Şimdi Ara

LPG SİSTEMLERİ VE ARAÇINIZA UYUMLULUĞU HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN BURAYA!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
40.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: att1971

ford focuslara hangi markalarla uyumlu ben brc taktırdım 3000 km oldu gayet memmunum fakat yinede öğrenebilirmiyim brc focuslarla uyumlumu ileride sorun çıkartırmı

selamlar
    taktırmış olduğunuz ürünü güle güle kullanın.hayırlı olsun. güzel bir markayı tercih etmişsiniz. biliyorsunuz bir çok lpg markası piyasada mevcut lakin elle tutulur eski ve belli kaliteye sahip ürün bir elin parmakları sayısı kadar nerdeyse .brc de bu kaliteye sahip ürünlerden biridir. bu acıdan sıkıntınız olmaz.fakat geri dönüş ve kullanım periyodunda bazı sıkıntılar olabilir . ilerki günlerde sistem garantiden çıktığında gaz enjektörlerinde problem olsa tamir takımları değişiğ yada temizlenip kurtarılabilecek ucuz maliyetli sorun çözme malesef brc de mevcut değildir. bir çok tüketicide bunu bilmez .brcde enjektör arızalı olan değişir bunuda fiyatı bayağı yüksektir. ikinci nüans araçı istediğiniz takdirde direk gaz la çalıştıraramamaktır. biliyorsunuz araç ilk çalışmayı benzinle yapar sonra gaza geçer ama diyelimki benzinin bitti yada benzin pompan arıza yaptı ne yapacan brc varsa yolda kaldın fakat bazı lpg markalarında bunu önüne geçmişler nedir,dönüşüm anahtarına basılı tutarak çalıştırdığında araç direk gazla çalışır sende yolda kalmazsın gider benzinini alırsın yada bütcen müsait olduğunda benzin pompanı yaptırırsın. bu tip detayları satıcılar müşterileriyle paylaşmalşı diye düşünüyorum . biz müşterilerimize bunları destan gibi anlatıyoruz. sonuçta insanların para vereceği ürünü detaylı bir şekilde bilmeleri gerekir .
    saygılarımla
    berkan ersöz
    yunus otogaz- 0212 482 9590-0531 959 94 52
    www.yunuslpg.com

• benim taktırdığım servis de brc ile ilgili bütün ayrıntıları çok tatmin edici bir şekilde anlattılar
    ikinci bir husus ben aracımın benzini hiç bir zaman bitecek noktaya kadar kullanmam
    her zaman arcımın benzin deposunun % 75 i dolu tutarım iki hafta da bir en az 10-15 tl lik benzin almayı ihmal etmem diğer husus enjektörlerin pahalı olması meselesi kalite bir ürün varsa ortada onun da maliyeti vardır ve ben ilk önce atiker için gitmiştim fakat benim arabamı sıfır aldım ve henüz bir sene yeni oldu ve ben bunu en az belki 10 sene kullanacağım onun için enjektörün pahalı olması benim iççin uzun vadede sorun teşkil etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: turusan

Sn.Berkan Ersöz size birkaç sorum olacak.Yanıtlarsanız sevinirim.
    1-) Benim aracım 2004 model 35000km de megane 2 1,6 bva Landi renzo omegas taktırmaya karar verdim iyimi yaptım?
    2-) Aracı ikinci el aldığım için lpg taktırmaya gitmeden serviste motoruna veya herhangi diğer bir parçasına baktırmam gerekirmi sorun çıkarmaması açısından ?
    3-) Meganlarda omegas kit takılınca benzin göstergesinde düşme oluyormu oluyorsa nasıl bir çözümü var? ve lpg dönüşümü yapılırken dikkat edilmesi gereken özel bir husus varmı megane2 lerde?
    4-) lpg bujisi diye bir buji varmış aracın bujilerini lpg bujileriyle değiştirmelimiyim değiştirirsem ne fayda sağlar aracı benzinle kullanırken motora zarar verirmi?
    5-) Megan2 lerde benzin dolum ağzının yanına lpg dolum ağzı için yer var. takılırsa sızdırmazlık ve muayeneden geçermi?

