Şimdi Ara

Lucid dream nedir? urazsekmen (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
21
Favori
44.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi onu bunu geçinde siz iyimisiniiz? Madem böyle birşey var karı kız peşinde dolaşcağınıza rüyada , bilinçaltınıza sınırsız erişim var onu değerlendirin
  • Zamanında bu işlerle çok uğraşmış birisi olarak söylemem gereken şu var," ÖLMEDEN ÖNCE YAPILMASI GEREKENLER LİSTESİNDE " yer alması gereken muhteşem duygu selidir.
    Hala kafam çok yogun olmadığı zamanlar da gerçekleştirebiliyorum,uyumadan önce ne görmek istiyor isem,ne yapmak istiyor isem iyice kurguluyorum,kafamı boşaltıyorum ,hafif klasik müziğimi açıp özgürlüğün dibine kendimi bırakıyorum.
    Tek kötü yanı bağımlılık yapıyor,bak şuan yine yapasım geldi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

Zamanında bu işlerle çok uğraşmış birisi olarak söylemem gereken şu var," ÖLMEDEN ÖNCE YAPILMASI GEREKENLER LİSTESİNDE " yer alması gereken muhteşem duygu selidir.
    Hala kafam çok yogun olmadığı zamanlar da gerçekleştirebiliyorum,uyumadan önce ne görmek istiyor isem,ne yapmak istiyor isem iyice kurguluyorum,kafamı boşaltıyorum ,hafif klasik müziğimi açıp özgürlüğün dibine kendimi bırakıyorum.
    Tek kötü yanı bağımlılık yapıyor,bak şuan yine yapasım geldi :(

Bende yapmak istiyorum yapabilir miyim bilmiyorum
  • Hocam peki böyle inceptiondaki gibi tabiki aynı şekilde olmaz ama lucid dream yapmayı sağlayan yada kolaylaştıran bir ilaç yada madde varmıdır?
  • 32 yaşındayım. Çok fazla rüya giren birisiyim. Rüyalarım bazısında rüya olduğunu anlardım ama bu uyanmadan hemen önce olurdu.

Dün gece, uyudum ve uyandım. Daha sonra bir kaç haftadır kafa yorduğum bu konu geldi aklıma ve denemek istedim. Başardım da..Gelen araçları tekmeledim, insanlara bağırdım, hep şiddet vardı rüyamda..Kendi kendime çekinerek yaptığım şeylerde "oğlum rahat ol, rüyadasın" , dedim.Daha sonra odanın içinde garip garip sesler duymaya başladım. Hafiften "uyku felci" gibi oldu,eşime bağırmaya çalıştım ama duyuramadım, bayağı tırstım

Ondan sonra tekrar uyandım. Yani o garip sesler de rüyamış, eşimi uyandırmaya çalışmam da. Bu dün gece 2-3 kere oldu. Çok fazla rahatsız oldum.Açıkçası irrite etti beni.

• Bugün saat 17:30 gibi denedim bende sabırsız olduğum icin hergün deniyorum. Brainwave açtım sonra garip bisiler oldu ama rüyaya giremedim sonra baya zaman geçti birşeyler görmeye başladım gittiler sonra başka şeyler filan en sonunda beni büyük bir canavar kovaladı duvarın arkasına geçtim yumruk attim o sırada elim yerinden kalktı yani tam uykuya giremeden denedim hiç birşey net değildi ve benimde hep şiddetli birşey yapınca rüya görmeye yaklaşıyorum sonunda adam gibi rüya göremeden uyandım yine..

Ayrıca rüyayı kontrol etcem gibi olunca gözlerim göz kapağının arkasında acayip oynuyo yani devam edebilmem icin bazen resmen gozlerimi sikmam gerekiyor ama hırs hırs yaptım yapacağım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3F5C62838 -- 10 Mayıs 2013; 19:36:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler rüya ile gerçek arasında bugda kalırsak nasıl reset atıcaz
  • Biraz hort olacak ama donanımhaberde 3 konu buldum, en yakın tarihli bunu bulunca buraya yazayım dedim. Alnıma demir parayı koyup odaklandım. İlk denememde paraya tamamen odaklandım. İlk önce garip şekiller, daha sonra hafiften beyaz bir ekran görmeye başladım. Sonra beyaz ekranda şekiller oluşmaya başladı. O sırada anlamadığım bir şekilde heyecandan mı yoksa nedendir bilmiyorum bir anda hızlı nefes alıp vermeye başladım gözlerimi açmak zorunda kaldım. İkinci denememde tekrar odaklandım. 2 haftadır sürekli izledim That 70 's Show geldi aklıma. Odaklanmayı sürdürürken bir anda dizideki Jackie karakteri (Mila Kunis) arkadaşlarına bakıp İngilizce şuna bakın, mal mal bizi izliyor. Ezik! diye seslendi, arka plânda jenerik müziği 4-5 saniye çaldı. Bir anda havadan görmeye başladım onları derken pat diye uyandım. Herhalde ilk lucid rüyamı gördüm? İşin komik yanı uykum vardı, uyku falan kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

