Şimdi Ara

Lucky Number Slevin (2006)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu filmi izleyen varmı gercekten cok güzel bi film oyuncu kadrosu ve konusu süper tavsiye ederim bugun izledimde

isteyenler aşagıdaki linkten bakabilir bence kaçırmayın

http://www.beyazperde.com/film/3073
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• pazartesi gitmeyi düşünüyorum bu filme
  • verilen parayı hakediyor basta pek bişi anlamıyon ama sonunda herseyi anlıyosun "ne izlemişim ben be" diyosun
  • altyazısını henüz bulamadım sonra indiririz
  • İçinde dram varsa ve bu gerçekse seyredilir.

Hemen linklerini bulayım
  • ben fragmanı izledim sinemada filmide orda izlemeyi düşünüyom
  • dün izledim dehsetengiz bi filmdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Grey's Anatomy (2005)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: #anarşist#

pazartesi gitmeyi düşünüyorum bu filme

dün sağanak yağmur yüzünden gidememiş olsamda bir gün gecikmeli olarak filmi gördüm.

harikulade bir film

(imdb'de 7.4 almış bence daha fazlasını hakediyor.)
  • bugün izledim, güsel bir film, konu güzel işlenmiş sonuna kadar herşey anlaşılmıyo olay sonunda çözülüyo, hoşuma gitti, izleyin derim ben bu arada teşekkürler gnctrcll :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: rybczynski

bugün izledim, güsel bir film, konu güzel işlenmiş sonuna kadar herşey anlaşılmıyo olay sonunda çözülüyo, hoşuma gitti, izleyin derim ben bu arada teşekkürler gnctrcll :)

anaaa sende mi bgün gittin lem bu kadar olur haaaaaa
    bende bgün gittim ilk başta hafiften bayar gibi oldu ama sonra ince espriler falan dikkati toparladı e tabi sonunda da güzel bi senaryo olduunu kanıtladı beğendim gerçekten tüm bağlantılar çok iyi olmuş cuk oturtulmuşş tavsiye edbilceem bi filmm

• quote:

Orjinalden alıntı: fbozzy

quote:

Orjinalden alıntı: rybczynski

bugün izledim, güsel bir film, konu güzel işlenmiş sonuna kadar herşey anlaşılmıyo olay sonunda çözülüyo, hoşuma gitti, izleyin derim ben bu arada teşekkürler gnctrcll :)

anaaa sende mi bgün gittin lem bu kadar olur haaaaaa
    bende bgün gittim ilk başta hafiften bayar gibi oldu ama sonra ince espriler falan dikkati toparladı e tabi sonunda da güzel bi senaryo olduunu kanıtladı beğendim gerçekten tüm bağlantılar çok iyi olmuş cuk oturtulmuşş tavsiye edbilceem bi filmm

izmirde olsam birlikte giderdik olm, sende gençturkcell muhabbetine her perşembe sinemadasın

• güzel bi film özellikle senaryo ve kurgusu çok ii tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çimuanos -- 27 Nisan 2006; 21:39:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çimuanos

güzel bi film özellikle senaryo ve kurgusu çok ii tavsiye ederim

+oyuncularda gercekten cok güzel oynamıslar.
    hele lucy lui yi gorunce ingilizce bilmediğimi anlamadım valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rekuroy -- 28 Nisan 2006; 3:12:59 >
  • evt oyuncular çok iyi oynamış

filmle ilgili eleştiriler hep iyi yönde, tek sorun çok konuşma olması ve buda altyazıya yansıyor, film boyunca bolbol alt yazı okuduk, ama fikrimce filmin heyecanına neyin ne olduğunu anlamaya çalışırken bu alt yazılar beni fazla etkilemedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

dün izledim dehsetengiz bi filmdi

Keisnlikle katılıyorum...

Zekice kurgulanmış bu tarz filmlere bayılırım...

Bu senenin en iyi filmi olmaya aday bence
  • tek kelime ile bayıldım tarantinovari bir film kesinlikle kaçırılmaması gerekior..
  • film elimde var ama altyazısını bulamadım bir türlü.
  • Perşembe gittim. Kaliteli filmdi, oldukça emek harcanmış ama konusu artık sıradanlaştı.Bu tarz da ok film çekilmeye başlandı.Yine de verdiğiniz paraya değer
  • hıncalda süper demiş
  • tek kelimeyle mükemmel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.