merhaba
    c-1 ) araçınıza sıralı sistem hangi markayı isterseniz taktıra bilirsiniz özel bir marka tavsiye edilecek donanıma sahip değil.uyumludur. fakat landi renzo tavsiyemi yoksa nerden tespit ettiniz bu ürünü daha ekonomik ve daha kalitesi yüksek italyan ürün mevcut tasarruf adına yapılan tadilatta tasarruflu bir mrün varken değerlendirmeniz bence daha doğru olur bunun için ayrıca bilgi verebilirim.
    c-2 ) araçınızı serviste kontrol yaptırınız. özellikle bobinlerini , bujilerini kontrol ettiriniz. orjinal bujilerini kullanınız.bunlar lpg sisteminde oldukca hasas hal alırlar.kelebek boğazı ve rölanti motorunu kontrol ettiriniz. eğer kelebek sökülüp temizlenmesi gerekirse takıldığı zaman araçınızın kendi beynine adaptasyon mutlaka yaptırınız.
    c-3 ) sırf megane olarak değil genelde fransız araçlarda cıtroen,megane ve peugot marka araçlarda yol bilgisayarı olduğundan araç lpg de seyir halindeyken bir tüketim olduğunu hesaplayarak benzin ibresini tükettim olarak düşürür. araç stop edip çalıştığında yada bir miktar benzin alındığında veya bir kaç gün dinlendiğinde benzin seviyesi eski haline geri gelir. bunun için bazı röleler mevcut benzin depo çıkışına takılan ama bunlarda sorunu tam çözüm garantisi taşımıyor. siz bu şekilde bilerek kullanım yaparsınız.
    c-4 ) öyle bir parça olduğunu duydum lakin gerekliliği % 100 şarj değil. araçın orjinal bujilerine sağdık kallşınmak şartıyla orjinalliğini bozmak gereksiz zaten lüzumda etmez.ben şahsen kendi araçımdada orjianl ekipman kullanıyorum.problem yok.
    c-5 ) evet var taktıklarımızda çok güzel oluyor.ithal ağızlardan takıyoruz adaptörle dolum yapılıyor. fakat sızdırmazlıktan geçerken problem olmakta.
    detaylı bilgi için özellikle montaj detayı için lütfen 0531 959 94 52 den ulaşınız.
    saygılarımla
    berkan ersöz
    yunus otogaz 0212 482 9590
    www.yunuslpg.com

• quote:

benim taktırdığım servis de brc ile ilgili bütün ayrıntıları çok tatmin edici bir şekilde anlattılar
    ikinci bir husus ben aracımın benzini hiç bir zaman bitecek noktaya kadar kullanmam
    her zaman arcımın benzin deposunun % 75 i dolu tutarım iki hafta da bir en az 10-15 tl lik benzin almayı ihmal etmem diğer husus enjektörlerin pahalı olması meselesi kalite bir ürün varsa ortada onun da maliyeti vardır ve ben ilk önce atiker için gitmiştim fakat benim arabamı sıfır aldım ve henüz bir sene yeni oldu ve ben bunu en az belki 10 sene kullanacağım onun için enjektörün pahalı olması benim iççin uzun vadede sorun teşkil etmez

ozaman problem yok.
    fakat %75 dolum yaparsanız benzini hiç bir zaman bitiremezsiniz buda bekleyen benzinin çalkanmadan ve beklentiden kalitesi bozulur ve benzinde çalışrıken problem olur sonra yanlış yerde yenlış şeyler aranır. asidi kaçmış cola gibi düşünün bekleyen benzini. çeyrek depo muhafaza etmeniz yeterlidir.kalite konusundada zaten ben kalitesiz demedim kaliteli ürün olduğunu vurguladım.burda demek istediğim küçük bir müdahale ile düzeltilecek işlem için haybeye yüksek rakamlar ödemmesi konusu idi.yinede hayrını görün iyi günlerde kullanın.
    saygılarımla
    berkan ersöz
    yunus otogaz

