Şimdi Ara

Lucid dream nedir? urazsekmen (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
21
Favori
44.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk deneyimimden 1 ay sonra (burada paylaşmıştım) 3 gün önce 4. kez başıma geldi. 2. ve 3. seferde hiç bişey yapamadan uyandığımdan paylaşmadım ama bu sefer hayatımdaki en ilginç rüya deneyimini yaşadım.rüya bir otoparkın zemin katında başlıyor, önümde iki adam var ve ben rüya olduğunun farkına varıyorum.adamların bana zarar vereceğini hissettiğimden onları tutup fırlatıyorum sonrada ilk rüyada sadece birkaç metre yükselebildiğimden öncelikle uçmayı deniyorum otoparkın sokağa açılan boşluğundan çok hızlı bi şekilde çıkıp gökyüzüne doğru hızlıca uçuyorum bulutlara geldiğimde durmaya çalışıyorum ama akrobatik hareket yaparken uyanacağımdanda korkuyorum yavaş hareketlerle aşağıdaki şehre doğru iniyorum indiğimde heykeller görüyorum onları yumruğumla kırmaya çalışırken 3. heykeli kıramıyorum ve başka bir rüyada uyanıyorum tabi bunu rüyadayken farkedemiyorum.teyzemin evinin salonunda uykudan kalkarken buluyorum kendimi ve yanımda birkaç akrabam ve 2 tane yabancı oyuncu var.biri inceptiondaki insanların yerine geçen adam diğeride bir dizide bu işlerle alakasız biri.alakasız olana rüyamı anlatıyorum bişeyler yedikten sonrada lucide geçemeden o rüyadan uyanıyorum tabi sonra 3 saat başım ağrıyor değmez mi? değer bence

• quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Yine gördüm rüyamda ya. Umarım bu durumdan biran önce kurtulurum.

i-doser alanında ilerlersen quick happy gibi dozlar var onlardan alıp rüyalarını mutlulaştırabilirsin 1hafta gibi bir sürede uzman olabilirsin i-doserda

Lucid dreama gelince bana çok mantıklı geliyor 2sene önce düzenli olarak yapıyordum yoğunluk sebebi ile bıraktım

i-doser hakkındaki bütün soruları cevaplayabilirim kesinlikle gate of hadesi tavsiye etmem bünyeniz zayıfsa altınıza işeyebilirsiniz :D en iyisi orgasm :P nasıl uygulayacığınıza gelince kesinlikle sessiz bir ortam olacak bir göz bandı takıcaksınız yada zifiri karanlık olacak ama zifiri!!!! sonra dozu alıcaksınız kulaklığınızın çok küçük sesleri bile vermesi lazım Lucid dreamda diğer dozlardan farklı olarak uyurken kulaklığı takıcaksınız günün ortasında takarsanız 45dk cızırtı dinlersiniz bu doz sayesinde lucide giriş hızınızı 3-4 katına çıkarabilirsiniz

ama i-doser bağımlılık yapar bünyeniz zayıfsa hiç başlamayın(alkol bile var ama başlanmıcak gibi değil )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDonkey -- 17 Ağustos 2012; 14:46:57 >

• Çocukluğumdan beri bu olayı istemeden yapıyorum. Ama çoğu zaman yılda 1-2 defa oluyordu. Konuyu hiç araştırmamıştım. Az önce yine rüyada uzun namlulu silahlarla kovalanıyorum. Kurşunlardan falan kaçıyorum baktım rüyadayım kontrol ediyorum. Sonra başladım koşmaya olimpiyattaki aletler falan var etrafımda :) baktım bunların ne işi var dedim sonra kayboldular başladım uzun adımlarla koşmaya 5-10m adımlar atıyorum bi süre sonra uçmaya başladım. Tam o anda uyandım kalbim küt küt netten bakayım dedim neymiş bu olay kendimi burda buldum :) hala bu olaya inanmayan varmı bilmiyorum ama gerçekten yaşıyorsun. Ben istemeden yaşadım zaten cocukluğumdan beri yaşıyordum ama kısa süreliydi bugun tekrar yaşayınca araştırmaya koyuldum. Ama forumda yazıldığı gibi ayda 2-3 defa görmek en iyisi bence çünkü zararlı olduğunu düşünüyorum. Nedeni ise gerçekten insan tüm duyguları istediği gibi yaşadığı için normal hayattan soğuma isteği yaşatıyor.

• I-doser aklıma gelmişti de adını unutmuştum tamda bu konu rasgeldi
  • Bunu her ay yaşarım neredeyse, buna ek olarak kabus gördüğümde rüyada olduğumu anında anlıyorum, gerçekte olamayacak, absürd şeyleri gördüğüm saniyede kendime "uyan" komutu verip uyanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

Bunu her ay yaşarım neredeyse, buna ek olarak kabus gördüğümde rüyada olduğumu anında anlıyorum, gerçekte olamayacak, absürd şeyleri gördüğüm saniyede kendime "uyan" komutu verip uyanıyorum.

