Şimdi Ara

Lucid dream nedir? urazsekmen (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
21
Favori
44.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lucid rüyayı bende yaşadım her istediğinizi yapabiliyorsunuz rüyanızda.
    lucid rüya ile ilgili başımdan geçenleri anlatmak istiyorum biraz uzun olucak kusura bakmayın.

en baştan alıyım lucid rüyayla nerde tanıştığımı
    okulda bir gün arkadaşlarım astral seyahan ile konuştugunu duydum ne oldugu merak edip katıldım konuşmaya duyduklarım ilgimi çekti
    ve araştırmaya başladım internette bir kaç teknik denedim başaramadım.Başka teknik ararken lucid rüya ile karşılaştık
    okudugum deneyimlerin geçmişte yaşadıklarıma benzediğini gördüm astral seyehati bırakıp lucid rüyaya yöneldim
    lucid rüyaya kafayı taktım ve bir kaç hafta sonra lucid rüya gördüm

rüyamda

başta bir binaydaydım zil çaldı ve derse girdim kızın biri benle uğraşıp sinir etti(bu arada gerçek hayyattaki bir okul arkaşımdı bu kız)
    daha sonra elime bir sıra aldım kıza fırlatıcaktım hoca geldi kızdı sonra sakinleştim derse başladık kız arkasını dönüp benle uğraşıyorudu
    yine başladık kavgaya hoca yine bana kızdı bu sefer sınıftan çıktım biraz yürüdükten sonra olanları düşündüm ve rüyada oldugumu anladım
    kendimi havaya doğru attım bir baktım uçuyorum biraz gittikten sonra havalimanı gibi bi yere indim sonra üstümdeki formayı çıkardım
    bir baktım kızlar gülüyor bana daha sonra yanlarına gittim (bu rüyayı gördüğüm sıralar "the vampire diaries" dizisini izliyordum )
    ordaki etkileme gücünü kıza kullanıp kızla işi pişiricektim bi baktım uyandım

uyandıktan sonra baş ağrısı filan olmadı aksine çok iyi uyku almıştım.
    bu rüyadan sonra 5 6 kere daha gördüm luicd rüya

eğer günlük hayatın molotoflugundan sıkıldıysanız denemeniz gereken bi şeydir.

tek yan etkisi bağımlı yapmasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaTsella

lucid rüyayı bende yaşadım her istediğinizi yapabiliyorsunuz rüyanızda.
    lucid rüya ile ilgili başımdan geçenleri anlatmak istiyorum biraz uzun olucak kusura bakmayın.

en baştan alıyım lucid rüyayla nerde tanıştığımı
    okulda bir gün arkadaşlarım astral seyahan ile konuştugunu duydum ne oldugu merak edip katıldım konuşmaya duyduklarım ilgimi çekti
    ve araştırmaya başladım internette bir kaç teknik denedim başaramadım.Başka teknik ararken lucid rüya ile karşılaştık
    okudugum deneyimlerin geçmişte yaşadıklarıma benzediğini gördüm astral seyehati bırakıp lucid rüyaya yöneldim
    lucid rüyaya kafayı taktım ve bir kaç hafta sonra lucid rüya gördüm

rüyamda

başta bir binaydaydım zil çaldı ve derse girdim kızın biri benle uğraşıp sinir etti(bu arada gerçek hayyattaki bir okul arkaşımdı bu kız)
    daha sonra elime bir sıra aldım kıza fırlatıcaktım hoca geldi kızdı sonra sakinleştim derse başladık kız arkasını dönüp benle uğraşıyorudu
    yine başladık kavgaya hoca yine bana kızdı bu sefer sınıftan çıktım biraz yürüdükten sonra olanları düşündüm ve rüyada oldugumu anladım
    kendimi havaya doğru attım bir baktım uçuyorum biraz gittikten sonra havalimanı gibi bi yere indim sonra üstümdeki formayı çıkardım
    bir baktım kızlar gülüyor bana daha sonra yanlarına gittim (bu rüyayı gördüğüm sıralar "the vampire diaries" dizisini izliyordum )
    ordaki etkileme gücünü kıza kullanıp kızla işi pişiricektim bi baktım uyandım

uyandıktan sonra baş ağrısı filan olmadı aksine çok iyi uyku almıştım.
    bu rüyadan sonra 5 6 kere daha gördüm luicd rüya

eğer günlük hayatın molotoflugundan sıkıldıysanız denemeniz gereken bi şeydir.

tek yan etkisi bağımlı yapmasıdır.

