Şimdi Ara

Lucy (2014) | Scarlett Johansson - Morgan Freeman (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
4
Favori
12.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oberyn

15.15 seansına gidiyorum bakalım

film nasıldı hocam
  • Ben de gecen arkadasla film yok diye buna gittik, zaten kurgudaki beynin sadece %10 unu kullandigimiz ilayinin sehir efsanesi oldugunu biliyordum fakat film bundan da oteye sacmalamis, surekli mantiksiz haraketler ve bilimselmis gibi anlatilan sacmaliklar dinledik.Evrimden dem vururken evrime aykiri seylerin olmasi da ayri bir sacmalik.

Hadi her seyi gectim zekasi cok iyi ise niye oyle sacma bir sonda kaldi acaba.

Koreli adami olacaklari tahmin ederek en bastan oldurmesi gerekmez miydi, ingilizce bilmiyorum diyen adama bile sikarken.Hayir, her seyi gectim devam eden surecte Korece yazilari okuyor hemen, madem koreceyi cozebiliyorsun neden İngilizce biliyor musun diye soruyorsun.Polisler tek harekette uykuya gonderirken Korelileri neden havaya kaldirip havada dondurdu, bosuna zaman kaybi.Madem nesneyi haraket ettirip ucuruyon, ters seritten gidicegine arabayi ucur.Daha sonra her seyi hissediyorum diyordu ama arabasinda oturan korelilerin basini goremedi.Uyusturucu kanina karisirken neden havaya uctu o da sacmalik.Matematik uzerine atip, her zaman bir arti bir iki degildir deyip kalemi klonlamasi falan sacmaydi.Kalemi klonladin da bu toplama islemi olmazki.Ne kadar yuksek zekaya sahip olursak olalim zamana hukmetmemiz imkansiz zaten.Beyin gecmisi ya da gelecegi goremez, ya da beyin kendi basina bir sey ogrenemez, ona sen ogretmen lazim.Ayrica telefon karsindan nasil cevresini biliyor.Ayni anda 300 dosya aciyor, bilgisayar cokmuyor, hadi beyinle halletti diyelim, niye parmaklarini zorluyor ki, beyinle direk bilgisayari yonetsin.

Usendigimden ve aklima gelmediginden yazmadigim daha com sacmalik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 25 Ağustos 2014; 1:18:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  Lucy (2014) | Scarlett Johansson - Morgan Freeman
  • Eğer filmi izlerken soru soran biri değilseniz, ben izlediğimden zevk alırım hafif konusu olsa yeter derseniz gidin izleyin. Ama film mantıklı olur arkadaş saçma sapan şeyler olmaz, konu bütünlüğü olur derseniz sinemada izlemeyin derim. Filme gelirsek, konu çok güzel bi konu, oyuncular kaliteli oyuncular, ama film biraz saçma. Ama önemli olan saçmalığı değil, çoğu şeyi adam akıllı anlatmaması. Filmin sonunda yüzlerce soru aklınızda kalıyo. Keşke başka birileri konuyu adam gibi ele alıp çekselerdi, umarım çekerlerde. Resmen konunun ve oyuncuların harcanması olmuş. Film temelde mantıklı, ama özellikle sona doğru mantık sınırlarını öyle aştı ki noluyo lan dedik.

O aklımızda kalan sorulardan bazılarını sorayım. Kim lan bu Lucy ? Bu ilacı kim yapmış, nerden geldi o çanta ? Madem öyle tekrar yapsınlar birsürü süper insan olsun. Uyuşturucu konulan adamlar evlerine dönerken kadın neden rehin alındı ? Diğer adamlarda tekme yese onlarda mı tanrıları oynucaktı yani ? Filmin sonunda baskına gelen adamları halledip ondan sonra halledemedi mi işini ?

