Şimdi Ara

Lucescu'da gitti , fatih terim galatasaraya gelir ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fatih terim çok sinsi bi adam ben böyle düşünüyorum şenol güneş varken az biraz çekindiğini hissediyorum fatih terimin , cünkü ona karşı yaşayacağı en ufak bi başarısızlıkta cidden tahtı sallanıcak şenol güneşin ise böyle bi derdi yok çünkü profil olarak zaten çok aşırı başarılı bi kariyeri yok calıştırdığı anadolu takımlarından dolayı. Fatih terim ister istemez çekiniyor ve galatasaray gelirse şunu kovalayacak ben buna adım kadar eminim bakın görüceksiniz rakip takımların ufak bi başarısızlığını kollayıp galatasaraya kurtarıcı anlık kurtarıcı rolü ile gelmeyi planlayacak tudorla ligde puan kaybı yaşamadığımız sürecede gelmeyecek , eğer yaşadığımız halde gelirsede suç biliyorsunuz ki 2 3 maçda olsa tudora yıkılacak bu raddeden sonra fatih terim başarısız olarakda görülmeyecek şampiyon olmasa dahi.

sizlerin düşünceleri nedir bu konuda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 2 Ağustos 2017; 18:21:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Genel konuda bu vb. görüşler bir çok kez dile getirildi.
    Her konuda şahsi fikrimizi beyan etmek için yeni konu açarsak, forum forum olmaktan çıkar.
  • dursun ortada kaldı terime yerine luceye gitti ondan veto yedi şimdi kanımca terim de reddeder, tudor bu kadroyla 3-4 haftada gümlerse erken seçim dahi olabilir.
  • şenol güneş terimin cvsine sahip değil terimin çekineceğini düşünmek komik olur.
  • Yahu adamın niye öyle bir çekincesi olsun, bu sezon geldi şampiyon olamadık ee ne olacak ? Geçmişi mi silinecek ? Yahu adamın başarıları sadece ülke sınırlarında olsa neyse, adam bu ülkeye çağ atlatan başarıyı gerçekleştirmiş.

8 senede 6 şampiyonluk, Uefa kupası, ŞL çeyrek ve saymadığım yerel kupalar...Arkadaş bırakın bu adamında bi kredisi olsun :)
  • Terim niye çekinsin şenoldan bende tam tersini düşünüyorum.FT gelirse Luce haberleri doğru değilse şenol kaçacak milli takıma.
  • Teknik direktörüğmüz Igor Tudor arkadaşlar boşuna hayaller kurmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Teknik direktörüğmüz Igor Tudor arkadaşlar boşuna hayaller kurmayın.

Bence sende Tudor üstüne boşuna hayaller kurma.. tudordan olsa olsa kabus olur, Oda Galatasaray'a
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Bence sende Tudor üstüne boşuna hayaller kurma.. tudordan olsa olsa kabus olur, Oda Galatasaray'a

Bell olmaz, futbolda kesin konuşmak hatadır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Bell olmaz, futbolda kesin konuşmak hatadır.

Belki binde bir eğrisi doğrusuna denk gelir diyorsun ama çok zor ve hatta imkansız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.