Şimdi Ara

Lucy (2014) | Scarlett Johansson - Morgan Freeman (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
4
Favori
12.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • berbat bir filmdi.scarlett ve morgan olmasa imdb puanı 4-5 olur şuan benim gibi izleyenlerin hiçbiri izlemezdi.
  • Aksiyon olarak değilde kurgu yönüne yüklenseler daha iyi olurmuş tek sefer izlemelik bir film olmuş.
  • Bilimkurgu filmleri hayranı olaraktan çok beğendim.
    Sonu hariç çok iyi filmdi.. biraz daha uzun olabilirdi sanki.
    birde lucy'nin hayatından ufak tefek karelerde gösterselerdi keşke..
  • Ah ulan ah potansiyeli olan film harcanmış.. Keşke uzun ve oturaklı bir film olsaymış yılın en iyi filmleri arasına katılırmıştı.. Senaryo bildiğin harcanmış. Geçişler bu kadar hızlı olmamalıydı ve bu kadar fantastiğe bağlanmamalıydı. Özellikle sonunu hiç mi hiç beğenmedim.. En azından sıkmadı film bunada şükür.

Scarlett çok yakışmış ama filme onu ayrı tutuyorum filmden
  • Evrenin tüm bilgilerini rar yapıp flash belleğe sığdırdı, adamın eline verdi helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 4 Aralık 2014; 2:37:56 >
  • beğenmedim 30 dk dayanabildim
  • beğenmedim
  • Genel kanı kötü olduğu yönünde olunca indirmedim artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saçma sapan bir film vaktinize yazık.
  • Ana fikir iyi olsa da film genel olarak kötü olmuş. Ama başından sonuna kadar sıkmadan izlettirmeyi başarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son derece vasat bir film. 5 puan, o da scarletin hatrına
  • çok kötü. hele sonunda iyice sıvamışlar.
  • Vasat bir filmdi, bu kadrodan daha iyisini hatta daha ciddi bir iş bekliyordum. Bunu sıradan bir yönetmen, sıradan bir kadroyla da çekebilirdi.
  • Kesinlikle zaman kaybı değil ama vasat bir filmdi. Var mıdır kardeşim al kadroya Scarlett'i Morgan'ı konuyu falan boşver oyuncudan reyting al. Limitless'a benzetilmesi çok doğal ama kalite olarak yanına yaklaşamamış. Ne demişti Arif abimiz?

"Fikir güzel. Mekan güzel. Ama yemezler."
  • kötü bir film.
    4/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fortescue

Kesinlikle zaman kaybı değil ama vasat bir filmdi. Var mıdır kardeşim al kadroya Scarlett'i Morgan'ı konuyu falan boşver oyuncudan reyting al. Limitless'a benzetilmesi çok doğal ama kalite olarak yanına yaklaşamamış. Ne demişti Arif abimiz?

"Fikir güzel. Mekan güzel. Ama yemezler."

sırf morgan ve scarlett için izledim
  • Film çok kısa kesilmiş. Bir 30 dakika falan daha uzun olsa gerçekten iyi olabilirmiş. Çünkü %30dan sonrası çok hızlı işlendi, hiçbir şey anlaşılmadı pek.
  • İçine edilmiş bir konu... Oyunculuk yerlerdeydi...
  • Güzel cerezlik film, Scarlett Johansson çok iyiydi. 6,5 / 10

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CON VAYNE

İyi başlayıp kötü biten bir filmdi. Sonlarına doğru bilim kurgudan çıkıp fantaziye kaymışlar malesef. Min-sik Choi için seçilen role ise üzüldüm

aynen cok iyi baslamisti ama o son 20 dk neydi oyle ya bu kadarda fantazi fazla
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.