Birde zamanda yolculuk olayı var. Beynini kullan heryere git zamanda yolculuk yap ışınlan. Aşırı abartı olmuş. Hafızaya erişim, nesneleri ve enerji dalgalarını, bazı cihazları kontrol etmek bunlara göre çok daha mantıklı. Bu kadar abartılmaması gerekirdi bence. Tamam bilim-kurgu yapıyosun ama onunda bi sınırı var yani

Tabii ki Limitless kadar iyi değil, ama yine iyi bence. Sinemada izlemeyin derim sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoenix077 -- 26 Ağustos 2014; 15:15:44 >

• Filmden 1 saat önce çıktım gitmesk isteyenler gidebilir ama beklediğiniz düşünsel beyinsel bilimsel şeylerden çok bence uzaylı insan kılığına girmişte ajan olmuş sanki bişeylerin peşinde ortalığı darma duman ediyor spoiler vermeyi bilmediğim için yazamıyorum burda sahne yorumlarını ama sadece oturup 5 dakikada yazabileceğiniz sahnelerden ibaret helede son sahne benim kanaatim izlenir ama gerçeklikleymiş beyin kullanıylaymış onlara dayatılırsa 10 üzerinden 2

• Bu filmi Limitless'a çok benzetiyorum. Lucy'i izlemedim ama yapılan yorumlara bakılırsa benzeyen tarafları varmış.en

• quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

Ben de gecen arkadasla film yok diye buna gittik, zaten kurgudaki beynin sadece %10 unu kullandigimiz ilayinin sehir efsanesi oldugunu biliyordum fakat film bundan da oteye sacmalamis, surekli mantiksiz haraketler ve bilimselmis gibi anlatilan sacmaliklar dinledik.Evrimden dem vururken evrime aykiri seylerin olmasi da ayri bir sacmalik.

Koreli adami olacaklari tahmin ederek en bastan oldurmesi gerekmez miydi, ingilizce bilmiyorum diyen adama bile sikarken.Hayir, her seyi gectim devam eden surecte Korece yazilari okuyor hemen, madem koreceyi cozebiliyorsun neden İngilizce biliyor musun diye soruyorsun.Polisler tek harekette uykuya gonderirken Korelileri neden havaya kaldirip havada dondurdu, bosuna zaman kaybi.Madem nesneyi haraket ettirip ucuruyon, ters seritten gidicegine arabayi ucur.Daha sonra her seyi hissediyorum diyordu ama arabasinda oturan korelilerin basini goremedi.Uyusturucu kanina karisirken neden havaya uctu o da sacmalik.Matematik uzerine atip, her zaman bir arti bir iki degildir deyip kalemi klonlamasi falan sacmaydi.Kalemi klonladin da bu toplama islemi olmazki.Ne kadar yuksek zekaya sahip olursak olalim zamana hukmetmemiz imkansiz zaten.Beyin gecmisi ya da gelecegi goremez, ya da beyin kendi basina bir sey ogrenemez, ona sen ogretmen lazim.Ayrica telefon karsindan nasil cevresini biliyor.Ayni anda 300 dosya aciyor, bilgisayar cokmuyor, hadi beyinle halletti diyelim, niye parmaklarini zorluyor ki, beyinle direk bilgisayari yonetsin.

Spoilerini okudum elini havaya kaldirsa sorguluyacaksin Orada adamin ingilizce biliyor musun diyip vurduğu kisimda daha yavaş yavaş artiyor %20 %30 %40 diye daha o kadar yeteneğe sahip değildi sonradan arttıkça yetenek kazaniyor.

Ayrica filme gittim ilk bolum heyecanliydi sonlara dogru kötüledi olmamış gitmenizi önermem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Löpuah

quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

Ben de gecen arkadasla film yok diye buna gittik, zaten kurgudaki beynin sadece %10 unu kullandigimiz ilayinin sehir efsanesi oldugunu biliyordum fakat film bundan da oteye sacmalamis, surekli mantiksiz haraketler ve bilimselmis gibi anlatilan sacmaliklar dinledik.Evrimden dem vururken evrime aykiri seylerin olmasi da ayri bir sacmalik.

Spoilerini okudum elini havaya kaldirsa sorguluyacaksin Orada adamin ingilizce biliyor musun diyip vurduğu kisimda daha yavaş yavaş artiyor %20 %30 %40 diye daha o kadar yeteneğe sahip değildi sonradan arttıkça yetenek kazaniyor.

Ayrica filme gittim ilk bolum heyecanliydi sonlara dogru kötüledi olmamış gitmenizi önermem.

Eger bilim kurgu yapiyorsan, her olayi sorgularim.Ustune bi de bu zekasi normal bir insanin sinirlarini asan biri icinse karakterin haraketlerini de sorgularim.Bilim Kurgu yapiyorsan zekice yapicaksin, fakat daha teori de batiyor bu film.Kaldi ki ben normal filmlerde bile mantik ararim, hatta film fantastikse o evrenin kurallarina gore yine mantik ararim.

