Şimdi Ara

LPG OKSİJEN SENSÖRÜ BAĞLANTISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , aracımda sıralı tartarini sistem var lpg bağlantı kaBlosuyla bağlanınca lambda sensöründe veriler görünmüyor BD yani bağlı değil diyor ,benim bildiğim 0-1 volt arası olması gerekiyor lambda sensörünün lpg ci neden bağlamamış olabilir bağlanması çok gereklimi bağlanmazsa ne olur açıklayabilirmisiniz

• Bende de tartarini kit var ve lambda sensörü bağlı değil. serviste niye bağlamadınız diye sorduğumda hemen arıza lambası yanar dediler. Aslında ayar yaparken sensörün 0-1 volt aralığındaki değerine göre hassas ayar yaparlar ama anladığım kadarıyla müşteriyle uğraşmamak için bağlamıyorlar. Bağlantıyı bilsem kendim bağlayacam. Ama lpg kitinin bağlantı uçlarını gösterir şema elimde yok.
  • Sensörünüz wideband olmadığından çok önemli bilgiler veremez, bu nedenle bağlamaya genelde ihtiyaç duyulmuyor.
  • Sayın msci konu hakkında yardımlarınız için teşekkürler.Tartariniciler olarak net üzerinde pek desteğimiz kalmadı.Benim sormak istediğim lpg sistemi ateşleme ile ilgili bilgileri ateşleme bobinlerinden birinden kabloyla alınıyor diye biliyordum.Ama doğrusu aracın kendi ECU çıkışından olması gerekiyormuş sanırım.Konu hakkında bilginiz varmı acaba mesela benim corolla için bağlantı doğru olarak nereden yaptırmam gerekir.Teşekkürler
  • Merhaba, bazı araçlarda bobin öncesi parazit gidericiler vardır, buradan alınabilir. Bu konuda en doğru bilgiyi yetkili toyota servisinden alabilirsiniz.
  • Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.