Şimdi Ara

Lpg ve Yol Bilgisayarı İlişkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İmzamdaki aracima lpg taktirdim genel anlamda sorunum yok.

1. Civiclerde yalıtım zayıf olduğu için prins silverline enjektörlerin sesinin duyulması normalmidir.

2. Araçta boştayken hafif gaz verip ayağımı hemen çektiğimde ibre kendi kendine çok hafif bir gaz alıp tekrar aşağıya normal düzeyine iniyor. Yanni hafif basıyorsunuz ibre yükseliyor gazı bırakıyorsunuz ibre düsüp tekrar hafifçe yükselip tekrar iniyor. Boğaz kelebeği yeni temizlendi bundan olabilirmi ?

3. Yol bilgisayarı benzin ortalamam 8,2 ila 9,2 arasi gidip geliyordu. Lpg takildiktan sonra 11,7 ye 12,5 a çıktı. Benzin ibrem normal inmiyor. Şimdi bu yol bilgisayarı bana lpg tüketiminimi gösteriyor.
    Göstermiyorsa saçmalaması normalmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 26 Şubat 2013; 13:04:02 >

• 1.enjektörler sesli çalışıyor olabilir o kitin özelliği

2.gaz ayarını yaptırmanız lazım rolanti düzensizliği olabilir lpgciye gidin.

3.lpg takınca saçmalar y.bilgisayarı yakıt tüketimi iptal olur.
  • 1. enjektörlerin cinsine göre sesli çalışması normal

2. gaz ayarında bende de sıkıntı var yakın zamanda ben de götürmeyi düşünüyorum rolanti devrini ayarlatın

3. aynı sıkıntı bende de var çok fazla itimat etmeyin sapıtıyor gösterge ama siz direk lpg tüketiminizi gösteriyor gibi düşünebilirsiniz normalden 1-1.5 litre fazla gösteriyor çünkü.
  • LPG zaten bir o kadar fazla yakmıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ve 3 cevap verilmis.
    2. ayni olay muhtemelen benzinde de olacaktir, benzinde deneyiniz. Her araba yapar onu, gazin konumunu ayarliyor arac elektronik olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.