Şimdi Ara

Lucid dream nedir? urazsekmen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
21
Favori
44.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HavvasTeknolojisi

taknik?

taknalaji menasinda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: UrazSekmen

Taktik kardeşim.

bir siteden şu i-doser seslerinin çeşitlerini buldum. Korku, heyecan, mutluluk falan. Ama Lucid Dream i kullancaklar uyku felci geçiriyorsa hiç bulaşmasın yazıyordu. Bu gece deniyecektim tamda. Ne yapsam acaba ?
  • İ-Doser Mp3 indirin Bu mp3 ile uyumak zordur ama çok işe yarıyor.?
  • agır şizofreni
  • daha önce denemiştim, bir keresinde rüyada olduğumu anlamıştım ama pek güzel bir duygu değildi gereksiz yere heycan oluşturuyor.. gate of hades'i indirdim bakalım nasıl bişey bu gece birde onu denerim.. yukarda biri uyku felci geçirenler denemesin falan yazmış, ara ara olur bu bana umarım bir yan etkisi olmaz.
  • Oha o zaman kiralik katil olabilirmiyim ruyamda
  • ben de bugün deneyeyim bakalım
  • denedim, sürekli rüyada olduğumu anladım ve uyandım... herseferinde. evet yorucu oluyor ayrıca. dinlenemiyorsunuz uykuda... ama devam edilse çok zevkli olacak gibi
  • bu ne ilk kez duydum bana kalırsa riskli bir şey.
  • öncelikle merhaba konu eski inşallah mesajıma cevap alırım. ya su dikkatimi çekti bu site dahil bütün siteler tam anlatmıyor yada ben anlamıyrm. nese bana bunu aşama aşama ne yapmam gerektigini anlatablirmi biri ?
  • bu i-doser mp3'leri uyurken mi dinleyeceğiz yoksa herhangi bir zamanda dinlesek olur mu ?
  • Çok fazla izlemeyin gençler
  • ekşi sözlük'teki lucid dream ile ilgili herşeyi okuduktan sonraki gün bu olayı bilinçli bir şekilde gerçekleştirdim. Zaten eskiden beri sık sık rüyada olduğumu anlar ve kafama göre takılırdım. Bazen ise (bilmeden de olsa) en ağır tekniğini gerçekleştiriyormuşum. Uyanmadan önce birazdan uyanacağımı anlıyorum ve gözlerimi açmıyorum. Odadaki ışığı sesleri falan algılıyorum ama o uyku sersemliğinde gördüğüm görüntüler o kadar net oluyor ki retina dev ekranda double hd film izlemek gibi birşey, inanılmaz bir olay. Bilinçli yaşadığım lucid dream'de telekinezi olayını çok rahat yaptım.binaları yerinden sallayıp kaldıracak kadar ileri gittim. Uçmak biraz zor oldu başta yapamadım. Arkham city oyununu düşündüm. Orada bat ile basıp yüösek yerlerden uçtuğumuz tuşu aklıma getirdim ve havalandım. Beyin ilginç birşey bağlantı oluşturduğu anda gerçekleştiriyor. Beynim fazla yorulmasın diye çevredeki karaşık yapıları kaldırdım, yapamadığım iki şey oldu ama. Birincisi rüyada bayağı bir uğraştım istediğim kişileri ortama getiremedim. İkincisi çok yakınımdaki ve net görülen yapıları mesela bir halı yok edemedim. Ne kadar fazla atraksiyona girmesemde kalktığımda başım ağrıyordu. sürekli bunu yapmak beyne ciddi zarar verir bence. Bunu yapmak isteyip de yapamıyorsanız en önemlisi şu. Saati kalkmadan 1 saat önceye kurun ve o saatte kalkıp tekrar yatın büyük ihtimalle rüyada olduğunuzu anlarsınız. O parmak geçirme veya sorgulama olayı her zaman işe yaramaz bu arada. Aynı şekilde çimdiklemede. Ben ne zaman bu tarz sorguya girsem acıyı hissediyorum mesela. Benim rüyada olduğumu anlama yöntemim telekinezi bu arada. mesela bir ağacı bükmeye çalışırım veya camı uzaktan kapatmayı(gerçek hayatta). Rüyada bunu yaptığımdaalışkanlık haline geldiği için beyinn bilinçli olmasa bile yapıyor) başarıyorsam bir şekilde anlıyorum. En büyük sıkıntı lucid dream'e girdiğimde bazen etraf bulanıklaşıyor ne kadar uğraşsamda gözlerimi açamıyorum ve uyanıyorum bir süre sonra. bu da beynin kontrol mekanizması sanırım bunun yapmamam gerektiği için izin vermiyor ve uyandırıyor vücudu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 17 Temmuz 2012; 9:12:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha öncede konu hakkımda bilgim vardı ama deneyememiştim.dün konuyu görünce tatilde olmamla birlikte bir gaz geldi ve dahada araştırıp deneyeyim dedim.rütinlerden yakalayıp lucide geçmeyi umarken tekrar tekrar gördüğüm rüyaya denk geldim ve gördüğüm anda çaktım olayı.sonra rüya çökmeye başladı bende burda yazanı uygulayıp etrafımda döndüm ve sonrasında rüya sabitlendi ama rüyadakiler agresif oldu tip tip bakıp vurmaya falan başladılar ama vuruşlar işlemiyodu sanki nedense hissiyatta çok yoktu.planladığım gibi ilk uçma olayını falan deneyeyim dedim dünde green lantern okuyodum aldım yüzüğü havalandım azıcık bizim elemanları dövmeye başladım lazer falan atıyorum yüzükten.uçmayı tam anlamıyla yaşayamadım zaten 2-3 metre yüksekte dolanıyodum sonra ne olduysa tam mala bağladım kenardan behzat ç deki akbaba çıktı onun yanına gittim 'ben katilmiyim la' dedi sonra kayboldu.sonra boşluk alana bina koymaya çalıştım beceremedim dedim ufak bişeyden başlıyalım karı kıza heves ettim, kızı hayal ettim gelsin şurdan falan dedim ama salak gibi dileyince gözlerimi kapadım ve uyandım bi daha denk gelirse green lantern falan uğraşmayacam hızlı bi şekilde yüksekten uçmayı deneyip karı kıza saldıracam uyandığında ne oluyo derseniz kalktığım gibi hafif baş ağrısı(daha farklı ama normal baş ağrılarından) ve yorgunluk oluyor.bende normalde 10 saat uyurken şimdi 5 saat uyudum oda kötü oldu tabi baya kötüyüm şuan uyuyamıyorumda.

