Şimdi Ara

Lucıd ruya nedır?ZARARLI MIDIR? Yapma teknıklerı nelerdhr (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
510
Cevap
33
Favori
44.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lowrider123
    Dün kendimi şartlandırarak yattım. Sonra sabah rüyadayken "rüyadayım lan ben" dedim.Sonra ekran bir anda sarardı. Her yer sapsarı.Uyanmaya çalıştım sonra uyandım.Çok fena tırstım.Bir daha yatarken şartlandırmicam kendimi

Ilerdekı zevklerı dusun
  • Bu gece denemek ıstıyorum bende . Nasıl bıseyler yapmalıyım acıll tavsıyelerınızı beklıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil_123
    Bu gece denemek ıstıyorum bende . Nasıl bıseyler yapmalıyım acıll tavsıyelerınızı beklıyorum

Once kendını ınandır
  • quote:

Bu gece denemek ıstıyorum bende . Nasıl bıseyler yapmalıyım acıll tavsıyelerınızı beklıyorum

Benim de çok bir bilgim yok ama anladığıma göre bir gecede olucak bir şey değil bu.

Birtakım çalışmaları var kolay şeyler(ama bunlar sadece benim bildiklerim başka var mı bilmiyorum).. Gün içinde kırmızı rengini gördüğün her yerde kendi kendine acaba rüyada mıyım diye sorucaksın ve bunu kontrol etmek için parmağını elinin içinden geçirmeye çalışıcaksın... Bu çalışma bu şekilde ilerledikçe rüyanda kırmızı gördüğün an kendi kendine acaba rüyada mıyım diye sorucaksın ve rüyada olduğunu anladığın an gerisi sana kalmış işte...

Ama rüyada olduğu anladıktan sonra daha uzun süre uyku sürecinde kalabilmek için ne yapmak gerek bilmiyorum.. Sanırım zamanla olacak bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: yılan deveye ne demis

quote:

Once kendını ınandır

pekı hocam . Sonra ? orası kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

quote:

Benim de çok bir bilgim yok ama anladığıma göre bir gecede olucak bir şey değil bu.

Birtakım çalışmaları var kolay şeyler(ama bunlar sadece benim bildiklerim başka var mı bilmiyorum).. Gün içinde kırmızı rengini gördüğün her yerde kendi kendine acaba rüyada mıyım diye sorucaksın ve bunu kontrol etmek için parmağını elinin içinden geçirmeye çalışıcaksın... Bu çalışma bu şekilde ilerledikçe rüyanda kırmızı gördüğün an kendi kendine acaba rüyada mıyım diye sorucaksın ve rüyada olduğunu anladığın an gerisi sana kalmış işte...

Ama rüyada olduğu anladıktan sonra daha uzun süre uyku sürecinde kalabilmek için ne yapmak gerek bilmiyorum.. Sanırım zamanla olacak bir şey.

Saol

• quote:

quote:

quote:

Saol

Evt ozetlenmıs

• Sayenizde feci merak saldım yemin ediyorum.
  • mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.
    Sayenizde feci merak saldım yemin ediyorum.

Banada ole oldu
  • Aynen ha bu konudan sonra rüya görmek benim için bir zevk oldu
  • Kafamda hala oturmayan şeyler var.
    Başlangıç olarak mesela saat sabah 5 gibi uyanıp sonra uyumadan kafamda birşeyler mi kurmam lazım ?
  • quote:

Kafamda hala oturmayan şeyler var.
    Başlangıç olarak mesela saat sabah 5 gibi uyanıp sonra uyumadan kafamda birşeyler mi kurmam lazım ?

Öyle yapmaya gerek yok sanırım.. Ama ben tam bilmiyorum. Yukarıdaki yazımı oku istersen.. Ama tekrar söylüyorum eksik biliyor olabilirim.
  • quote:

quote:

Öyle yapmaya gerek yok sanırım.. Ama ben tam bilmiyorum. Yukarıdaki yazımı oku istersen.. Ama tekrar söylüyorum eksik biliyor olabilirim.

Blooda soralım duzenlı lucıde gırıo
  • Ben yatıyorum yarın devam ederiz mevzuya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılan deveye ne demis

quote:

quote:

Blooda soralım duzenlı lucıde gırıo

Blood bugün yok sanırım artık yarına cevaplar belki neyse ben de yatıyorum yarın takip ederim.. lucıde girmek dileğiyle

• Hadı bende kacar
  • quote:

5 saat uyuman gerek. sabah 5 gibi uyanmana gerek yok. Gün içinde istediğin bir saatte yat, ve 5 saat uyu. 5 saat sonra kalk ve 30dk - 1saat aralığında günlük evde yaptığın şeyleri yap. Ondan sonra tekrar yatağa dön ve uyurken rüyanı kontrol etmek istediğini vs. düşün. Şimdi bundan sonra daha stabil bir uykuya sahip olucaksın ve hem rüya görme şansın hemde lucid olma şansın artıcak. Yatmadan önce birşeyler düşünebilirsin, ama düşünceyi rüyaya taşımak zordur, hatta ki lucid olmanın ileri versiyonlarındadır. Öncelikle sadece gördüğünüz rüyayı kontrol etmeye çalışın.

Not: Arkadaşlar Reality Checkde parmağı elden geçirme diye birşey yok. Eğer rüyada olduğunuzu anlayamazsanız zaten parmağınızı elinizden geçiremezsiniz, rüyanızda bile. Kırmızı renk gördüğünüzde beyniniz otomatik olarak "ben rüyadamıyım acaba" sorusunu sorunca zaten kısmen kontrolü ele almış oluyorsunuz çünkü rüya sırasında beyin fonksiyonlarınızı çalıştırıyorsunuz otomatik olarak. "Ben rüyadamıyım acaba?" sorusu geldikten sonra zaten bulunduğunuz yerin vs. farkında olucaksınız, bundan sonra tek yapmanız gereken rüyada herhangi bir açık bulmak yani bunun rüya olduğunu kesin olarak anlamak. Ben genelde "ben buraya nasıl geldim?" sorusunu soruyorum kendime, çünkü rüyada iseniz oraya nasıl geldiğinizi hatırlamazsınız, hatırlayamadığım için rüyada olduğumu anlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodstain -- 1 Mart 2011; 3:24:23 >

• sağlığınızın kıymetini bilin, uğraşmayın böyle şeylerle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c4n
    sağlığınızın kıymetini bilin, uğraşmayın böyle şeylerle.

Saglıksız bısey deıl kıaYrıca oldu gıbı ustume bısey dustu ve ıstemlı olarak duvara attım olacak gıbı ancak ustume ne dustu anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.