• Sayın Berkan bey...
    Daha önceki mesajımda yanlışlıkla 3.20i yazmıştım.Ama araç 3.16i BMW 2006 model.Ve 4 silindir 115 Beygir...Hangi sıralı sistemi tavsiye edersiniz ve dikkat etmemiz gereken neler var.Cevap verirseniz sevinirim.Selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanura

Sayın Berkan bey...
    Daha önceki mesajımda yanlışlıkla 3.20i yazmıştım.Ama araç 3.16i BMW 2006 model.Ve 4 silindir 115 Beygir...Hangi sıralı sistemi tavsiye edersiniz ve dikkat etmemiz gereken neler var.Cevap verirseniz sevinirim.Selamlar...

merhabalar
    bmw lerde genelde hastalık olan problem hava akış metrelerindeki sıkıntıdır. eğer bu parça arızalı ise araç lpg sistemini kullanırken alıp verme yapabilir.sürüş konforunuzu bozar.bu araç montaja alınmadan önce usta güzel bir şekilde araçı dinlemeli ve arızalı olup olmadığına kara vermelidir. çünkü bu araç benzinde çalışırken fazla sıkıntı yapmaz sıkıntı yapmadığı içinde sizi rahatsız etmez arıza yokmuş gibi algılanabilir.iyi analiz etmek lazım. benim bu araç için tavsiyem eco tech markalı üründür.bu tarz motorlarda daha güzel randıman vermektedir.
    saygılarımla
    berkan ersöz
    yunus otogaz 0212 482 95 90 - 0531 959 94 52
    www.yunuslpg.com

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus otogaz

quote:

ford focuslara hangi markalarla uyumlu ben brc taktırdım 3000 km oldu gayet memmunum fakat yinede öğrenebilirmiyim brc focuslarla uyumlumu ileride sorun çıkartırmı

selamlar
    taktırmış olduğunuz ürünü güle güle kullanın.hayırlı olsun. güzel bir markayı tercih etmişsiniz. biliyorsunuz bir çok lpg markası piyasada mevcut lakin elle tutulur eski ve belli kaliteye sahip ürün bir elin parmakları sayısı kadar nerdeyse .brc de bu kaliteye sahip ürünlerden biridir. bu acıdan sıkıntınız olmaz.fakat geri dönüş ve kullanım periyodunda bazı sıkıntılar olabilir . ilerki günlerde sistem garantiden çıktığında gaz enjektörlerinde problem olsa tamir takımları değişiğ yada temizlenip kurtarılabilecek ucuz maliyetli sorun çözme malesef brc de mevcut değildir. bir çok tüketicide bunu bilmez .brcde enjektör arızalı olan değişir bunuda fiyatı bayağı yüksektir. ikinci nüans araçı istediğiniz takdirde direk gaz la çalıştıraramamaktır. biliyorsunuz araç ilk çalışmayı benzinle yapar sonra gaza geçer ama diyelimki benzinin bitti yada benzin pompan arıza yaptı ne yapacan brc varsa yolda kaldın fakat bazı lpg markalarında bunu önüne geçmişler nedir,dönüşüm anahtarına basılı tutarak çalıştırdığında araç direk gazla çalışır sende yolda kalmazsın gider benzinini alırsın yada bütcen müsait olduğunda benzin pompanı yaptırırsın. bu tip detayları satıcılar müşterileriyle paylaşmalşı diye düşünüyorum . biz müşterilerimize bunları destan gibi anlatıyoruz. sonuçta insanların para vereceği ürünü detaylı bir şekilde bilmeleri gerekir .
    saygılarımla
    berkan ersöz
    www.yunuslpg.com