Ayrica orda taksiye biniyor ve hastaneye geciyor ve taksiden iner inmez hemen korece yazilari okuyor.Beyin kendi kendine bir sey ogrenenez, ogrenmesi ve analiz etmesi gerekir.Hadi cevredeki konusmalardan analiz etti diyelim, yaziyi da tabelalardan cozdu de burda daha sozde %20 sini kullaniyor, bu kadar mi ucuk fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dawinter

/>

Filmdeki tek guzel sahne bunu izlediyseniz gitmenize gerek yok scarlett

• Film baştan aşağı bilimsel içerikli. Herkes izlemeli bana kalırsa. Bilim kurgu filmin son 15 dakikasında aşırı abartılı ancak bilgiler sağlam

• Filmin sonunda Lucy yüksek teknoloji bilgisayarıyla insanların beyninin öğrenmesi için bir flash bellek veriyor ya bence orası tamamen saçmalıktı.Yüksek teknolojiyle yüklediğin bilgiyi şu anki ona göre ilkel bilgisayar nasıl açacak taktığı an patlar bence.%100 olduğunda kaybolması da ayrı bir saçmalıktı.
  • filmi ön gösterimde izlemiştim.çevreme gitmeyin saçmalık ötesi dedim allah razı olsun dediler onlarında cevresi beğenmemiş. filmde giriş diye bişey yok kurgu farklıydı ama il dakikaları güzeldi izlettiriyodu.beyin kapasitesi arttıkça benim filmden sıkılma kat sayımda arttı. neredeyse bırakıp gidecektim neyseki film kısaydı.daha bilimsel şeyler bekledim ama acayip hayalleri zorlayan saçma işler vardı.filmin sonunda da ateist çocuklar ''demek beynimiz %100 e ulaşınca tanrı oluyoruz'' koptum en güzelide böyle vasattan daha aşağı bi film için para ödemedim ayrıca beynimizin bilmem % kaçını kullanıyoruz şu yüzdeye çıksak falan gibi bilimsel bir hipotez bile yok 150-200 yıl önce dengesiz bir bilim adamının ortaya attığı ve zamanla kulaktan kulağa dolaşmasıyla bu hale gelen komik bilgi ve bu komik bilgiden yola çıkılmış bayağı bir film scarlet ve freemana bu projeyi yakıştıramadım saygılar.

• buyuk beklentilerle izleyecegim umarim hayal kirikligi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas A. Anderson

Filmin sonunda Lucy yüksek teknoloji bilgisayarıyla insanların beyninin öğrenmesi için bir flash bellek veriyor ya bence orası tamamen saçmalıktı.Yüksek teknolojiyle yüklediğin bilgiyi şu anki ona göre ilkel bilgisayar nasıl açacak taktığı an patlar bence.%100 olduğunda kaybolması da ayrı bir saçmalıktı.

Kadin enerjiyee donustugu icin olabilirmi?
    Madden degil bak enerji

Dun izledik arkadaslarla hafta ici ve bir sure once ciktigi icin bizim grup vardi .

Sahsen mantik aramadim guldum eglendim iyi zaman gecirtti filmden devk alabildiysem ne ala gerisine kafayi takmam.

Kafayi onlara takarsak filmden gram zevk alamayiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red01 -- 4 Eylül 2014; 9:31:29 >

• beğenen çok çıkmamış nedense yinede izlicem
  • İzledim güzeldi ama çok abartılıyor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Lucy (2014) | Scarlett Johansson - Morgan Freeman

film yine guzeldi scarlet ve morgan reyiz iyi is cikarmis ama sonda tanri parcacigi bekliyordum dogrusu

• Filme dün gittim,gerçekten çok güzeldi,ben beğendim,sonu biraz saçma oldu ucu açık kaldı ama gerçekten güzel bir filmdi.Filmle ilgili aklıma takılan bir soru var;
    Lucy hastaneden çıktıktan sonra etrafa ve ağaçlara baktığı sahnede çalan bir müzik vardı çok tanıdıktı ama çıkaramadım,o sahnedeki müziği hatırlayan varsa ismini söyleyebilirse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Hikaye çok saçma

İzledin mi filmi Carl Sagan?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.