Şimdi Ara

Fiat Linea Geri Vitese Geçmeme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazen geriye geçmiyor boşta kalıyor ancak sorun bende değil. 2. Kez geçirmeye çalışınca da halk otobüslerinin sık çıkardığı carttt sesi geliyor. Abim de aynı şeyi söyleyince bi sorayım dedim. Bu sorunu yaşayan var mı çözümü nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiatların çoğunda var, tam durup debriyajı sonuna kadar basıp viteside b,raz kibar bi şekilde atman lazım, o zaman kolay kolay cazur cuzur etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: more34

fiatların çoğunda var, tam durup debriyajı sonuna kadar basıp viteside b,raz kibar bi şekilde atman lazım, o zaman kolay kolay cazur cuzur etmez

Fiesta da da öyle

• fiestada bide yanlış hatırlamıyosam 2. viteste filan kompresördeyken kendini boşa atıyodu @9FiestaM6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi more34 -- 3 Mayıs 2016; 9:08:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Bazen geriye geçmiyor boşta kalıyor ancak sorun bende değil. 2. Kez geçirmeye çalışınca da halk otobüslerinin sık çıkardığı carttt sesi geliyor. Abim de aynı şeyi söyleyince bi sorayım dedim. Bu sorunu yaşayan var mı çözümü nedir?

Linea larda var o problem.biraz alışmak lazım.2 yıldır linea kullanıyorum ilk başlarda bende sorun yaşadım ama alışınca sıkıntı kalmadı.

• Tam durup ilk 5 e sonra geriye geçir. İlk kez geriye alacaksan da aynı şekişde yap. Yoksa zorlayarak geçirsen bile arada kalıyor.

• 5 yıldır linea kullanıyorum. biraz dikkat istiyor.
    durun. debriyaja tam basın sonra vitesi yolundan geçirin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 4 vites sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Passat DSG geri vites sorunu?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Debriyaja 3-5 sn basılı tuttuktan sonra deneyin bir de.Bizim araçta ilk defa geriye atarken aynı sorun oluyor,basılı tutup yapınca sıkıntı yok.

• Rastlamadım öyle bir soruna 2014 linea kullanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için sağolun itinayla atacağız herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 3 Mayıs 2016; 18:42:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.