1 kere başıma geldi. Rüya sırasında rüyada olduğumu anlamıştım ve yönlendirmeleri kendim yapmıştım. Süper bir his, isteyerek yapılması mümkünse her şeyi denerim tekrar yapmak için.
  • 1 ay oldu sanırım rüyamda tren istasyonu gibi bir yer vardı sürekli deli gibi koşturuyordum ailem arkadaşlarım falan vardı ertesi gün rüyamda yine aynı yerde aynı kişilerle fakat farklı bir senaryo gördüm sonra bu olay her gece olmaya başladı, ilkten aldırış etmemiştim ama sonra beni rahatsız etmeye başladı, rüya günlüğü tutmaya başladım rüyalarımı en ince ayrıntısına kadar yazdım, bugün hepsini baştan sona tekrar okudum hepsini aynı yerde aynı kişilerle görmüşüm ama her rüyanın konusu farklı. Bunun sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Lucid değil de farklı bir soru soracağım.Ben son 10 gündür her gün rüyamda aynı kızı görüyorum ve uyandığımda çok üzgün oluyorum. Bunu engellemenin bir yöntemi var mı? Çünkü daha rüyamda göreceğim gibime geliyor

aynısını yaşamışlığım var aman dikkat rüyamda bir kızla tanışmıştım tam hayallerimdeki kızdı ve beraberdir onunla ama uyanınca o gitti diye üzülüp gerçekten onu aramaya başlamıştım bir süre sonra rüya olduğunu fark etmiştim. ne kadar onu görmesek o kadar iyi insanı durduk yerde delirtiyo

bu arada genelde hatırladığım olarak tabir ettiğim rüyalar oluyo bunlar. haftada 1 falan yaşarım bunları. özellikle küçükken kabus gördüğümde rüyayı istediğim yönde değiştirerek kabustan kurtuluyordum. bu şekilde başladım ve ilerde istediğim rüyayı görebilmeye başladığımı fark ettim istediğim herşeyi rüyaya ekleyip çıkartabiliyordum. bunu biraz korku sayesinde başardım tabi ama eğer yatmadan önce tüylerinizi ürpertecek kadar iyi bir korku filmi izlerseniz rüyanız kontrolden çıkıp birden korkuyla dolabiliyor. böyle olduğunda uyanmak en mantıklısı gece 3 gibi uyanıp sabaha kadar ayakta kaldığımı da bilirim bunun yüzünden. karanlıkta kalamadığım dönemler olmuştur yine aynı nedenden. dikkat edilesi bir olay. aklıma geldi hemen ekliyim dedim bazı zamanlarda lucid dreaming yaşarken gözlerinizi rüyada açamayabilirsiniz yada herşeyi bulanık görebilirsiniz ayaklarınız istediğiniz kadar hızlı hareket etmeyebilir kısacası vücudunuzu tam anlamıyla kontrol edemeyebilirsiniz. bende genelde gözümü açamama durumu oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortunate13 -- 6 Ekim 2012; 23:59:20 >

• Yuh eğer gerçekse new yorkta katliam falan yaparım rüyamda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım 1 de başladım rüya defteri tutmaya. 1 ve 2 sinde rüya gördüm. Bugüne kadar göremedim maalesef. 1 ve 2de gördüğüm rüya ile bugünkü rüyam ilişkili olsaydı rüya olduğunu anlayabilirdim belki ama tamamen farklı bir rüya gördüm. 8 günde 3 rüya gördüm ve birisi uyandıktan sonra yeniden uyuyunca oldu.
  • Bu konuyu rehber seklinde biraz daha detayli hazirlayabilirmisiniz. Alayci ve olumsuz fikirlere ragmen bu konulari takip eden kisilere destek olur

• bi ara baya uğraştım olmayıncada yıldım ama sen bana tekrar umut verdin.

umarım işe yarar.
  • Eskiden kabus gördüğümde direk kendimi yüksek binadan atardım fakat bir gün tam atladığımda gökyüzüne yükseldim belirli yükseklikten sonra uyandım.
    1 kez ruyada olduğumu anladığım zaman inception filimindeki sahne geldi şu caddenin havaya yükseldiği olayı düşünüp aynısını denedim birleşmeden beni yerin dibine attı uyandım.
    Çok farklı şeyler deneyebiliyorsunuz ama nadiren oluyo normal şekilde olması için kesinlikle zinde kafaya ihtiyacınız var şu sıralar uyku düzenim berbat kafam uyuşuk ondan birşey gördüğümde hatırlamıyorum.
  • Lucid dream masum bir olay değildir. Ciddi bir biçimde gerçeklikten kopma riski vardır. Uykuda vücut dinlenemediği için bağışıklık sistemini tehdit eder. Bunları araştırmadan bilinçsizce denemeyin.

• Dostum ben günde 2-3 farklı konulu uzun rüyalar gören bunları sabah adım gibi hatırlayan bir insanım bana şu işi birazdaha ayrıntıyla açıkla, istersen bende sana -size karabasandan kurtulma tekniğini anlatırım
  • takiğp
  • Kardeşim sene olmuş 2012 hala Lucid Dream e falan inananlar var... Adam uyuya kalıyo rüya görüyo yaptığını sanıyo olay bu
  • Su an trt hd de bu konu islenmektedir. İlgilenenlere duyurulur.

• Rüya göremiyorum fazla şansızlık
  • İnsan 8 saniyeden uzun rüya görürse hapı yutar sakata gelmeyelim en iyisi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.