  LPG'Lİ TOYOTALAR BURAYA
  • arkadaşlar 93-98 corolla olan arkadaşlar güncel olarak yakıt değerlerinizi yazarmısınız bakalım hangi rakamlarda seyir ediyo. ona göre ayar mayar cekeriz bişeler yaparız.
  • benim arcım 23 şubat trafik çıkışlı 2007 yeni kasa toyota corolla acaba hangi marka nekadara olur şehir içinde ne kadar lpg yakar.benzini şehir içinde çanakkalede 350 bin yakıyor zaten yol bilgisayarı şehir içinde 10.2 falan gösteriyor lpg ne yakar.biraz sert kullanıyorum dur kalklarda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: b.erdogan

benim arcım 23 şubat trafik çıkışlı 2007 yeni kasa toyota corolla acaba hangi marka nekadara olur şehir içinde ne kadar lpg yakar.benzini şehir içinde çanakkalede 350 bin yakıyor zaten yol bilgisayarı şehir içinde 10.2 falan gösteriyor lpg ne yakar.biraz sert kullanıyorum dur kalklarda.

lpg de herzaman araçlar benzinden 2 LT Daha fazla yakar siz 10 LT benzin yakıyorsanız 12 LT lpg yakarsınız 100 km de... buda lpg nin litresini 1.80 den hesaplarsak 12 lt si 21.6 ya gelir...

100 km de 210 krş civarları olur yakıt tüketiminiz..

fakat ben hiçbir aracın yol bilgisayarındaki verdiği verilere güvenemiyorum...
  • en son 20 krş ş.içi.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.