Şimdi Ara

Lucy (2014) | Scarlett Johansson - Morgan Freeman (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
4
Favori
12.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu filmi nolan yapsaymis baya akillara zarar bir film olurmus simdi ise hic olmamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izlenirmi izlenir ama müthiş film değil. acele çekip gitmişler gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dil-hun -- 13 Ekim 2014; 13:26:04 >
  • beklentım buyuktu fakat fos cıktı
  • Filmi izlemeden önce olumlu yorumlar da okudum olumsuz da. Önyargısız izledim. Ancak film çok basit geldi. Limitsiz çok daha komplikeydi ve film gibi filmdi karşılaştırıldığında Lucy ile.

• ilk başlarda iyi di tamam belki olabilir dedim ama sonlara doğru iyice sapıttı ama genede sürükleyici izlenebilir
  • Limitsiz kadar olmasa da izlenebilir yoklukta
  • her filmindeki scarlett sanki insana bürünmüş gibi geldi limitsiz kadar zevk vermedi ama film daha çok düşünmeye yönelik. bi illüminaticilik oynamışlar ama çözemedim şu an bilinç altımda acayip şeyler oluyo scarlet ve freeman dışında oyunculuklar iğrençti. ofis koltuğu zaman makinesi oldu komik. ve beyninin yüzde yüzünü kullanıp usb bellek olmak da komik geldi. son mesajda etkilendim biraz. benden 6/10 aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 19 Ekim 2014; 18:04:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

her filmindeki scarlett sanki insana bürünmüş gibi geldi limitsiz kadar zevk vermedi ama film daha çok düşünmeye yönelik. bi illüminaticilik oynamışlar ama çözemedim şu an bilinç altımda acayip şeyler oluyo scarlet ve freeman dışında oyunculuklar iğrençti. ofis koltuğu zaman makinesi oldu komik. ve sen beyninin yüzde yüzünü kullanıp usb bellek olmak da komik geldi. son mesajda etkilendim biraz. benden 6/10 aldı

Usb bellek olmadı sanırım :/ bildiği her şeyi usb bellekge aktarıp onlara verdi. morgan insanlık bu kadar bilgi için hazır değil dedi scarlett hazır olduğunda bakarsanız gibisinden bir şey dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: keramy

quote:

her filmindeki scarlett sanki insana bürünmüş gibi geldi limitsiz kadar zevk vermedi ama film daha çok düşünmeye yönelik. bi illüminaticilik oynamışlar ama çözemedim şu an bilinç altımda acayip şeyler oluyo scarlet ve freeman dışında oyunculuklar iğrençti. ofis koltuğu zaman makinesi oldu komik. ve sen beyninin yüzde yüzünü kullanıp usb bellek olmak da komik geldi. son mesajda etkilendim biraz. benden 6/10 aldı

Usb bellek olmadı sanırım :/ bildiği her şeyi usb bellekge aktarıp onlara verdi. morgan insanlık bu kadar bilgi için hazır değil dedi scarlett hazır olduğunda bakarsanız gibisinden bir şey dedi.

biliyorum şakasına yazdım onu ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: keramy

quote:

biliyorum şakasına yazdım onu ya

anlayamadım şaka yaptığını . Çıkar çıkmaz izlemiştim filmi ama beni hayal kırıklığına uğratmıştı. Daha kaliteli bir yapım bekliyordum.

• izlemeyen ve izleyecek olan varsa öyle çok bir şey beklemeden izlesin ve ayrıca akabinde transcendence(evrim) izlenebilir sci fi sevenler iki filmide sevecektir.
  • bilim kurgu severlerin hoşuna gitmiştir ki ben de beğendim filmi, bilim kurgu açısından 9/10 derim.
  • Asiri overrated bir film.Bu kadar neyini abartiyorlar anlamiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Limitsiz"in çok daha dandikleştirilmiş, çok daha saçmalanmış hali. Sonuna doğru saçmalığı iyice ele alıyorlar. İZLEMEYİN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 20 Ekim 2014; 0:41:24 >
  • Lucy fimini url:http://www.filmarasi.net/lucy-2014-turkce-altyazili-izle/7/ buradan izleyebilirsiniz.
  • Final kötü.ama yinede izlenir

• Sonu abzurt ama geneli iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 numara bilim kurgu olmuş ama film çok kısa geldi böyle kaliteli bir yapım hele morgan reis varken 2 saatten aşağı olmamalıydı.
  • İzlemeye değer mi film? Gerçi Scarlett var
  • Luc Besson kendini rezil etmeye devam ediyor. Bir film bu kadar yapılamazdı heralde. Limitless'taki konuyu bir tık iler götürmeye çalışmış ama başaramamış bir film Lucy.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.