Bildirim
Ltffnnn Yardım hdd bozukkk
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bad sector de olsa 80'i 80 olarak gösterir ss koyabilirmisin. -
sanırım hdd nin küçük bir kısmı görülmüyor(kesinlikle 11 gb daha küçük bir kısmı)çünkü tamamının görülmemesi gb ve mb hesaplarını birbirine çevirirken olan uyuşmazlıktan kaynaklanıyor.tahminen programlar ile 6-7 gb lık kısmı kullanılabilir hale getirebilirsin.
partition magic adında bi program var bu işler için birebir... -
Öncelikle DİSK YÖNETİMİ' ne girip , diskinizin ne boyutta olduğuna bakın bence.
BAD SECTOR' ün en çok bilinen belirtileri Harddiskin kafa vurup takılması ve yavaş çalışmasıdır. Eğer makinede böyle bir yavaşlama yoksa , BAD SECTOR olmayabilir. Ayrıca 80 GB disk 69 görünüyorsa , sanki bölümlenmemiş bir alan var gibi geldi bana. Çünkü BAD SECTOR sorunu , fiziksel olarak harddiskten bir miktar alan kaybettirir. Ama bu kayıp 11 GB kadar olmaz diye düşünüyorum.
Şu anda windows açılıyor mu?
Makinenin açılış süresinde bir değişiklik var mı?
Açılırken otomatik olarak DİSK DENETİMİ (SCANDİSK) yapıyor mu?
HDD vurma sesi yada kopyalamalarda yavaşlık yada durma var mı?
Bu tür problemler yoksa, harddiskte BAD SECTOR olmayabilir.
Yine de içiniz rahat edecekse , harddiski test etmek için "HD-TUNE" yada "NORTON DİSK DOCTOR" programını tavsiye edebilirim.
Yada öncelikle CHKDSK komutunu deneyin. BAŞLAT > ÇALIŞTIR > CMD > CHKDSK C: /F
yazın ve harddiski test etmesini bekleyin ve sonucu buraya yazın.
-
bazen 80 gb tam olarak göremiyorsun yazılımsal sorun olarak.
linux bir cd bul onunla format sonra xp kur düzelir.
yafa hdd nin kendi format cd isini yada netten programını indir formatla
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X