Aracım, 2008 model tam otomatik 1.4 Enjoy Opel Corsa(lamdi renzo marka sıralı sistem takılı). Benim sıkıntım araç lpgdeyken stop ediyor. Bazen çalıştırınca stop ediyor, bazen de çalıştıktan sonra trafikte ışıkta durduktan sonra yada gaza yüklenince stop ediyor. Benzinde stop etme sıkıntısı yok. Sadece rölantide düşüklül var. Aracı landi renzo yetkili servisine dahi götürdüm sıkıntıyı tam olarak tespit edemediler. Daha önce gaz filtresi değişmediği için gaz filtresi değişti, bujiler yemiş dendi bujiler değişti. Fakat sıkıntı devam ediyor. Enjektörler tek tek çıkarılıp makinada test edildi sıkıntı yok. Beyinde ya da bubinlerde sıkıntı olabileceği söylendi. Zor durumdayım yardım edebilecek bilgisi olan var mı?
blue7luckB
kullanıcısına yanıt
motor sıcakkende aynı olayı yapıyorsa sorun gaz ayarı, gaz kelebeği vs kaynaklanıyordur, ama sadece sabah ilk çalıştırdığında yapıyor sıcakken yapmıyorsa sorun farklı yerdedir, aynı olay başıma geldi lpg ayarı yapıldı sorun düzeldi
blue7luckB
kullanıcısına yanıt
hemen salam bir opelciye git bogaz kelebeği ve rolanti motorunu temizlet tekrar ayarlat sıkıntın kalkar aynı sorun bendede vardı cozumu bu oldu