Şimdi Ara

LUCESCU GELİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Baggio yazmış şimdi. Galatasaray ın yeni teknik direktörü Lucescu olmaya çok yakın diye.

Doğrusa yıkılır buralar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gelsin Yasin'i ıslak odunla dövsün.

• Dursun Özbek ile telefonda görüşmüşler anlaşmaya çok yakın

• arkadas bu yönetim hoca filan getiremez.. benim gibi sıradan bir adamın bile geçen sezon tudorlu ilk maçtan sonra gördüğünü bunlar görmedi mi? ne diye yöneticilik yapıyorlar?

LUCESCU GELİYOR
  • Boyle bir kulube gelip boyle bir baskanin altinda calismak icin apaçık enayi olmak gerekir.

• Baggio Twitter aleminin en kolpacı duyumcusudur. Boşu boşuna heyecanlanmayın, milletin hayalleriyle oynayan bir tip işte, dikkate almayın.
  • Ertem şener'in yan hesabı falan o.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ünal Aysal Geri Geliyor
    10 yıl önce açıldı
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yılmaz Vural gelsin anasını satayim kaybedecek neyimiz kaldı. Zaten bu tudor koylusuyle bi halt olacagi yok. Takım riekerink zamanından bile kötü halde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jorji

Yılmaz Vural gelsin anasını satayim kaybedecek neyimiz kaldı. Zaten bu tudor koylusuyle bi halt olacagi yok. Takım riekerink zamanından bile kötü halde.

Böyle diye diye bu hale geldik zaten, bize gerçek bir teknik adam ve yönetim lazım dostum
  • Keşke gelse. Bizi kurtaracak tek adam.

• TUDOR DENEN BAŞ BELASI DEFOLSUN GITSIN ARTIK.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: Jorji

Yılmaz Vural gelsin anasını satayim kaybedecek neyimiz kaldı. Zaten bu tudor koylusuyle bi halt olacagi yok. Takım riekerink zamanından bile kötü halde.

Böyle diye diye bu hale geldik zaten, bize gerçek bir teknik adam ve yönetim lazım dostum

Hocam hepimiz istiyoruz iyi bir başkan ve hoca ama yok gitmiyor işte dursun capsizi. Bunların alacağı en buyuk hoca yılmaz Vural olur. Yine de tudor'dan 100 kat daha bilgili ve iyi bi hoca.

• ÇARE BELLİ BEYLER...

LUCESCU GELİYOR
  • Baggio Kim ya Adam sallayıp duruyor

Sağ beke trippier yazmıştı

• Dün Lucescu olsa da skor boyle olurdu aşağı yukarı.

Tolga ve Selçuk ikilisi ile sezona başlatan yönetim düşünsün. Tudorda bu 2 futbolcuyu yedek olarak düşünüyor. Ama yçnetim yetiştiremedi transferleri. Tiye aldılar bu maçı.
  • Sorun lucescu sorunu değil Galatasaray'ın başında başkan olmaması sorunu.takimin başına bir başkan bulamazsak birşey olmaz takımdan.

• Sevin yada sevmeyin çare Terim özellikle bu sezonu başarısız tamamlamak istemiyorsak.

• quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Dün Lucescu olsa da skor boyle olurdu aşağı yukarı.

Tolga ve Selçuk ikilisi ile sezona başlatan yönetim düşünsün. Tudorda bu 2 futbolcuyu yedek olarak düşünüyor. Ama yçnetim yetiştiremedi transferleri. Tiye aldılar bu maçı.

Lucescu olsa asla böyle olmazdı.. pozisyon bulamadan dandik bir oyun olmazdı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.