Dostum bende aynı senin gibi oldum. Fakat lucid göremedim daha. Birde bu lucid gerçek hayattaki kadar netmi ?

• gerçek hayattaki gibi gerçekci ve nettir ama bazen bulanık görenler oluyormus ama benim gördüğüm rüyalarda netti.
  • Bu konuyu işledikleri The inception (Başlangıç) isimli filmde de insanlar bilinçli rüyalar görüyor,hatta rüyada uykuya dalıp, 2. ve 3. katmanlara inebiliyorlardı.Hatta iki sevgili beraber rüyaya dalıp, kendi şehirlerini inşa etmişlerdi.Sevdikleri evler,binalar vs..

Bende bazen rüyada olduğumu farkediyorum ve eğer rüya istemediğim bir yere kayıyorsa uyanmayı düşünüp, uyanıyorum.Veya hikayeyi etkileyebiliyorum.Ama çok nadir oluyor.

Sırt üstü yatınca "Karabasan" gelme konusu küçükken hep yaşadığım bir olay.Ne zaman sırtüstü yatsam,kesinlikle başıma gelirdi.Şuan olmuyor artık.Bilimadamları "uyku felci" olarak adlandırıyor bu durumu.
  • quote:

gerçek hayattaki gibi gerçekci ve nettir ama bazen bulanık görenler oluyormus ama benim gördüğüm rüyalarda netti.

Hocam yani şuanda futbol oynuyorum gerçektende futbol oynar gibimi oluyor ama sadece gerçek değil oylemi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: furkangiller

quote:

gerçek hayattaki gibi gerçekci ve nettir ama bazen bulanık görenler oluyormus ama benim gördüğüm rüyalarda netti.

Hocam yani şuanda futbol oynuyorum gerçektende futbol oynar gibimi oluyor ama sadece gerçek değil oylemi ?

aynen dediğin gibi.her hissi gerçekmiş gibi yaşıyabilirsin sadece ölüm hariç.

gerçek hayat ile rüya arasında pek bir fark yok çünkü olay beyindeki bir takım kimyasalların
    tepkimesi ile oluyor bunu rüyada bilinçaltı yapıyor gerçek hayatta ise duyu organları.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkangiller

quote:

aynen dediğin gibi.her hissi gerçekmiş gibi yaşıyabilirsin sadece ölüm hariç.

gerçek hayat ile rüya arasında pek bir fark yok çünkü olay beyindeki bir takım kimyasalların
    tepkimesi ile oluyor bunu rüyada bilinçaltı yapıyor gerçek hayatta ise duyu organları.

İnsallah yaşarım:D

• Bu sabah yaşadığım lucid dream'ı paylaşacağım sizlerle.
    başta uyguladığım teknikler den başlamak istiyorum.
    saat gece 11:00 gibi uyudum uyurken kendime "rüyadayım ve kontrol bende" gibi telkinler verdim.
    15 20 dk sonra uyudum ama lucid dream görmedim.

sabah ilaç içmek icin 7 de kalktım yemek yeyip ilaç içene kadar 20 30 dk geçti ve geri yattım.
    uykum vardı ve uyurken "rüyadayım ve kontrol bende" gibi telkinler getirdim.

