Şimdi Ara

LPG Markasının Çok Bilinmesi Kaliteli Olması Anlamına Gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sizlere soruyorum..Şimdilerde kime LPG dönüşüm desem ya BRC diyor ya da bir başka yerli LPG kit markası.. Peki duyduğumuz onca şikayeti olan insanların kullandığı LPG kit markasına bakınca yine bu markaları görüyoruz. Peki bir LPG kitinin reklamının çok iyi olması ve dağıtımınında aynı şekilde olması onu mutlak kalite kılar mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alley -- 4 Aralık 2006; 10:20:25 >

• sende haklısın
  • arkdaş güzel cevap vermiş brc dendiyse bu da kul yapısı. aldesa yı 100 kişi kullanır 5 kişi şikayet eder brc yi 1000 kişi kullanır 50 kişi şikayet eder. şikayet oranı aynıdır fakat sayılarda bariz açıklık vardır.

aldesa da 95 memnun müşteri
    brc de 950 memnun müşteri geri hesabı sen yap. arkdaş iyi cvp yazmış aslında ama açıklıyım dedim kısaca(:
  • cık kazın ayagı öyle degil
    brc kullanan 1000 kişiden 5 kişi şikayet eder (oda arabası gazda 70, 80 bini bulmuş ve bakım yaptırmamıştır) aldesadan 100 kişi taktırmıştır 40 kişi şikayet etmiştir ( çünkü hala istenilen kalitede malzeme kullanmıyordurlar)..............................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K -- 4 Aralık 2006; 22:56:55 >
  • LPG markasının çok bilinmesi o markanın çok reklam ve tanıtım yapmasındandır. Kaliteli mal Reklam istemez.
    Bir söz vardır. Kişinin iştir aynası lafa bakılmaz diye ama bizim millet lafa bakmayı çok sevdiği için reklama takılır ve çoğunlukla yanılır. Araştırmacı olmak gerekir. Zaten şu anda yazdığımız ve paylaşımda bulunduğumuz bu forumlar ne içindir ? Tecbüreleri paylaşmak icin değilmidir ?
  • Tabiki hayır.Arastırmadan sürü nereye giderse bizde gideriz mantığını kınıyorum...
  • Kafam bozuluyor bu işlere...
    Kime nasıl güvenip bir mal alınır?
    Üretici, dağıtıcı, satıcı ve montaj yapan tek şeyi hedefliyor o da para.
    Düz mantık iyi ürün, hizmet para kazandırır dedirtiyor ancak gerçekler
    bu kadar basit değil, çünkü günümüz koşulları tutanın tuttuğunu
    yolabildiğince yolması biçiminde işliyor.
    Bolca reklam pompalıyorsunuz, satıcının kar marjını olabildiğince yüksek
    tutup destekliyorsunuz vs... Elbette kaliteli mal da bir süre sonra diğerleri
    arasından sıyrılıp ortaya çıkabiliyor, ama tüketici eninde sonunda
    psikolojik etkiler altında kalıp ışığa koşan pervane misali reklamı yapılan
    mala yöneliyor. Bir de çevreden duyulan yalan yanlış bilgiler yumağına
    sarılıp kalanlar varki onların hali de bir başka acınası durum.
    Bu günlerde tüp taktırıcam ve araştırmaktan da sıkıldım, ucuzunu seçip
    şüphe ve olası pişmanlıklara gebe mi kasın aklım yoksa çok para verip iç huzur
    da satın almaya mı çalışayım sonrasında kendimi salak hissedeceğimden
    çekine çekine lades mi diyeyim.

• Eğer bilinirlik-tanınma ölçü olsaydı, en kaliteli beyaz eşyanın da arçelik olması gerekirdi, mantıken.
    .........
    Marka olarak BRC, mümkünse 2A Mühendislik firmasının bayilerinden.
    Bu firma bu sektördeki en ciddi olanlardan biri.
    Cihaz da en kalitelisi.

Değişik birçok markalardan montaj yaptım, hiçbir tane BRC'de malzeme kalitesi sorunu yaşamadım.
  • BİR MARKANIN NEKADAR KALİTELİ OLDUĞU BENCE ARKASINDA DURDUĞU FİRMALARLA DOĞRU ORANTILIDIR.EĞER O MARKAYI İTHAL EDEN FİRMA YANİ DİSTRİBÜTÖRÜ 3-5 TANE İSE O ZAMAN MUATTAP BULMAK ÇOK ZOR OLACAKTIR ÇÜNKÜ BAYİİ MÜŞTERİYİ MEMNUN EDEMEZ,VE MALI İADE ETMEK İSTERSE BAYİİ GERİ ALMADIĞI TAKTİRDE MÜŞTERİ BAYİİYİ KİME ŞİKAYET EDECEK 5 TANE İTHALATCI FİRMA VAR İTHALATCI FİRMA BAYİİYE ZORAKİ BİRŞEYLER YAPTIRABİLİRMİ HAYIR NEDEN YA ŞİMDİ BAYİİYİ KIRARSAM DİĞER İTHALATCI FİRMADAN ALIR DER VE BAYİİYİ DESTEKLER,BUDURUMDA NE OLUR MADUR MÜŞTERİ SONRA BU TÜR FORUMLARDA DERDİNE ÇARE ARAR.MARKA SEÇİMİNDE ŞU KRİTERLERE DİKKAT ETMEK GEREKİR:MARKA+İTHALATÇI FİRMA+BAYİİ+GARANTİ+SATIŞ SONRASI HİZMET+SON KULLANICI BU ALTI UNSURU YANYANA GETİRDİĞİNİZDE BİNGO YAPARSINIZ.AYRINTILI BİLGİ İÇİN.antalyaokcan@hotmail.com TASARRUFLU GÜNLER.........
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.