Berkan Bey öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Bende yukarda başlangıçta yazdığınız nedenlerden dolayı 2009 Symbol 1.4 8v arabama BRC taktırmayı düşünüyordum. Sonradan yaptığınız açıklamalar kararımı tekrar sorgulamama neden oldu. Zorunlu bir durumda direk gazla çalıştırabileceğimiz ve garanti biti mi sorunlara ucuz maliyetli çözüm bulabileceğimiz kaliteli hangi LPG markalarını önerebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: pikatel75

quote:

quote:

selamlar
    saygılarımla
    berkan ersöz
    www.yunuslpg.com

Berkan Bey öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Bende yukarda başlangıçta yazdığınız nedenlerden dolayı 2009 Symbol 1.4 8v arabama BRC taktırmayı düşünüyordum. Sonradan yaptığınız açıklamalar kararımı tekrar sorgulamama neden oldu. Zorunlu bir durumda direk gazla çalıştırabileceğimiz ve garanti biti mi sorunlara ucuz maliyetli çözüm bulabileceğimiz kaliteli hangi LPG markalarını önerebilirsiniz.

Sn pikatel,
    BRC Otogaz sistemleri zorunlu haller için kullanıcıya 5 defa direkt Lpg'de çalıştırma imkanı vermektedir.Kullanılan haklar zorunlu durum ortadan kalktıkdan sonra yetkili servislerimiz tarafından resetlenebilmektedir.Bilginize saygılar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turusan

Sn.Berkan Ersöz size birkaç sorum olacak.Yanıtlarsanız sevinirim.
    1-) Benim aracım 2004 model 35000km de megane 2 1,6 bva Landi renzo omegas taktırmaya karar verdim iyimi yaptım?
    2-) Aracı ikinci el aldığım için lpg taktırmaya gitmeden serviste motoruna veya herhangi diğer bir parçasına baktırmam gerekirmi sorun çıkarmaması açısından ?
    3-) Meganlarda omegas kit takılınca benzin göstergesinde düşme oluyormu oluyorsa nasıl bir çözümü var? ve lpg dönüşümü yapılırken dikkat edilmesi gereken özel bir husus varmı megane2 lerde?
    4-) lpg bujisi diye bir buji varmış aracın bujilerini lpg bujileriyle değiştirmelimiyim değiştirirsem ne fayda sağlar aracı benzinle kullanırken motora zarar verirmi?
    5-) Megan2 lerde benzin dolum ağzının yanına lpg dolum ağzı için yer var. takılırsa sızdırmazlık ve muayeneden geçermi?

merhaba
    c-1 ) araçınıza sıralı sistem hangi markayı isterseniz taktıra bilirsiniz özel bir marka tavsiye edilecek donanıma sahip değil.uyumludur. fakat landi renzo tavsiyemi yoksa nerden tespit ettiniz bu ürünü daha ekonomik ve daha kalitesi yüksek italyan ürün mevcut tasarruf adına yapılan tadilatta tasarruflu bir mrün varken değerlendirmeniz bence daha doğru olur bunun için ayrıca bilgi verebilirim.
    c-2 ) araçınızı serviste kontrol yaptırınız. özellikle bobinlerini , bujilerini kontrol ettiriniz. orjinal bujilerini kullanınız.bunlar lpg sisteminde oldukca hasas hal alırlar.kelebek boğazı ve rölanti motorunu kontrol ettiriniz. eğer kelebek sökülüp temizlenmesi gerekirse takıldığı zaman araçınızın kendi beynine adaptasyon mutlaka yaptırınız.
    c-3 ) sırf megane olarak değil genelde fransız araçlarda cıtroen,megane ve peugot marka araçlarda yol bilgisayarı olduğundan araç lpg de seyir halindeyken bir tüketim olduğunu hesaplayarak benzin ibresini tükettim olarak düşürür. araç stop edip çalıştığında yada bir miktar benzin alındığında veya bir kaç gün dinlendiğinde benzin seviyesi eski haline geri gelir. bunun için bazı röleler mevcut benzin depo çıkışına takılan ama bunlarda sorunu tam çözüm garantisi taşımıyor. siz bu şekilde bilerek kullanım yaparsınız.
    c-4 ) öyle bir parça olduğunu duydum lakin gerekliliği % 100 şarj değil. araçın orjinal bujilerine sağdık kallşınmak şartıyla orjinalliğini bozmak gereksiz zaten lüzumda etmez.ben şahsen kendi araçımdada orjianl ekipman kullanıyorum.problem yok.
    c-5 ) evet var taktıklarımızda çok güzel oluyor.ithal ağızlardan takıyoruz adaptörle dolum yapılıyor. fakat sızdırmazlıktan geçerken problem olmakta.
    detaylı bilgi için özellikle montaj detayı için lütfen 0531 959 94 52 den ulaşınız.
    saygılarımla
    berkan ersöz
    yunus otogaz 0212 482 9590
    www.yunuslpg.com

verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim landirenzoya hem tavsiye hemde internetten araştırmalarım sonucu karar verdim. ürünün fiyatından çok sorunsuzluğu yaşadığım şehir olan sakaryadaki kaliteli servisi benim seçim kriterlerim arasında.

• ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA BENİM SORUNUM ŞU.ARACIMA YENİ PRİNS MARKA LPG TAKTIRDIM.AMA ARACIMDA Kİ SIKINTI ARAÇ KALKARKEN TEKLEME YAPIYOR.AMA NASIL TEKLEME ÖNCELİKLE ŞUNU SÖYLEYİM ARACIM OTOMATİK VİTES ARACIMA KALKIŞ ESNASINDA GAZA AZ BASARSAM YAPMIYOR,GAZA ÇOK BASARSAM DA YAPMIYOR,AMA İKİSİNİN ARASINDA NORMAL BİR GAZA BASMA ŞİDDETİ İLE BASARSAM ARACIM TEKLİYOR.SUPAP AYARINI YAPTIRDIM.BUJİLERİ DEĞİŞTİRDİM.AMA SORUN BİR TÜRLÜ DEĞİŞMEDİ BUNUN NEDENİ NE OLABİLİR.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...
  • quote:

quote:

quote:

selamlar
    saygılarımla
    berkan ersöz
    www.yunuslpg.com

merhabalar
    ben size bu aşamada gas italy markasını tavsiye ederim enjektörleri oldukca kaliteli valtek marka kullanılmaktadır. orjinal italyan ürün ve fiyatı ise 1200 tl 10 taksit nakit 1050 tl ye montaj yapabiliriz.
    saygılarımla
    berkan ersöz
    yunus otogaz 0212 482 95 90 - 0531 959 94 52
    www.yunuslpg.com

• quote:

Orijinalden alıntı: favori_1986

ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA BENİM SORUNUM ŞU.ARACIMA YENİ PRİNS MARKA LPG TAKTIRDIM.AMA ARACIMDA Kİ SIKINTI ARAÇ KALKARKEN TEKLEME YAPIYOR.AMA NASIL TEKLEME ÖNCELİKLE ŞUNU SÖYLEYİM ARACIM OTOMATİK VİTES ARACIMA KALKIŞ ESNASINDA GAZA AZ BASARSAM YAPMIYOR,GAZA ÇOK BASARSAM DA YAPMIYOR,AMA İKİSİNİN ARASINDA NORMAL BİR GAZA BASMA ŞİDDETİ İLE BASARSAM ARACIM TEKLİYOR.SUPAP AYARINI YAPTIRDIM.BUJİLERİ DEĞİŞTİRDİM.AMA SORUN BİR TÜRLÜ DEĞİŞMEDİ BUNUN NEDENİ NE OLABİLİR.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...

