Şimdi Ara

LTE 'den 3G ye sürekli geçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LTE 'den 3G ye sürekli geçiyor ve bakıyorum LTE den 3G ye geçiyor ve full çeken 3G de LTE ye geçince 2 çubuk çekiyor. Var mı bu sorunu yaşayan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkbey -- 1 Nisan 2016; 18:23:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arama yapınca 3g ye geçiş yapıyormuş otomatik. 4g de arama yokmuş, saçma sapan şey yapmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: babalitist

Arama yapınca 3g ye geçiş yapıyormuş otomatik. 4g de arama yokmuş, saçma sapan şey yapmışlar

o nasıl iş yav

• aynen evin içinde 4g bir diş zor çekiyor, 3g 4 diş çekiyor. Sanırım 4g frekans olarak 2600 mhz kullanıyor vodafone. başka aynı sorunu yaşayan varmı?
  • aynen hocam denedim dediğin gibi. ama işin kötüsü her seferinde her aramadan sonra tekrar 3g yi ardından LTE yi seçmek lazım.(Turkcell)

Aveayı denedim arkadaşın cihazından onda 3g ye geçiyor görüşme bitince otomatik tekrar 4g ye geçiyor
    saçmalamışlar iyice

• Çalışma sistemi böyle. Sorun yok. VoLTE sistemi tam oturana kadar bu şekilde çalışacak. Çağrı anında 3G şebekesine geçecek cihaz. VoLTE tam başlayınca ise iki abonedede VoLTE'nin aktif olması gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altuntepe2

aynen evin içinde 4g bir diş zor çekiyor, 3g 4 diş çekiyor. Sanırım 4g frekans olarak 2600 mhz kullanıyor vodafone. başka aynı sorunu yaşayan varmı?

bende Turkcell var ve dediğin gibi bende lte ye alınca 2 çubuğa düşüyor. anlaşılan sistem uzun süre sıkıntı olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.