Bildirim
LTWB Vorend Pentakill
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Lgbt diye okuyan +
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ebovenn
Lgbt diye okuyan +
Yoğmuna :DASdas -
üfff ne oynadın be q-r-w-q-r üfff :^D -
herkes yapamaz helal kardeş o q-w-r basmak her yiğidin harcı değildir bravo -
- ler burdan -
müzik çok iyi olmuş kardeş. bi an kendimi worldste sandım. -
O tfden bişey anlayan var mı? 1 saat diana aradım bulamayınca çaktım dislikeı
Hll süpersiniz -
öyle bi yazıyonuzki şu nickleri prof arenada oyuncu sanıyorum.bu kim olaki diyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: HalfKill
öyle bi yazıyonuzki şu nickleri prof arenada oyuncu sanıyorum.bu kim olaki diyorum
Aynen
Mobilim
Edit: Kendi kendine cevap yazmıyosan sorun yokmş knk xd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayer Cat -- 7 Kasım 2015; 21:08:19 >
Sen şu diana dominanting team fight diyen gold-silver kardeşimizsin değilmi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalandan Korkan Adam -- 8 Kasım 2015; 11:46:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun neresi penta? Özel bir hareket göremiyorum. Her penta da izlenmez. Bu da onlardan biri.
Üstelik o Ekko maçı satmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lynxou
Bunun neresi penta? Özel bir hareket göremiyorum. Her penta da izlenmez. Bu da onlardan biri.
Üstelik o Ekko maçı satmış.
Ekko kotu girmis onde olduklari macta sampiyonun zorluguda o aslinda iyi pozisyon almayi gerektiriyor alamazsan maci bile verirsin
Adam pozisyon alayım zahmetine girmemiş ki. Takımı kule altındayken birden aralarına girmiş. Nedense orada Alistar'a yapışmış. Gerçi oraya girmesi bile hata. Neyse daha fazla anlatmaya gerek yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lynxou
Adam pozisyon alayım zahmetine girmemiş ki. Takımı kule altındayken birden aralarına girmiş. Nedense orada Alistar'a yapışmış. Gerçi oraya girmesi bile hata. Neyse daha fazla anlatmaya gerek yok.
Alistara mı yapışmışım ? Alistar bizim takımda neyin kafasıymış bu ya -
Biz Ekko'dan bahsediyoruz. Neyden bahsediyosun sen?? -
Yorumlardan lb oldugunu anladim
Cocuk herosu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hyperior
üfff ne oynadın be q-r-w-q-r üfff :^D
ne yapmasını bekliyorsunuz. lol zaten bu tuşlarla oynanan bir oyun. napsın, z ye k ye basarak mı penta atsın. penta atmış mı atmış. bu pentayı faker atsa "adam hard pro be boşuna lolün en iyisi demiyorlar" dersiniz. adama göre muameledir bu yaptığınız.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X