Şimdi Ara

ltfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya geçenlerde arkadş bir vrüs yoolladı norton farketti bir sre snra ben sildim ancak bilgisayarı ne zmn açsam masaüstü grünmeden iki pencer açılıo ve fservice.exe ve sservice.exe açmak istermsnz risklidr yazıo ne yapablrm bilgisayarmn seside gtti bgn ltfen yardm tşşkrler..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thejackal05 -- 20 Şubat 2005, 17:08:14 >

• http://www.inndir.com/program.php?id=24733 <---bunu indirip, updatelerini yaptıktan sonra tüm sistem taraması yaparsan büyük ihtimal kurtulursun..
  • tşşkrler baska oneri warsa onlarıda aliim????:)
  • hiç bişey işe yaramazsa format at gitsin.
  • arkadaşım kaysylab anti virüs 5.0 ı yükle
  • herkese teşşkkrler ama szce bu bi vrüs srunumudr (çnkü virüsü sildim) yoksa sistem sorunu mu dr????
  • bence vrüsü tam silemedin hkeylerde duruyodur bende bi ara silmiştim sanıyodum windows anti spywareyi yükledim ve hemen virüsü buldu hkeydeki sende yükle arkadaş yukarda linki vermişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım pls
    9 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet arkadşlar denedm gerçekten gzelmş buldu services.exe yi ama silemio maalesef(bu dosya kullanılıo olabilir dio) baska yapılacak herangi bişii????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thejackal05 -- 20 Şubat 2005, 18:30:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: inuyasha

hiç bişey işe yaramazsa format at gitsin.

• System Restore...
  • arkadas sen ilk olarak bu virusun ozelliklerini sole bilgisayarın kendi kendine kapanıyor veya sesi gidip geliyor mause deliriyormu.eger cevabın ewetse sen benle bir gorus okey....
    msn adresim:ceza1___@hotmail.com
    veya:rooy5@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: cgunday

System Restore...

nasıl yapılır peki bu sytem restore????
  • quote:

Orjinalden alıntı: thejackal05

quote:

Orjinalden alıntı: cgunday

System Restore...

nasıl yapılır peki bu sytem restore????

Start - Programs - Accessories - System Tools - System Restore

bilgisayarında problem olmadan önceki bir tarihe RE - store yap
  • evet arkadşlar sistem geri yukleme yapılmıo bilgisayara maalesef nedenini bilmiorm warsa baska czm onerisi lutfen????????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.