merhabalar
    enjektör uçları büyük olabilir. konrtol edilsin. yada manifolt delik yerleri doğrumu oralarda bakılsın.
    saygılarımla
    berkan ersöz
    yunus otogaz 0212 482 95 90
  • Öncelikle 2-A yetkilisine verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederim. Bu konuda kafamdaki soru işareti kalkmış oldu. BRC nin kalitesini ve sunduğu yaygın sevis hizmetini takdir ediyorum.
    Berkan Beye de önerdiği Gas İtaly sistemi için teşekkür ederim. Benim istediğim aslında arabasına her LPG sistemi taktırmak isteyen kişiyle aynı. Motorla tam uyumlu, sorun yaşamayacağım, tasarruf yapmak isterken değişik masraflarla karşılaşmayacağım, kaliteli, yaygın yedek parça ve servisi olan LPG sistemidir. Yanılıyorsam lütfen düzeltin; Gas İtaly Türkiyeye yeni girmiş bir marka. İnternettede bu sistemi taktırıp yorum yapan kişiye pek rastlamadım. Daha önce Yeni kasa Symbol 1.4 8v 75 BG model arabaya bu sistemi taktınız mı? Taktıysanız PM den bana msj göndererek referans verebilir misiniz?
    Taktığınız kişinin ürün hakkındaki yorumlarını da öğrenmek isterim. Çünkü bir ürünün kullanımı ile ilgili en iyi yorumu o ürünü kullanan kişi verebilir. İlginiz için teşekkür ederim...

• quote:

Öncelikle 2-A yetkilisine verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederim. Bu konuda kafamdaki soru işareti kalkmış oldu. BRC nin kalitesini ve sunduğu yaygın sevis hizmetini takdir ediyorum.
    Berkan Beye de önerdiği Gas İtaly sistemi için teşekkür ederim. Benim istediğim aslında arabasına her LPG sistemi taktırmak isteyen kişiyle aynı. Motorla tam uyumlu, sorun yaşamayacağım, tasarruf yapmak isterken değişik masraflarla karşılaşmayacağım, kaliteli, yaygın yedek parça ve servisi olan LPG sistemidir. Yanılıyorsam lütfen düzeltin; Gas İtaly Türkiyeye yeni girmiş bir marka. İnternettede bu sistemi taktırıp yorum yapan kişiye pek rastlamadım. Daha önce Yeni kasa Symbol 1.4 8v 75 BG model arabaya bu sistemi taktınız mı? Taktıysanız PM den bana msj göndererek referans verebilir misiniz?
    Taktığınız kişinin ürün hakkındaki yorumlarını da öğrenmek isterim. Çünkü bir ürünün kullanımı ile ilgili en iyi yorumu o ürünü kullanan kişi verebilir. İlginiz için teşekkür ederim...

size daha detaylı ve sağlık bilgi verebilmem için lütfen 0212 482 95 90 yada 0531 959 94 52 den bana ulaşmanızı rica ederim.yazıyla detaylı anlatım bir yere kadar. sizin beklentinizin ve karşılığının cevabı yazıyla ifade edilemeyecek kadar detaylıdır.
    saygılarımla
    berkan ersöz
    yunus otogaz
    www.yunuslpg.com

• Rover 25 marka 2000 model bir aracım var ve ben ecotech marka sıralı sistem taktırmak istiyorum.sizce nasıldır.uyum saglar mı?
  • Merhaba
    Sadece şehir içinde kullanmak üzere, genel olarak fazla kilometre yapmaksızın kısa mesafelerde kullanmak için
    5000-7000 TL değerinde 1990-1995 model renault marka bir otomobil almayı düşünüyorum.
    İlanları incelediğimde satılık araçların birçoğunun lpg ye çevrilmiş olduğunu gördüm. Ancak çoğu forumda eski, karbüratörlü araçlara takılan sistemlerin sorunlu, enjeksiyonlu araçlara takılan sıralı sistem lpg olarak adlandırılan yeni sistemlerin ise çok daha verimli olduğu yazılmış. Çekişte düşme yada sabahları soğuk havalarda çalışmama gibi problemlerin görülmediği vurgulanmış. Bu doğrultuda acaba seçimim dönüşüm yapılmamış benzinli araç mı olmalıdır sizce... Bahsettiğim fiyat aralığında ikinci el olarak alıp, yeni sistem lpg takırabileceğim araç var mıdır piyasada? Konu ile ilgili görüşlerini açıklarsanız memnun olurum....

