Şimdi Ara

Lpg taktırmada muayene ıptal oluyormu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aracımı yenı aldım muayenesı suan ıcın 2016nın 2ncı ayına kadar devam edıyor
    Araca lpg taktıracagım ıcın mevcut muayene ıptalmı oluyor mu?

Iptal olacaksa aracı aldıgımda aracım camlarında fılm vardı fazla koyu renk degıl arac muayeneden gecermı bırde sol gerı lambası calısmıyor :) Bunların dısında bır sorun yok gozukuyor baska neyden muayeden gecmez

• lpg taktırınca muayene iptal olur, ruhsat yapraklarından birinin de değişmesi gerekir.
    koyu cam filmi muayeneden geçer.
    sis lambası hariç uyarı lambaların tümünün çalışması gerekir patlaksa geçmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavipasa

lpg taktırınca muayene iptal olur, ruhsat yapraklarından birinin de değişmesi gerekir.
    koyu cam filmi muayeneden geçer.
    sis lambası hariç uyarı lambaların tümünün çalışması gerekir patlaksa geçmez.

Sıslambaları var aracda ama butun dugmelere basmama ragmen bır turlu yakamadım yada dugmesını bulamadım
    Butun ısıklarım yanıyor sadece gerı lambası yanmıyor sol onuda yaptırırım aracın camlarında fılm var on cam harıc bunlar gecerse baska sorun olmaz ınsallah
  • muayene iptal, cam filmi muayeneden geçer, polisten geçmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polıs suana kadar bırsey demedı muayanede gecerse sorun yok gerı vıtes lambasınıda yaptırınca bır sıkıntı yok demek lpg taktırmak kadar zor ne var anlamadım
    Resım yuklemeye calıstım arabanın camları goruluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noblesse -- 6 Kasım 2014; 9:58:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç Muayene Ettirmek (yardım)
    6 yıl önce açıldı
    ARAÇ MUAYENEDE KOLTUK SORUNU..!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.