Şimdi Ara

lucifer doktrini ve 21. yy kapitalizmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • feminizmi, postmodernizmi, bütün aidiyet değerlerini gelenekleri yerle yeksan eden ideolojileri bu yönde düşünürseniz dünyayı daha iyi algılayabilirsiniz.

• yani hayret etmemek elde değil gerçekten insanın hayvan olduğuna inanıyorsunuz yani hayvanlar gibi herşeyi sıfırdan öğrenip yapabileceklerine inanıyorsunuz. geçmiş kazanımları silince geriye ne kalacak ki

not: ismi geçen ideolojilerle bir alakamın olmadığını söyleme mecburiyetindeyim. yanlış anlaşılmayı önlemek için
  • Kapitalizmi iki üç duyduğu şey ile geçersiz bulan ergenin hükümleri. Yav komünizmde eşitlik varmış Marx okudum ben karşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F54F98451

Kapitalizmi iki üç duyduğu şey ile geçersiz bulan ergenin hükümleri. Yav komünizmde eşitlik varmış Marx okudum ben karşim.
    o kadar feminen yazın var ki neredeyse yazına,,
  • Hakkaten ergen. Yazdığı her şey ergen mâlumatfüruşluğunu geçemiyor. Üstüne üstlük ben alfayim, çok erkek ve entelektüelim hezeyanları... Ne kötü bir kombinasyondur bu ya rab. Senden adam olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni forumdan soğutmaya çalışman, sümüklü trol, forumdan ayrılmama ve senin anlamında azalmaya neden olur.

saygı, ağalar-köylüler olursa olur; aşk, sevgili erkek-kadın olursa olur; av, aslan-geyik olursa olur. canlılar birbirleriyle ilişki içinde olursa varoluşları anlam kazanır. aramızda trol-antitrol trol-normie ilişkisi varsa şayet, beni forumdan soğutman demek kendi anlamının, varoluş çığlığının baltalanması anlamına geliyor.

bak farklı accountlarla baltalama konularımı çeker giderim. sonra ergenlerle "ateizmcilik" oynamak zorunda kalırsın.

trol kadrosuna duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avcılarınavcısı -- 16 Aralık 2018; 14:51:24 >
  • İlginç bir konu olabilir bu uplamayı hakediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açıklamam için biraz pohpohlamalısın zira tembellik var üzerimde bu aralar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcılarınavcısı

Açıklamam için biraz pohpohlamalısın zira tembellik var üzerimde bu aralar

Sade tek şekerli bir nescafe öneririm.lezzetli adamı dinç yapar .Dinlerim anlatıcağın birşey varsa mesela yobaz bir Amerikalı endüstri devrimini ve sömürgeyi bile şeytana bağlamıştı nediyorsun bu konulara..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal bir nescafe goldu yarım yağlı sütle yapın için biraz kalite olsun 3ü bir arada neymiş.

Bu arada arkadaş neden bahsettiğini azıcık açıklasa mantıklı bir tartışma olabilirdi.
  • lucifer doktrini ve 21. yy kapitalizmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.