Şimdi Ara

Lucy (2014) | Scarlett Johansson - Morgan Freeman (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
4
Favori
12.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film gayet güzel konuya sahip ama iişleniş çok etkili değil.
    Filmin devamı gelmeli bence, gelecek gibide bitirilmiş.
  • günümüzün çok merak edilen konularından olan insan beyninin kapasitesi, ve gelecekte de bilim insanlarının çok üzerinde duracağı konu olması sebebiyle fikir çok iyi olmuş. Filmdeki öngörüler de gerçekten de başarılı, gayet iyi düşünülmüş. Başrol oyuncuları da iyi seçilmiş. Ne var ki filmin tek eksiği yönetmen. Bu filmin başında Nolan gibi bir yönetmen olsaydı imdb listesini baya sarsardı. Hatta Kubrick yönetseydi bu filmi neler olacağını hayal bile edemiyorum ki zaten böyle bir şey mümkün değil :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN TİTREİM SCARLEEEEEET
  • Hala izliycem filmi Bugün izleyip atarım yorumumu.Scarlett'i görür görmez izlemeyi kararlaştırmıştım
  • Daha iyi olabilirdi film…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha sağlam bir alternatif arayanlar Trancendence'ye baksınlar...
  • İyiydi.
  • Scarlett'e ölümüne hayranım,+ olarak bilim kurgu olması izletti bana filmi.Çok beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Postal Dude -- 8 Kasım 2014; 19:29:21 >
  • Bir arkadaşım limitless'ı sevdiyse bunu da seversin şeklinde tavsiye etmişti. Son zamanlarda izlediğim başarılı bilim kurgu filmlerinden...
  • Film güzelde o amerikan film çekim teknikleri yokmuş gibi çok iyi aktaramamışlar sanki aklındakilerini kamera çekememiş gibi . Avrupa filmi gibi .
  • Cogu kisi limitlessle karsilastirmis bence limitlesin yarisi bile etmez bide scarleti hep makyaj ve efektlerle toparliyorlar hic beğenmiyorum. 10\5

• İçinde birçok filmden esintiler görebileceğiniz tam anlamıyla uyduruk, rezil bir film.
  • Gerçekten berbattı.Vakit kaybı tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. Ace -- 10 Kasım 2014; 16:20:30 >
  • İyi başlayıp kötü biten bir filmdi. Sonlarına doğru bilim kurgudan çıkıp fantaziye kaymışlar malesef. Min-sik Choi için seçilen role ise üzüldüm
  • Biraz kısır döngü bir hikayesi olsada izlenmiyecek kadar kötü değil.
  • bluray'i bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

bluray'i bekliyorum

Bu uyduruk filmi bluray izlemene gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemek yapmak icin dogru malzemeleri almislar ancak yanlis tarife bakmislar gibi.

Izledigim zamana yazik demem ama hic kimseyi de arayip hadi Lucy izleyelim demem.

5/10 degerinde bir film.

• Sonu kötü olan çerezlik bir film.
  • bluray geldi sonunda 1080p dts
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.