pardon ama rüya sırasında bilincinizi nasıl bu kadar açık tutuyorsunuz?bahsettiğiniz şeyleri uyumazken bile akla getirip düşünmek zorken rüyada nasıl yapıyorsunuz?

uyumuyor aslında

uyku ile uyanıklık arasında yarı bilinç halinde hayal kuruyor :)

ben bazen istemsiz olarak yapıyorum. :)
  • Bana da bazen oluyor. Kendimi çok mantıksız bir durum içinde bulduğum zamanlar anlıyorum rüyada olduğumu. Sonra da kafama göre takılıyorum.

• bi kaç defa başıma geldi.bir defasında kaplan tarafından kovalanıyorum.rüyada olduğumu hatirladım.matadorların boğalarla oynadığı gibi oynamaya başladım.eğlenceliydi.
  • Uzun bir süre uğraştım ve hatırı sayılır derecede uzmanlaşmıştım. Gerçekten çok ama çok zevklidir, aşırıya kaçmadan yapılması tavsiye edilir
  • istemeden yaptim

• inception ı neden çektiler ki.
  • lucid ile gerçek hayatta yapmak istediklerinizi rüyada yapabilirsiniz. Aynı zamanda lucidden kendinize yükselme hissi vererek astral projeksiyonada geçebilirsiniz. Lucid için kolay yöntemler(sonuçlar olumludur):

1.İçinizden sayı sayın. Zihninizi meşgul tutun. Kulağınıza sesler gelecek. Biraz sonra gözünüze görüntüler gelecek. Önemli olan korkmadan devam etmek. Zihninizi meşgul tutun ve gördüklerinizi sadece izleyin. Bir süre sonra kendiniz rüyaya dahil olacaksınız istediğinizi yapın.

2.Gerçek yaşamda iken bir eşya seçin ve onu gördüğümü sürekli ben rüyada mıyım deyin bir zaman sonra beyin buna alışacak ve onu gördüğümü otomatikmen ben rüyada mıyım diyecek sonra bu eşyayı rüyada gördüğünüz zaman da aynısı olacak ve rüya da bilinçleneceksiniz.

olumsuz yönleri sadece şudur

çok fazla başınız ağrır ve sürekli dejavu olursunuz :)

arkadaşlar lucid yaparken en çok önemli olan korkmadan zihninizi meşgul tutabilmek. Yöntemleri yorgun iken yaparsanız daha erken sonuç alabilirsiniz. Yorgunluktan dolayı daha erken yatarsınız diye söyledim. Normal iken de olur. Doser fazla işe yaramıyor. Fakat olumlu sonuçlar veriyor. İsteyen varsa doser verebilirim.

• bu gün denedim bir yerde okumuştum alnıma bir para koydum uzandım ve sadece o paraya odaklandım sonra kulağımda vızıltı sonra vücudumda böyle hafif bir ağırlık gibi bir şey oldu sonra bir an bıraktım odaklanmayı kafam başka bir yere kaydı o an vızıltılar gitti bir daha odaklanamadım acaba yaptığım yol doğru mudur deneyenler yardımcı olursa sevinirim
  • Ben bir iki kere yasadim bu durumu. Ruyamda bi anda bu sacmaliklarin gercek olamayacağını düşündüm ve anladim ki ruyadayim. O an ilk işim uçmak oldu. Gercekten de ote hissedebiliyordum sanki. Lucid dream isi gercekten mukemmel birsey. Ama gel gor ki 18 yıllık hayatimda 2 kere yasayabildim

• Kardes simdi korkularinizi akliniza getirmeyin diyosunds ben surekli getiriyorum elimde deil korkumda su : testere tarafindan esir alinmak

• Lys sorularını bulabilir miyiz beyler onu söyleyin.
  • levent konuyu saptırma levntde gördüm ilk dememdi uyudum ve rüyada olduğmu anladım tabi ilk dememde uçamadım ve mekanı değiştiremedim iştediği mekana gidemedim ama ruyada oldumu anladım ve o ruyada iken arkadaşlar bana uyurken kunuşuyodun diolardı galiba lucidendi heralde
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.