Şimdi Ara

LPG taktiracaklarin kulaklarına küpe olacak öğütler. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
50
Favori
5.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim araba kaçak olmamasına rağmen devamlı su eksiltiyor.
    Kelepçenin bir çok çeşidi var sizin bahsettiğiniz tam olarak hangisi, link ya da resim atarsanız iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceryeni

Hocam manifolt girişlerindeki enjektör hortumlarina kelepçe takmıyorlar. Sizce de bu gerekli değil mi.

Aracımda lovata marka c obd li kit takılı ayarımi kendim yaptım. Opel araçlarda subap sorunu var. Bu problemden korunmak için ne yapmamı önerirsiniz?

Gerekli ben zorla taktirdim bunuda maddeye eklerim geneldr vakum oldugu icin gereksiz derler ama o hortumlar motora yakin oldugundan zamanla isi ile genlesir ve manifolda kacak hava girisi olur. Taktirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lpg göstergesi depo fullken bile 1-2 çubuk gösteriyor ayarda yaptırıldı ama düzelmedi.. Nedeni ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 27 Mart 2017; 2:22:23 >
  • Elinize saglık cok faydalı konu olmuş

• Ben 4 yil lpg kullandim, birdaha mi asla. Bu yazdiklarinizi uygulayacak usta var mi? yada kaci bilsede ugrasip yapar? zor. Birdefa usta denilen sahisla anlasamiyorsun ki en sonunda laf donup dolasip daha iyi biliyorsan sen yap a geliyor. Usta kesimiyle ugrasilmaz, cogu usta ile kafam uyusmuyor o yuzden beni lpg ustasi denilen bu sahislara mahkum eden bir sistemi bir daha asla taktirmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman aman, lpg mi. Bir daha asla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

Ben de 2015 astra aracima yalvactan ankaraya gelip mocanda lpg sistemi taktirdim. Ben de merak ediyorum bu islemleri yapip yapmadigini ya da bu islemler hakkindaki dusuncelerini..

Manifoldu sökmediklerinden eminim fakat kalabilecek parçacıkları mıknatısla çekiyorlar. Zaten manifoldu söküp bu işlemi yapan kaç yer vardır bilemiyorum.

Emme manifoldu genelde döküm, alüminyum alaşımlı veya plastik oluyor bu tür maddeleri hangi mıknatıs çekiyor. Diyelimki çekti ufacık delikten mıknatısı manifoldun içerisine sokup nekadar çapak çıkartacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 27 Mart 2017; 19:59:37 >
  • Güzel konu mesajim bulunsun. Ellerine emeğine sağlık kardeşim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.