Şimdi Ara

LPG YE GEÇİŞ PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. aracım 2006 model tartarini marka sıralı sistem lpg li charvolet rezzo. aracım 15 gündür lpg ye geçmiyor. kaputu açıp baktığımda lpg beyni gayet sıcak. lpg filtresini değiştirdim yazılım attılar dereceyi düşürdüler ama nafile. şimdi benim asıl sorum şu. aracımın hararet göstergesi bu sıcaklarda bile 60 dereceyi felan gösteriyor. hararet göstergesi bazen bir yükselip bir alçalıyor hızlı biçimde. motor devirdaimi kontrol ettiğimde sıkıntı yok gibi duruyor. sizce sebep ne olabilir. lpg ye geçmemesinin sebebi bu hararet müşiri felan olabilir mi? teşekkür ederim.

• Hararet müşüründe sorun var gibi duruyor ama lpgye gecmemesinin nedeni olamaz çünkü lpg ısı musuru farklı. Lpg sistemi bilgisayara bağlandıginda lpg müşüru doğru çalışıp çalışmadığı anlaşılır. Sağlam bir motor ustası ve lpg servisi bulmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tartarini zonguldak servisine gittim. adam bilgisayara bağladı. güya derecesini düşürdü , ayar yaptı, ama olmadı. ondan sonra bi dünya laf ebeliği. yok beyni sökmek lazım yok araç soğukken gel. zonguldakta sağlam usta bulmak zor.
  • xisini kullanıcısına yanıt
    Aracınızın soğutma sisteminde hava olabilir. Hararet göstergenizin bir inip bir çıkması bunu gösteriyor. Bence sorunu Lpg de aramayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soğutma sistemindeki havayı almanın yolu varmıdır. nasıl yapabilirim ve havayı nasıl alabilirim usta.
  • https://www.youtube.com/watch?v=AdJWKRtdw8M sıkıntıma yardımcı olun. lpg ye geçmiyor. önerileriniz nedir. video yu izlerseniz sevinirim.
  • uzun aradan sonra yine aynı arıza. bir şey farkettim depo fulll bitince oluyor. acaba hava yapması gibi bir durum olabilirmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.