Şimdi Ara

lpg tankının altına yalıtım saçmalığı (lpg li araçlar baksın) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
37.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pulpa

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

yeni olduğına eminmisin, 5 yıl kadar önce o zamanlar gaz muayenesi mecburken mmo da geçmemişti .
    oradaki bir lpg cide depo altına yalıtım levhası taktılar ve muayeneden geçmişti bence mantıklı birşey.

iki sene önce tankın altında sehpa yok dediler kaldık bu senede sehba ile tank arası yalıtım yok dediler yani iki yıl önce yoktu bu muhabbet..
    gerekliliği konusuna gelince 97 den beri lpgli araç kullanırım 19 yıl olmuş yalım malzemesiz kullanmışım şimdi akıllarına yalıtım muhabbeti gelmiş millete eziyetten ve sızdırmazlığa para kazandırmaktan başka bişey deil...

seni beni nasıl soyacaklar. iki sene önce alttaki lpg borularını spiralle kaplattılar.güzelde bir uygulamaydı.aracın altında sudan çamurdan etkilenmiyordu.bu sene kendi yaptırdıkları neymiş ağır kusurmuş kablolar açıkta olacak mış. be huur çocuğu sen yaptırdın ya bunu böyle biz kafamızdan mı yaptırdık. neyse lpg ciye 50 mmo ya 300 domaldık herkes rahatladı. bu memelekette arkamızın ıslaklığı bitmiyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: incitmemeli

quote:

Orijinalden alıntı: x571

quote:

quote:

yeni olduğına eminmisin, 5 yıl kadar önce o zamanlar gaz muayenesi mecburken mmo da geçmemişti .
    oradaki bir lpg cide depo altına yalıtım levhası taktılar ve muayeneden geçmişti bence mantıklı birşey.

iki sene önce tankın altında sehpa yok dediler kaldık bu senede sehba ile tank arası yalıtım yok dediler yani iki yıl önce yoktu bu muhabbet..
    gerekliliği konusuna gelince 97 den beri lpgli araç kullanırım 19 yıl olmuş yalım malzemesiz kullanmışım şimdi akıllarına yalıtım muhabbeti gelmiş millete eziyetten ve sızdırmazlığa para kazandırmaktan başka bişey deil...

seni beni nasıl soyacaklar. iki sene önce alttaki lpg borularını spiralle kaplattılar.güzelde bir uygulamaydı.aracın altında sudan çamurdan etkilenmiyordu.bu sene kendi yaptırdıkları neymiş ağır kusurmuş kablolar açıkta olacak mış. be huur çocuğu sen yaptırdın ya bunu böyle biz kafamızdan mı yaptırdık. neyse lpg ciye 50 mmo ya 300 domaldık herkes rahatladı. bu memelekette arkamızın ıslaklığı bitmiyor zaten.

burayı okusaydın 300 lira cebinde kalacaktı. :)

neyi kalacaktı. adam hayvan gibi sızdırmazlık testi yazmış. forum mu yapacak sızdırmazlık testini

• forumda okumak gibi bir zorunluluğu yok kimsenin, ortada bir yolsuzluk var ve kabak gibi ortada, kararlarda iyileştirmeler yapılır ama kararlar tam tersi alınmaz, lpg işinde her seferinde tam tersi kararlar alınıyor, yalıtım olsun boru çevresi olsun dolum ağzı olsun hepsi tamamen saçmalık, bu yolsuzluğun da sonucunda her zamanki gibi birileri yemeye devam ediyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

burayı okusaydın 300 lira cebinde kalacaktı. :)

neyi kalacaktı. adam hayvan gibi sızdırmazlık testi yazmış. forum mu yapacak sızdırmazlık testini

keşke adam gibi soru sormayı becerebilseniz de ben de güzelce açıklasam. senin için değil ama başkaları için yazıyorum.

lpg tankının altına yalıtımı yaptırmadan muayeneye giderseniz, muayeneden geçemezsiniz + muayene tekrarında sızdırmazlık istenir.

muayeneye gitmeden (forumu okuyarak) tank yalıtımını yaptırır, sonra muayeneye giderseniz sızdırmazlık testi istenmez.

kablo spiralleri için de aynı şey geçerli.

keşke adam olsan da ürümeden önce insanları dinleme yeteneğin olsa. anlayacak beyin hücren yok ama senin için değil de başka biri okur diye yazıyorum. dışarıdan simit tank ve koruyucu takılı .

• Bugün Şaşmaz'da bir otogaz firmasını simit tank altına izolasyon fiyatını sormak için aradım ancak yetkili, simit tanklarda izolasyon malzemesi ile tank arasına su girdiğinde tankta küf yapabileceği için artık araç muayenesinde izolasyon mecbur tutulmuyor dedi. Son zamanlarda simit tank ile izolasyon olmadan muayeneden araç geçiren var mı? Bu bilgi doğru mudur?
  • eeosman E kullanıcısına yanıt
    Hocam tüv ü arayıp sorun derim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 de bu muayene için sistemi 0 dan yaptırdım. madem düzgün olsun hepsini 0 dan tertemiz yapalım dedik. aracın muayenesi gecikti. hiç sıkıntısı yok sadece şu lpg olayı var. eriniyorum gidip yaptırmaya.
  • Simit tanka izolasyon yaptırmadan muayeneye girdim ve sıkıntı olmadı ama silindir tanklar için gerekli dediler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.