Bir kaç dakika sonra uykuya daldığımı fark ettim
    ve uçmaya çalıştım.Uçtuğumu hissediyordum ama görüntü yoktu.Daha sonra yüzüme rüzgar vurduğunu düşündüm ve yüzüm üşümeye başladı.
    Görüntü gelmesini istedim ve bulutların içinden gittiğimi fark ettim.Aşa doğru alçalıp yere indim.yanımdan 3 4 tana okul servisine benzer araç geçti.
    Zamanı geriye aldım ve araçlar tekrar geçerken durmasını ve içinden bir kız inmesini istedim.Kızın yanına gittim Hiç konuşmadık ama kız beni takip etti
    sonra herhangi bi eve gittik.İçeri girdikten sonra kızın boyu benden uzun olduğu için boyumun uzamasını istedim ve uzadım kız yukarı doğru bakıyordu.
    Sonra kapıdan geçerken eğilerek geçtim.Boyum çok uzundu bu yüzden boyumu biraz kısalttım.Kıza baktım bana doğru geldi öptü sonra üstüme atladı bende kaçtım.
    Dışarı çıktım uçtum.Uçarken halı saha gördüm ve oraya indim.Egzersiz yapan bir kaç kişi gördüm el hareketi filan çektim bana bakıp el kol hareketi yapıp top fırlatılar tellerin arkasından.Mevzu çıkmasın diye tekrar uçtum bunda yere inerken uyandım.

ilk defa istediğim zaman lucid dream'ı gördüm.
    saat 10:00 gibi uyandım ve sizlerle paylaşmak istedim.

• Benimde 2 yıl önce başlayıp şu sıralar uğraşmadığım şey ama gerçektende eğlenceli bir olaydır ben yapamıyorum diyen kimseyi tanımıyorum herkes yapabiliyo ama herkes gelistiremiyor çunku karmaşık bir olaydır ilk başladiginizda çok çabuk uyanirsiniz uyanirken ya ruya bulaniklasir yada vakumla çekiliyomussunuz gibi bir his yaratir ve uyanirsiniz genelde heyecanlaninca olur bu olay lucid ruyadayken yapabilceklerinizin siniri yoktur sadece ne kadar gelistiginize baglidir mesela benim icin ilk baslarda ucmak cok zordu hemen uyanirdim deniye deniye kendimce yontemler buldum.Benim lucid teknigim isaret parmagi teknigiydi kendinize bi sure belirliyosunuz 1 saatten fazla olmazsa iyi olur ve her 1 satte ben ruyadamiyim diyerek isaret parmaginizi diger elinize bastiriyosunuz bunu yaklasik 1 hafta (kisiden kisiye degisir 3 gunde yapan arkadaslarim oldu) tekrarliyosunuz beyin buna alisiyo ve ruyanizda durduk yere kendinize ben ruyadamiyim diye soruyosunuz ve isaret parmaginizi diger elinize bastiriyosunuz tabi ruyada oldugunuz icin parmaginiz elinizin icinden geciyo bundan sonra bilincli ruyaniz baslamis oluyor size tavsiyem ilk baslarda sanki ruyada degilmissiniz gibi davranmaniz yani etrafta dolasin insanlari inceleyin onlarla konusun bazen verdikleri tepkiler degisik olabiliyor yavas yavas uçuk kacik seyler yapmaya baslayabilirsiniz onemli olan aaa ben ruyadayim oley diyip heyecanlanmamaniz yoksa ruyadan uyanirsiniz ruyalarinizda ilginc seyler olur yazilari okuyamassiniz harfler karmasik gozukur veya bir seye cok odaklanirsaniz kaybolur birde inception da bir sahne vardi oyunculara ates ediyolardi ellerinde silah yokken ellerini asagi indirip kaldirdiklarinda silah beliriyodu bunu denedim gercekten oluyor yapmaniz gereken elinizi gormiceginiz bi yerde tutmak sonrasinda elinizde neyin olmasini istiyorsaniz onu ordaymis gibi hissedmeniz lazim sonrasinda zaten elinizde beliriyor. bence ruyalarda en eglenceli sey insanlarla konusmak verdikleri tepkileri seyretmek guzel oluyor mesela hoslandiginiz bi kisi var acilmaya cesaret edemiyorsaniz ruyanizda ona istediniginiz seyleri soyleyebilirsiniz. mesela benim icinde ayni durum olmustu ruyamda defalarca cikma teklifi ettim hicbirinde kabul etmedi sonra en son seferindede reddetti ve nedenini sormustum aciklamisti ve gayet normal bi aciklamaydi isin garip kismi ertesi gun gidip kizla konustum sevdigimi soyledim ve ayni gerekceden beni reddetmisti

