Şimdi Ara

LPG SİSTEMLERİ VE ARAÇINIZA UYUMLULUĞU HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN BURAYA!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
40.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Slm.Berkan bey.aracım Hyundai galopperII 3bin motor v6.üzerinde okan marka bir lpg vardı aldığımda ama 50 kuruş yakıyor ve bu fazla!?siz ne tavsiye edersiniz?yardımcı olursanız selçuk tan yanınıza geleceğim. Tşkler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota starlet 1.3 98 model hangi marka log onerirsini acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Slm.Berkan bey.aracım Hyundai galopperII 3bin motor v6.üzerinde okan marka bir lpg vardı aldığımda ama 50 kuruş yakıyor ve bu fazla!?siz ne tavsiye edersiniz?yardımcı olursanız selçuk tan yanınıza geleceğim. Tşkler

1800 kg tam otomatik sanziman ve muhtemelen surekli 4 ceker cekis ile tuketim normal olsa gerek.

1500 kg tam otomatik sanziman on ceker sonatam var benimde, benzinli haline gore az yaksada lpg li araclarin geneline gore cok harciyorum bende.

Sozun ozun yakitinizla ilgili mucize beklemeyin ariza isigi yanmiyorsa, aracta kullanimda veya rolantide beklerken gaz kokusu duymuyorsaniz yakit degeri normaldir. Azalmayacaktir.

• Aracınızin fabrika benzin verisi nedir?

http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=13716

Bu araçmı?
    Şehir içi 100km 18lt benzin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasaluyari -- 19 Temmuz 2015; 8:38:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari

2008 model 1600 cc 8v 90hp Dacia Logan aracımda 1996-2001 arası megane 1 de kullanılan renault K7M F7 kodlu MPİ motor var.
    0 km aldığım aracımın garantisi bittiğinde 20 bin km de idi ve izmirde Atiker montajı yaptırdım.
    kasımdan bu yana 6 bin km yaptım lpg ile ve en ufak bir şikayetim olmadı.
    Soğuk havada,rampada,yüklü iken,klima açıkken vb...
    Sabahları benzinden lpg ye geçişi tık sesi dışında fark etmek mümkün değil.
    Allah takandan ve beni oraya götüren arkadaşımdan Razı olsun
    İzmir şehir içi tüketimim kışın 10-10,5 litre
    yazın 9 litre
    rakamlar yuvarlaktır

Merhaba bende izmirde yaşıyorum megane 1 6 8v araç sahibiyim lpg yi nerede taktırdınız acaba

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.