Şimdi Ara

LPG zammı ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşin öncesine çok değinmeden şu sıralar art arda gelen LPG zammı ile ilgili bir şeyler söylemek istiyorum.
    Kısa bir süre öncesine kadar birim fiyatı 3,04 TL olan LPG kısa aralıklarla yapılan 5 kuruşluk zamlarla sırasıyla 3,09 ardından 3,14 ve dün itibariyle de 3,19 oldu. İnternet üzerinden haberleri genel itibariyle takip eden biriyim ama bu 5'er kuruşluk zam haberlerine hiç rastlamadım fiyata yansıyınca haberdar oldum. Önceleri haberlerde muhakkak denk geliyordum.
    Memur ve emeklinin sözleşme anından itibaren kesinleşen 6 ayda bir alacağı yüzde bilmem kaç oranındaki zammı sürekli "memura müjde" "emekliler yaşadı" gibi abartı haberlerle gözümüze sokan basınımızda üst üste gelen LPG zammı ile ilgili bir şey göremeyince içimden geçenleri sizlerle paylaşmak istedim.

• istanbulda çoğu yerde hala 270-2.80 aralığında gaz satılıyor dün koşuyolu shell den 2.78 e aldım.
  • Benzin ve mazota 15-20 kuruşluk zamlar yapıldığı için LPG'ye gelen 5 kuruşluk zamlar haber değeri taşımıyor. :)) Buralarda (Rize-Trabzon) da durum dediğiniz gibi. Kısa aralıklarla 5'er kuruşluk zamlar yapıldı. Yalan yok, benzin ve mazot fiyatlarını görünce bize hiç koymuyor. :))
  • Tekirdağ'da 3.42 tl den satan yerler var...
  • 6,14 den benzin aldım. Hayır önceden 50 liralık alınca bi işe yarıyordu. 40 Liralık anca aldım oda 6 litre anca etti. Eve gidene kadar bitti.
  • Püis son üç gündür sitesindeki akaryakıt fıyat değişikliği ekranını boş tutuyor.
    Bir talimat almışlar beliiki...
    Bundan böyle sadece pompada gorecegiz fiyatları.
  • Doğan medya gitti, muhalefet bitti :)
  • fox izle orada görürsün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamlara cılız bir şekilde şu forumlarda, sosyal medyada ses çıkmaya başlayınca, engellemek için basit bir kurnazlıkla çaresini bulmuşlar. Haberimiz olmayacak zamlardan son güne kadar, böylece tepki verenlerin sayısı da azalacak. Basit bir kurnazlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen her gittiğimde dah yüksek fiyattan alıyorum.bayii yapıyor sanmıştım.milletin zamlarla ne işi olur.indirim gelirse ondan haberleri olsun yeter.
  • Gecen hafta 2'84 olan BP bugun 2'94 olmuş Bravaaa . puis uyuma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.