• quote:

Orijinalden alıntı: metumete

Rover 25 marka 2000 model bir aracım var ve ben ecotech marka sıralı sistem taktırmak istiyorum.sizce nasıldır.uyum saglar mı?

merhabalar
    araçınız için eco tech marka bence doğru bir tercih. hem ürün kalitesi olsun hemde regülatör kapasitesi olsun oldukca performanslı ve uyumludur. ürün italyan olup fiyat olarakta gayet makuldür. şu an kampanya dahilinde 10 taksit yapmaktayız isterseniz 0212 482 95 90 - 0531 959 94 52 den detaylı bilgi alabilir fiyatlarımızı öğrene bilirsiniz.
    saygılarımla
    berkan ersöz
    yunus otogaz
    www.yunuslpg.com

• quote:

Orijinalden alıntı: jueves

Merhaba
    Sadece şehir içinde kullanmak üzere, genel olarak fazla kilometre yapmaksızın kısa mesafelerde kullanmak için
    5000-7000 TL değerinde 1990-1995 model renault marka bir otomobil almayı düşünüyorum.
    İlanları incelediğimde satılık araçların birçoğunun lpg ye çevrilmiş olduğunu gördüm. Ancak çoğu forumda eski, karbüratörlü araçlara takılan sistemlerin sorunlu, enjeksiyonlu araçlara takılan sıralı sistem lpg olarak adlandırılan yeni sistemlerin ise çok daha verimli olduğu yazılmış. Çekişte düşme yada sabahları soğuk havalarda çalışmama gibi problemlerin görülmediği vurgulanmış. Bu doğrultuda acaba seçimim dönüşüm yapılmamış benzinli araç mı olmalıdır sizce... Bahsettiğim fiyat aralığında ikinci el olarak alıp, yeni sistem lpg takırabileceğim araç var mıdır piyasada? Konu ile ilgili görüşlerini açıklarsanız memnun olurum....

merhabalar
    genelde bu fiyat aralığında tercih ettiğiniz markaların bir çoğu lpg li olarak bulunur.buda hitap ettiği kesim ve kulanım alanıyla ilgilidir. ister lpg li ister lpg siz araç tercihi sizin fiyat avantajını yakaladığınız durumla alakalıdır. yeni bir montaj yapılmış fiyat olarakta lpg siz araç fiyatına aracı bulursanız kaçırmayın derim. ama ben olsam nekadar güzenebilirim karşı tarafa. ben bu türlü şeyleri kendi kontrolümde olmasını tercih ederim.
    bende araç alırken bakımı bile yeni yapıldığını bana söylemelerine rağmen yinede içim rahat olsun diye kendim bakımını yeni yaptırdım. kendimde sıfırlanması başımın ağrımamasına neden olur .yinede karar tercih sizin.
    saygılarımla
    detaylı bilgi için 0212 482 95 90-0531 9599452 den ulaşabilirsiniz.
    berkan ersöz
    yunus otogaz
    www.yunuslpg.com

• arkadaşlar bende 1992 model 200E mercedes araba var daha önce taktirdiğim lpg sistemi sürekli motorun altindaki borunun cıkmasina sebep oluyor bana hollanda marka 3000tl-4000tl civarında fiyati olan lpg sistemi önerdiler bu lpg sistemini nereden teğmin edebilirim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan994

arkadaşlar bende 1992 model 200E mercedes araba var daha önce taktirdiğim lpg sistemi sürekli motorun altindaki borunun cıkmasina sebep oluyor bana hollanda marka 3000tl-4000tl civarında fiyati olan lpg sistemi önerdiler bu lpg sistemini nereden teğmin edebilirim??

http://www.vialle.com.tr/
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.