Şimdi Ara

LUCİD DREAM ,sweet dream ,rüya kontrol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu rüya kontrol etmek rüyada olduğunu anlama muhabbetine açıkcası rüyamı kontrol ettikden sonra merak saldım bikaç yorumum var

-bence rüya kontrol diye bir şey yok yanı lucid falan aslında planlanmış daha doğrusu normal şekilde gördüğümüz rüyalar ama beynimiz bunu bizim yönettiğimizi bize hissettiyo siz rüyanızda bu rüya dediğinizde aslında bu rüyanın bir parçası mesela rüyada birini tam göremeyiz ama onun olduğunu biliriz asıl mesele rüyada aslında çoğu şeyi hissederiz bence bu rüyaları kontrol etmekde rüyanın bir parçası !

KISA KES diyenler için: aslında özgür değilsiniz sistem seni özgür olduğuna inandırıyor

siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhayldz34 -- 26 Temmuz 2014; 5:08:09 >

• Hayatımda birkez rüyada olduğumu anladım.Korku vericiydi! Sonradan ordaki tüm hayali yaratıklarla takılmıştım Şakaydı.Korkudan ödüm patladı.Rüya biticek diye geçirdim ama bitmedi.2. dalgada bitti.Tsunami tamamen süpürmeden
  • Bi bitmediniz emmuğa
  • Düşünemedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

-bence rüya kontrol diye bir şey yok yanı lucid falan aslında planlanmış daha doğrusu normal şekilde gördüğümüz rüyalar ama beynimiz bunu bizim yönettiğimizi bize hissettiyo siz rüyanızda bu rüya dediğinizde aslında bu rüyanın bir parçası mesela rüyada birini tam göremeyiz ama onun olduğunu biliriz asıl mesele rüyada aslında çoğu şeyi hissederiz bence bu rüyaları kontrol etmekde rüyanın bir parçası !

tamamen yanlış, rüya kontrolü beynin bir kandırmacası değil insanın beyne ve rüyaya bir müdahalesidir. sanırım gerçek lucide geçemediğin için böyle yanlış konuşuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson -- 26 Temmuz 2014; 4:27:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman rüyada olduğunu anlayınca nasıl uyanmanıda kontrol edebiliyorsun ? bence lucid rüya değil hayal gibi bir şeydir ama daha gelişmişi .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çevreci Fotoğraf Makinesi

Düşünemedi

Efendim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünemedi

quote:

Orijinalden alıntı: Çevreci Fotoğraf Makinesi

Düşünemedi

Efendim?

• Crimson kullanıcısına yanıt
    dediğini ispatlasaydın iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msec0727

o zaman rüyada olduğunu anlayınca nasıl uyanmanıda kontrol edebiliyorsun ? bence lucid rüya değil hayal gibi bir şeydir ama daha gelişmişi .

işte mantık bu uyanmanı kontrol etmiyorsun sen zaten uyanıcaksın ama kendin kontrol ettiğini zannediyorsun aslında gerçekden özgür değilsin sistem seni özgür olduğuna inandırıyo asıl mantık bu
  • Haftalık lucid dream konusu açılmış bulunmakta

Ayrıca bunu bi ara çok yaşadım hazzı anlatilmaz tekrar yaşamayı çok isterdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.