• Denemeye başlıyacağım.Çocukluk zamanında gördüğüm rüyaları hatırlıyorum o zamanlar rüyalarımda uçabiliyordum bakalım deneyip görcem.
  • Benim bir sorum var genelde kolay görürüm lucidi fakat tam güzel yerinde gözüm kararmaya başlıyor çırpınıyorum fakat başka bir rüyaya geçiyorum o rüyada önceki rüyayı unutup devam ediyorum uyanınca anlıyorum gözüm kararmasını nasıl engellerim bitiyor rüya
  • quote:

Bu sabah yaşadığım lucid dream'ı paylaşacağım sizlerle.
    başta uyguladığım teknikler den başlamak istiyorum.
    saat gece 11:00 gibi uyudum uyurken kendime "rüyadayım ve kontrol bende" gibi telkinler verdim.
    15 20 dk sonra uyudum ama lucid dream görmedim.

sabah ilaç içmek icin 7 de kalktım yemek yeyip ilaç içene kadar 20 30 dk geçti ve geri yattım.
    uykum vardı ve uyurken "rüyadayım ve kontrol bende" gibi telkinler getirdim.

Bir kaç dakika sonra uykuya daldığımı fark ettim
    ve uçmaya çalıştım.Uçtuğumu hissediyordum ama görüntü yoktu.Daha sonra yüzüme rüzgar vurduğunu düşündüm ve yüzüm üşümeye başladı.
    Görüntü gelmesini istedim ve bulutların içinden gittiğimi fark ettim.Aşa doğru alçalıp yere indim.yanımdan 3 4 tana okul servisine benzer araç geçti.
    Zamanı geriye aldım ve araçlar tekrar geçerken durmasını ve içinden bir kız inmesini istedim.Kızın yanına gittim Hiç konuşmadık ama kız beni takip etti
    sonra herhangi bi eve gittik.İçeri girdikten sonra kızın boyu benden uzun olduğu için boyumun uzamasını istedim ve uzadım kız yukarı doğru bakıyordu.
    Sonra kapıdan geçerken eğilerek geçtim.Boyum çok uzundu bu yüzden boyumu biraz kısalttım.Kıza baktım bana doğru geldi öptü sonra üstüme atladı bende kaçtım.
    Dışarı çıktım uçtum.Uçarken halı saha gördüm ve oraya indim.Egzersiz yapan bir kaç kişi gördüm el hareketi filan çektim bana bakıp el kol hareketi yapıp top fırlatılar tellerin arkasından.Mevzu çıkmasın diye tekrar uçtum bunda yere inerken uyandım.

ilk defa istediğim zaman lucid dream'ı gördüm.
    saat 10:00 gibi uyandım ve sizlerle paylaşmak istedim.

Peki Gerçek Dünyada Gördüğün Gibimi Gördün Net Bulanık Yok Ve Renkli

• Merhaba arkadaslar
    ben de lucid dream olayina baslamayi dusunuyorum ama tedirginliklerim var. oncelikle karabasan vb. etkileri var midir?
    bir de uykumuzu almamizi engeller mi?
    lucid dreami desteklemeyenler varsa onlarin da cevap atmasini istiyorum cunku her fikir benim icin onemli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gece deneyecegim umarim gorurum bi lucid

• Kendi rüya maskemi satıyorum. Orjinal remee maskedir

https://forum.donanimhaber.com/m_120672420/tm.htm

• Kendi rüya maskemi satıyorum. Orjinal remee maskedir

https://forum.donanimhaber.com/m_120672420/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.