• Abi yapıcam Gates of hadesle ama korkutuyor gözlerimi hmn açıyorum
  • beyler i-doseri ne zaman dinleyelim ya :D tırstım müzikten

gate of hades idoser i ölüm falan yaşatıyor onu koltuğa uzanıp karanlık ortamda gözlerini kapatıp dinlersen korku ölüm hissi yaşarsın onun lucid dream versiyonu falan bir sürü versiyonu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peseq -- 19 Temmuz 2012; 3:49:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UrazSekmen

Merhabalar, arkadaşlar Bildiğiniz gibi ortada lucid Dream ile ilgili bir sürü teknikler veriliyor, çoğu uzun ve sıkıcıdır, Ben zaman la kendi bulduğum bir tekniği size sunuyorum. Ondan önce Lucid Dreaming nedir, zararlımıdır? bu soruların cevabı internette vardır. Ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmez. Ben 1 milyona yakın site gezdim azcık burdan azcık ordan derken zaman la Lucid Dream ustası oldum.

Lucid Dreaming Nedir: Lucid Dreming Rüya sırasın da Rüyada farkındalıktır Bazı insanlar ben rüya göremiyorum diyolar. Bu benim de bir zamanlar başıma gelmiştir, aslında her zaman rüya görürüz ama hatırlamıyoruz bunun için en güzel yöntem Rüya günlüğüdür.

