Şimdi Ara

Lpg ye geçmeme sorunu !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Volkswagen bora 16v arabama bugün atiker nanofast lpg kiti taktirdim. Denemek için 100 km gittim. 60 km benzinli gittim lpg ye geçmedi. Hava sıcaklığı -25 -30 derece arası. Ancak 2500 3000 devir geçince benzine geçti düşük devirde kullanınca tekrar lpg ye geçti. Sizce sorun nedir? Bugun takıldı yani. Çözüm nedir şimdiden çooook teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buradan birşey demek zor yazılım ile ilgili olabilir. Takılan yere gidip durumu izah edin kısa zamanda. Ya arayıp görüşünün
  • Hocam onu ayarlardan düzeltiyorlar taktırdığın yere git hemen düzeltirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsn_33 -- 19 Aralık 2016; 20:01:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Hocam onu ayarlardan düzeltiyorlar taktırdığın yere got hemen düzeltirler

bu bence iyi bi seçim değil hocam bi lpg için girmeyin bu olaylara
  • hsn_33 kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam yarın bi gidecem bakalim insallah dediğiniz gibi ayar ile olur. Bugün taktirdim yani çok tuhaf bi durum değil mi

• Peki hocalarım havanın -25 derece olması etkiler mi bu durumu

• Hocam hava -30 a kadar tecrubem var , atmosferik motor maksimum 5 km de lpg ye geçiyor -30 da. Şu an -14 de 3 km de geciyor. Usta ya goturun sıcaklığı ve diğer ayarları düzgün yapsın. Sıcaklığı 35 den aşağı dusurmeyin ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Benzinden Lpg ye Geçme Süresi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilhdmr kullanıcısına yanıt
    Hocam işte erzurumdayım bugün taktırdım aşkaleye gittim 44 km de tüplü gitti sonra benzine geçti 10 km sonra tekrar gaza geçti. Dönüşte işte hep benzinde geldim. Ustayı aradım Düşük devirde kullan dedi. şehir içinde düşük devirde kullanınca tüpe geçti 2500 3000 devre geçince tekrar benzine geçti yarın bi gidecem bakalım. İnşallah ayar işi vardır halledilir de başka sıkıntısı olmaz. Bugün taktırdım ayar yaptılar ama tutmaması garip.
    Bi de tam doldurma dediler depoyu ama ben tam doldurdum ondan olabilir mi?
  • ErtanHoca E kullanıcısına yanıt
    Tam emin olmamakla birlikte sizin süper zeka ustanız 2500 devir ustunde benzine geçecek şekilde ayarlamış. Tam bi saçmalık Gidin 3500 ya da 4000 devir ustunde benzine geçecek şeklinde ayarlatin

Anladım hocam doğrudur Yarın gittiğimde dediğiniz gibi yaptırayım 35 derece ve 4000 bin devir ayarı yaptırayım. İnşallah ayar sıkıntısı vardır. Yoksa benzin ocağımıza incir ağacı dikecek.
    Çok sağolun hocam ilgilendiğiniz için.
  • ErtanHoca E kullanıcısına yanıt
    Yardimci olabildiysem ne mutlu bana hocam

• Düğmeye basıp manuel geçirin daha sonra otomatik geçecektir.
  • macropolo kullanıcısına yanıt
    denedim hocam geçmiyor maalesef. Hatta yolda arabayı durdurup tekrar çalıştırdım olmadı. Çalıştırıp manuel geçtim olmadı hocam.
  • Bora' nın 1.6 motoru Passat' taki ile aynı ise sorun termik denilen parçanın erken devreye girerek fan devrini yükseltmesinden kaynaklı.

Radyatörü naylon branda ile kaplatmak çözüm olsmıyorsa termik ayatlanmalı.
  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Bugün gittim ustamin yanına termostat dedi sanırım sıkıntılı zaten kliması da işitiyorum. Değiştir dedi lpg ci. Sonra motor ustamin yanına gittim o da aracın radyatör kısmının oraya rüzgarı kesecek karton koy dedi. Şimdi sizin dediğiniz sarma işlemini nasıl yaparım ya da bantla karton yapistirsam boyaya zarar verir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: ErtanHoca

Hocam merhaba. Bugün gittim ustamin yanına termostat dedi sanırım sıkıntılı zaten kliması da işitiyorum. Değiştir dedi lpg ci. Sonra motor ustamin yanına gittim o da aracın radyatör kısmının oraya rüzgarı kesecek karton koy dedi. Şimdi sizin dediğiniz sarma işlemini nasıl yaparım ya da bantla karton yapistirsam boyaya zarar verir miyim

Benim usta kendi yapmıştı.
    Bildiğimiz masa örtüsü olarak kullanılan muşamba ile rasyatörüb arkasını komple kapatmıştı.
    Kışın ortasında 20 km gittiği halde lpg ye geçemeyen araba sadece 2 km de lpg ye geçmeye başladı.

• BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkürler ilginiz için

• quote:

Orijinalden alıntı: ErtanHoca

Anladım hocam çok teşekkürler ilginiz için

Yalniz bu karton işine dikkat edin.rüzgarın arkadan geldiği ve rampalı yollarda farketmeden hararet yaptirirsiniz araca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.