Şimdi Ara

LPG RUHSATA İŞLİ Mİ ANLAYAMADIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN PEUGEOT 205 ALDIM 92 MODEL, LPG RUHSATA İŞLİ DİYE ALDIM, YALNIZ RUHSATTA YAKIT TİPİNDE BENZİNLİ YAZIYOR, LPG YE DAİR BİR İBARE YOK. AMA ARABAMIN LPG-CNG RUHSATI VAR ANLAYAMADIM İŞLİ Mİ DEĞİL Mİ :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ally_0607 -- 28 Ekim 2011; 16:04:54 >

• snn aracın sızdırmalığı yapılmış ama işletmek için şubeye gidilmemiş gittiğinde ceza ödersin çnkü lpg montajını yaptrdığın yerden aldığın evrakla lpg yi ruhsata işletmek için 1 ay vaktin var biran önce işletmen gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömer-usta otogaz

snn aracın sızdırmalığı yapılmış ama işletmek için şubeye gidilmemiş gittiğinde ceza ödersin çnkü lpg montajını yaptrdığın yerden aldığın evrakla lpg yi ruhsata işletmek için 1 ay vaktin var biran önce işletmen gerekir.

montajı benden önceki sahibi yaptırmış, bende evrak filan yok sadece lpg ruhsatına bi kağıt zımbalanmış, değerler filan yazıyo, bu kağıtmıdır acaba? sadece şubeye mi gitmem gerekiyor başka herhangi bi işlem yapmama gerek var mı? bi de ne kadara malolur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG DÜZMÜ? SIRALI MI?
    17 yıl önce açıldı
    Prıns mı Brc mi ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.