Lucid Dream Yaparken Uyanıyorum: İlk başladığım da en fazla 15 dk kadar kontrol ediyordum. Sonra rüya bitmeye yakın kendinizi kaybedip izleyici durumuna düşerseniz Ellerinizi sürterek rüyadayım ve olduğunuz yerde dönün o zaman devam edicektir.

Lucid Dream Faydaları:

- Bütün isdedikleriniz olur. ( Adria Lima ile gezebilir... ) Sims City gibi kendi ülkenizi kurabilirsiniz.

Lucid Dream Zararları: Ortada Kalp krizi geçirebilir gibi bir sürü gereksiz, tavırlar vardır. Bunun olma olasalığı milyonda 1 dir. Olabilcek zararların dan iki tanesini zaman la kendim gördüm.

1-) Durmadan uyuma isteği

2-) Gerçek hayattan soğma

Lucid Dream Ne zamanlar Yapılmalıdır: Arkdaşlar, burası çok önemli siz tutupta her gün yaparsanız üsteki iki zararını görürsünüz bence en güzeli Haftada 1 gün Yada çok sitresli bir günse sizin için o gün yapılmalıdır.

Lucid Dream da Acı hiseddilirmi: Evet Ben kendi bacağıma bıçak soktum ve inanılmaz bir acı hissetim bunun yanı sıra Bir çok hissde var. Su içmek tat almak Bir kızla Cinsel İlişkiye girmek ( Sabah donu çöpe atmayı göze alın :) )

Lucid Dream Taknikleri ( %100 sonuç Veren 3 Taknik!!!! )

1-) Kendinize bir renk belirleyin ve o rengi ne zaman görürseniz kendinizini cimlikleyerek ben rüyadayım diğin ( Sıkıcıdır ama işe yarıyor ) benim rengim Turuncu.

2-) İ-Doser Mp3 indirin Bu mp3 ile uyumak zordur ama çok işe yarıyor.

3-) Bu tamamen kendi takniğimdir, zaman la oldu herkeze tavsiye ederim Gece yattıktan sonra 5.30 da kalkın ( Alarm ) Sonra yatakta ben demin bir rüya gördüm yattığım da o rüyaya devam edicem diğin ve Görceksiniz rüyadasınız :)

Benim Deneyimlerim: İlk deneyimim oldukça Korkunç oldu , Bir anda kendimi araba sürerken buldum ve Arkadan bir sürü adam kovalıyordu arabalı ateş ediyolardı bende bir anda Arkadaki arabanın rengi turuncuydu kendimi cimlikledim rüyadayım dedim sonra söle düşündün gerçekte olamaz. Ve o an süper di Özgürlüktü Gözlerimi kapadım ve O adamların hiç olmadığını ve arabanın da Porshe olduğunu düşündüm hepsi olmuştu Ve süperdi en kötü korkulanırız da aklınızdan geçerse kötü olabilir.

Arkdaşlar, İşallah yardımcı olmuşumdur Türkçemin kusuruna bakmayın da :)

Bayağı geç oldu ama ben bazen rüyada kötü bir olay yaşadığımda kendimi uyandırabiliyorum.Budamı Lucid?

• banada bir kaç defaolmuştu ne olduunun farkında değildim ama tıpkı gerçek hayatmış gibibir kızla tanıştım bir zaman sonra kız deli gibi koşmaya başladı peşinden koştum tam yetişeceğim sırada attığım adımların bir anlamı kalmadı tıpkı koşu bandında koşuyormuş gibi bir zaman sonrada ayaklarım resmen ağır çekimde gidip geliyormuşcasına yavaşladı zaten bu koşma olayı bende kendimi bildim bileli var ne zaman sevdiğim bişey olsa mesela kız gibi veya rüyada bir amacım olsa aynı şey oluyor o gecede 4:40 gibi uyanmıştım tekrar yattım aynı olayı yaşayamadım üzerinden 2 yıl geçti o kadar gerçekçiydiki hala hatırlarım
  • -Eger ruyada olursen arafta uyanırsın.
    +Vay canına
    -Peki "gercekte olursem ne olur" diye sor.
    +Gercekte olursem ne olur?
    -O zaman olursun geri zekalı, iste bu yuzden o gercek.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.