Şimdi Ara

Lucy (2014) | Scarlett Johansson - Morgan Freeman (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
297
Cevap
4
Favori
12.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şöyle bir 8-12 gb arası 1080p çıksında rahat rahat izleyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzledim ne çok beğendim nede izlenmez diyebilirim.Evrim teorisini reklam ettiği için soğumuşta olabilirim....
  • Ses dosyası çıktı.
  • Film berbat internetten açıp izlemeyin bile kotaniza yazık

• burdaki olumsuz yorumlara takılmayın arkadaşlar mutlaka izleyin gayet güzel film
  • artılar eksiler.

filmin başı ile sonunda bir öğeyi ilişkilendirmeleri iyi oldu. (lucy-lucy temas)
    en geriye big bang'e kadar geri sarması ve multiverse geçitleri göstermesi iyiydi.
    araba stuntlar çok güzeldi.
    kozmik usb!
    tüm efektler çok güzeldi. teknolojiye hükmetme fena olmamış.

ilk başlarda oyunculuğu kötüydü, daha sonra zaten çok duygu yüklü sahneler yoktu daha iyi bir performans sergiledi (scarlet)
    gücü kazanırken uçması felan çok saçmaydı.
    ilk 30 dakika gelişmeler sürecinde lucy'nin diyalog olarak cümleleri biraz sıktı daha güzel ve akıllı cümleler seçilebilirdi. Script'i beğenmedim.
    üniversiteye gelen korelileri 2 saniyede durdursaydı keşke, saçma sapan bir ızdırap yaşadık, izlerken boş yere stres yarattı. Zamana hükmetmeye başlamadan önce 2sn'lik iş...
    maymunsu ata lucy pek de iyi bir ara form görüntüsünde değildi...
    geri sararken kozmik skala çok ufak kalmış, big bang'e giderken bence daha büyük bir olay kümesi seçilebilirdi... Ne quasar gördük ne hipernova ne galaksiler vs...
    bütün geçitlerin daha fazla olması ve merkezinde bir kaç varlık gösterilmesi iyi olurdu...
    en sonra morgan freeman kozmik usb'yi çıkardı, ben bir anlam veremiyorum nereye takacan? sanırım 8000 yılında onu takacak bir bilgisayar bulursunuz...
    korelileri iyi cezalandırmadı... çok yetersizdi.
    insancıl diyaloglar b gibiydi.

akşama unuturum bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Ses dosyası çıktı.

Hocam bu dosyalari nereden buluruz?Pm atarsiniz sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Gönderildi.

• Çok büyük umutlarla başladım birilerinin çok iyi demesiyle ve konunun çok ilgimi çekmesiyle ama yeterince iyi hazırlanmamış olduğunu düşünüyorum. Böyle ciddiyeti yoktu sanki komedi filmi gibi kötüydü kısacası. İzlenmeyecek film değil ama keşke daha iyi yapsaydılar.
  • Filmi yeni izledim. Sacmalamislarda sacmalamislar o kadar diyorum.

• Fikir çok güzel. Ancak uygulama sıfır.Eğer düzgün bir film çekselerdi efsane olurdu.
  • izledim hiçte kötü dğeildi çok güzel bir sci-f filmdi
  • Fikir güzel bencede ama okadar saçmalamışlarki bu film çıkmış ortaya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efektlerle süslenmiş Limitless kırması... Yoklukta izlenecek çerezliklerden bir örnek daha. Filmde felsefe aranmadan " vakit geçsin" düşüncesiyle izlenir.
  • Şimdi izledim ve diğer yorumlara katılıyorum. Konu güzel ama düzgün çekememişler. Daha iyi olabilirmiş. Yine de vakit geçirmek için izlenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 23 Kasım 2014; 21:50:14 >
  • Guzel filmdi
    scarlett :p

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın 4gb flashbellek oldu iyimi.

Ben beğendim. Bilim kurgu diye başlayıp fantezi bitti ama olsun. 6/10
  • Biri bellekteki bilgileri torrent'e upload etsin beyler yayalım lütfen. Merak ettim ablamız ne bıraktı, işin esprisi bi yana devamı gelir gibi duruyor filmin.
  • Saçma
  • vasat bir film
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.